Şimdi Ara

Louie (2010-) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
6
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

louie bitti mi? yoksa 6.sezon olacak mı? bilgisi olan var mı? kendimi boşlukta hissediyorum şuan 5 sezonu 1 hafta içinde izledim ve çok iyiydi.

belli değil. geçen ay olumsuz bir cevap vermiş Louis C.K hiç gelmeyebilir yani. şöyle demiş hatta:
    quote:

"I can’t feel that show anymore, It feels very far in the past."

üzüldüm öyle demesine.sağlık olsun devam ederse izleriz yoksa başka arayışlara gireriz artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semamca_07 -- 2 Mayıs 2016; 20:37:33 >

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

louie bitti mi? yoksa 6.sezon olacak mı? bilgisi olan var mı? kendimi boşlukta hissediyorum şuan 5 sezonu 1 hafta içinde izledim ve çok iyiydi.

belli değil. geçen ay olumsuz bir cevap vermiş Louis C.K hiç gelmeyebilir yani. şöyle demiş hatta:
    quote:

"I can’t feel that show anymore, It feels very far in the past."

üzüldüm öyle demesine.sağlık olsun devam ederse izleriz yoksa başka arayışlara gireriz artık :)

neden böyle demiş acaba, gayet güzel dizi, yorumları ve puanları da iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• izlerken acayip empati yapıyorum. çoğu zaman ben utanıyorum louie'nin yerine, o yaptığı eziklikleri görünce
  • Ben Amerikan veya İngiliz yapımı komedileri anlayamıyorum. Yani aptallıkla mizah arasındaki çizgiyi ayıramıyorlar. Bildiğin aptallık yapıyorlar ve bu aptallıklara kah gülme efektiyle, kah gülme efekti olmadan benim gülmemi bekliyorlar.

Bide kurdukları dünya o kadar sahte ve yapmacık geliyor ki izleyemiyorum bunları. Çok övülen neredeyse bütün komedi dizilerine bakmışlığım vardır.

Arada bu benim için baştan aşağı vakit kaybı gelen komedi dizi sektöründe mesela A Young Doktor's Notebook'a rastladım. Bu farklıydı diğer US-UK yapımı komedilerden. Nedeni belki de bir Rus romanının uyarlaması olduğu içindi.

Birde Freaks And Geeks vardı. O da belki yarısından sonra hiç komik değildi ama yine de diğer us-uk yapımı komedilerde olmayan bir samimiyet, eski anılar vardı.

Buraya kadar niye anlattım bunları. Bu dizi işte o vakit kaybı olan dizilerden değil. Aptalca şeylere gülmemi beklemiyor benden. Belki hiç komikte değil kabul ama yine de diğer dizilerden 'farklı' bir dizi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.sezon bitti. Gayet güzeldi.
    Muazzam sahne.

İsmail Kartal eskiden Amerikan askeriymiş.
     Louie (2010-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 14 Haziran 2016; 19:44:01 >
  • Diziye baya bir ara vermiştim. Neredeyse 2 ay olmuş. 3.sezona başladığım gibi bunu da bitirdim. Sezonun ilk yarısı çok iyiydi. Baya güldürdü. İkinci yarısında ise biraz drama kaydı. Özellikle son bölümler.
    Son bölümde de Liz'in ölmesi baya üzdü.
    Genel olarak çok iyi bir sezondu. Belki de en iyi sezonu olabilir.

• Bitirdim. Umarım devam eder dizi. 3 ile 4. sezon arasında da büyük bir ara var. Çünkü bu dizi televizyondaki bütün yapımlardan farklı. İzledikten sonra gerçekten anlıyorsunuz bunu. Bir bölümde size bütün duyguları verebiliyor. Eğer devam etmeyecekse de, son kez;

4. sezonda hiç yoktu. 5. sezonda istek üzerine geri getirdi herhalde. Her bölümün başında ben de şarkıya eşlik ederdim.

• diziye yeni başladım, umduğumdan çok daha iyi, kalite bir dizi, kaliteli mizah içeriyor.
    sanırım 6.sezon olmayacakmış.

Her gün yeni bir bölümü yayınlansa izlerim, o kadar sıradan ve aynı zamanda hayatın içinden ki. Ben çok beğeniyorum bu tip sade işleri, hafif komedi ve dram unsurları da olunca bambaşka oluyor.

2018'de The Cops adıyla yeni bir dizisi çıkacamış Louis , herhalde bu saatten sonra devamı gelmez Louie'nin.

Bu diziyi beğenenlere Wilfred ve Horace and Pete'i tavsiye ederim. Bunlar da kaliteli diziler.

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Bitirdim. Umarım devam eder dizi. 3 ile 4. sezon arasında da büyük bir ara var. Çünkü bu dizi televizyondaki bütün yapımlardan farklı. İzledikten sonra gerçekten anlıyorsunuz bunu. Bir bölümde size bütün duyguları verebiliyor. Eğer devam etmeyecekse de, son kez;

4. sezonda hiç yoktu. 5. sezonda istek üzerine geri getirdi herhalde. Her bölümün başında ben de şarkıya eşlik ederdim.

LAAAAAAAAAAAAANNNN Tam bi sene olmuş bitireli

• Olaya gel. Kevin Spacey'yi piyasadan sildiler. Louis'e de aynı şeyi yaparlarsa kendimi keserim.
    https://twitter.com/nytimes/status/928710507359539201

HAYIR ABİ YA HAYIR YA HAYIR YA HAYIR YA
    https://twitter.com/nytimes/status/929038783630241794

Haydaaaa

http://ew.com/tv/2017/11/10/louis-c-k-statement/amp/

• WISDOM kullanıcısına yanıt
    Abi Kevin Spacey olayından çok çok farklı bu olay ya. Şu yüzden kariyeri biterse acayip üzülürüm. Zaten filmi ve Netflix Special'ı iptal olmuş. Neyse ki FX daha kara vermemiş.

Abi Kevin Spacey olayından çok çok farklı bu olay ya. Şu yüzden kariyeri biterse acayip üzülürüm. Zaten filmi ve Netflix Special'ı iptal olmuş. Neyse ki FX daha kara vermemiş.

kabul ettiğine göre silinecek piyasadan spacey gibi bence

Şaka gibi abi ya, önce en sevdiğim aktör, şimdi de en sevdiğim komedyen piyasadan siliniyor. Çok kötüyüm çok.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.