Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.595
Cevap
205
Favori
209.248
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Güzel konu arkadaşlar :)

Şimdi sık sık sehayat ediyorum hatta dün 3 farklı şehir'i gezip 4 uçuş yaptım :) çok sert uçuşlarda vardı.
    Lounge konularında elimden geldiği kadar yardımcı olurum iç ve dış hatlardaki bütün lounge'ları kullandım. ( emirates ve ttnet lounge hariç )

Ben size şöyle bir şey önericeğim eğer benim gibi işiniz sık sık uçmaksa aşağıdaki kombinasyon şuan için EN UYGUN kombinasyondur.

Garanti Bankası Miles and Smiles Prive Kredi kartına başvurup bir kart edinmeniz gerekiyor. Bu kartlara ek olarak Priotry PassCard'ta adresinize geliyor.
    Yazının en sonunda link vereceğim buradaki bütün lounge'lara ücretsiz girebiliyorsunuz.

Şimdi yukarıdaki kombinasyonda giriş ücretiniz 15 DOLAR her misafir içinde +15 DOLAR

Şimdi Garanti bankasının quintessentially diye bir üyelik sistemi var ki harika buraya üye olmak en son 400 TL idi bu üyeliği alan herkes priotry pass ile girdiği tüm lounge'lar ücretsiz . Yani ben 1 haftada nerdeyse bu fiyatı çıkardım :)

Böylece 400 TL + 300 TL kart yıllık olmak şartıyla 700 TL tüm lounge'lara ücretsiz girebiliyorsunuz.

Bunun yanında THY cip salonlarınada miles and smiles kartımla girebildiğim için ( üyelik seviyemden dolayı ) bazen özel lounge'lara bazende cip kullanıyorum. en çok Adana'da işe yarıyor :)

Gelelim LOUNGE bize ne katıyor diye düşünen arkadaşlara.

Havalimanında bir kolanın 6-10 TL arası olduğunu düşünürsek Lounge'larda bir çok içecek mevcut ve limitsiz ücretsiz bunun yanında rahat koltuklar cips gazete dergi gibi avantajlarıda var.
    Ankaradaki Anadolujet Primesclass salonda PS3 mevcut ama minnacık yerde bazen 70 kişi olabiliyor :( en son böyle bir tarikata denk geldim :D oturucak değil haretket edicek yer yoktu.

Dediğim gibi uzun uzun yazarım ama okumak sıkıcı olacağı için tüm salonlar hakkında bilgi almak istiyen arkadaşlar benide haberdar ederek mesaj atabilir.

Hocam kart ucreti vs. sorun degilde, bu prive kart'i sanirim direkt vermiyorlar. Bende suan normal miles&smiles mevcut. Prive edinmek icin ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lucis kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkcası prive özel bankacılık sanırım belli bir düzeyde hesap hareletin olması lazım

Malum bi avantaji kalmadi icindeki mili kullanip kapatacam vesselam gecende havaalanina gittim ucusa 1 saat vardi actim primeclass salonu vardi mastercardlilara giris 30 tl bastim parayi (izmir havaalani) girdim iceri yedim ictim dinlendim pasalar gibi
    Demek istedigim yarim saat yiyip icecez diye koca yil bi bankaya bagli kalmiyalim yilda kac kez ucuyoruzki? (Cok ucanlar haric) zaten ucu ucuna yetisiyoruz ucusa cok erken gidince verin 20-30 lirayi yiyin icin thy ile ucacaksaniz zaten gerek yok ikramlari ii oluyor suan zannimca adam akilli bitek thy prime class uyeligi islevsel geri kalani hava civa var olanida yakinda kepenk kapatir benim gorusum bu yonde

• MasterCard kart sahiplerine özel, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum havalimanlarındaki TAV Lounge’da, 31 Aralık 2015 tarihine kadar, ayrıcalıklı fiyatlarla ücretsiz internet, yerli-yabancı içecekler ve açık hava terasından faydalanabilirsiniz.

*Açık hava terası, İstanbul ve Bodrum İç Hatlar Lounge'unda hizmetinizdedir.

İstanbul Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar “primeclass” Lounge 136TL* yerine 85TL

Ankara Esenboğa Havalimanı Dış Hat Comfort Lounge 85TL* yerine 30TL

İzmir Adnan Menderes İç ve Dış Hat Comfort Lounge 85TL* yerine 30TL

Bodrum İç Hat Comfort Lounge 85TL* yerine 30TL

Orijinalden alıntı: mahmut716

vodafone red ile thy lounge ücretsiz

Eminmisiniz?

Orijinalden alıntı: arda28

quote:

Eminmisiniz?

http://www.vodafone.com.tr/Red/ucretsiz-lounge-hizmeti.php

Orijinalden alıntı: atom-karınca

MasterCard kart sahiplerine özel, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum havalimanlarındaki TAV Lounge’da, 31 Aralık 2015 tarihine kadar, ayrıcalıklı fiyatlarla ücretsiz internet, yerli-yabancı içecekler ve açık hava terasından faydalanabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar “primeclass” Lounge 136TL* yerine 85TL

Merhaba,

kaynak var mı bu bilgi için.. detayları var ise okumak istedim.
    Teşekkürler bilgi için..

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdrctr

quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

MasterCard kart sahiplerine özel, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum havalimanlarındaki TAV Lounge’da, 31 Aralık 2015 tarihine kadar, ayrıcalıklı fiyatlarla ücretsiz internet, yerli-yabancı içecekler ve açık hava terasından faydalanabilirsiniz.

Merhaba,

kaynak var mı bu bilgi için.. detayları var ise okumak istedim.
    Teşekkürler bilgi için..

http://www.primeclass.com.tr/tr/Kampanyalar/Sayfalar/MasterCard-Lounge-Kampanyasi.aspx

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    thy lounge değil
    Kampanyanın geçerli olduğu TAV Havalimanlarındaki Lounge’lar: yazıyor

Türk Hava Yolları lounge farklı bir salon

thy lounge değil
    Kampanyanın geçerli olduğu TAV Havalimanlarındaki Lounge’lar: yazıyor

Türk Hava Yolları lounge farklı bir salon

hee
    ne farkı var ikisinin? alkol,yiyecek,internet,tv,manzara, hepsi vardı ankara'dakinde

tüm visa platinum için geçerli. ama oran doğru değil çünkü normaldeki ücret 33 tl.

Orijinalden alıntı: maliyeci18

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/world-platinum-visa-ile-lgm-loungeda-50-indirimlisiniz/s-23/c-6725.aspx

tüm visa platinum için geçerli. ama oran doğru değil çünkü normaldeki ücret 33 tl.

değil, yanılmıyorsam 40 lira olması lazım.

bu arada sabihada bulunan lgm loungenin yeri değişmiş bulunmakta, kapıda yazı asılmış zaten ayrıca sitede de bilgi mevcut. yanılmıyorsam, 215-216 numaralı kapıların arasındaydı ama hatırlamıyorum tam.

• photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    http://www.flypgs.com/pegasus-ile-ucus/lgm-lounge.aspx

Orijinalden alıntı: maliyeci18

http://www.flypgs.com/pegasus-ile-ucus/lgm-lounge.aspx

pegasus lgm ile anlaşmış, isteyen yolcu 33 liradan faydalanabiliyor tıpkı senin kampanyan gibi ama deidğim gibi normalde 40 lira.

quote:

quote:

Eminmisiniz?

"Vodafone Red Elite Plus, Red Elite Extra ve Red Elite üyelerinin yanlarında gelen 1 tane misafirleri yukarıda belirtilen özel yolcu salonlarından ücretsiz olarak faydalanabilirler.". Red Elite aylık 150 lira diyor. DH sıcak fırsatlarda bu tarifede olanlar bir elin parmaklarını geçmez herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: asksarabi

Wings ile LGM loungelar 20 TL diye mesaj aldim.

bunu deneyen oldu mu arkadaşlar?
    bende wings black var, sabiha da 20 TL ye lounge a girebilir miyim?

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

quote:

quote:

Eminmisiniz?

"Vodafone Red Elite Plus, Red Elite Extra ve Red Elite üyelerinin yanlarında gelen 1 tane misafirleri yukarıda belirtilen özel yolcu salonlarından ücretsiz olarak faydalanabilirler.". Red Elite aylık 150 lira diyor. DH sıcak fırsatlarda bu tarifede olanlar bir elin parmaklarını geçmez herhalde.

80 liralık paket kullanıyor babam, 3000 dakika idi zannedersem, ekstradan mesaj+internet paketi de var

• Su an vakıf platinum a lgm lounge &50 indirimde

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.