ben bi süre oynadım lotro online ı ve harika bi atmosferi var nedense bizim ülkeye orjinali gelmedi ama bence kesinlikle dene ve sonunda sipariş vericek kadar güzel...bi gün age of conanı bırakırsam bu oyuna başlıcam tekrar...ama şimdilik FOREVER AGE OF CONAN..
age of conan nasıl ?
ben 4 yıl wow oynadım harikaydı lotro oynadım harikaydı ama bana göre en muhteşem age of conan...youtube dan gameplay videolarını izlemeni tavsiye ederim..
çok önce çıktı bu bea.
Evet çok önce çıktı ayrıca eklemeliyimki bayağı güzel bir oyun olduğunu duymuştum.
10 Gün Deneme Var Betadayken Oynamıştım Bence Harika Bir Oyun.Yüzüklerin Efendisininde Hayranı Olduğum İçin Yeniden Kuruyorum...Int.den İndirebilirsiniz 10 Gün Bedava...Umarım Piravite Serverları Vardır Şimdi Araştıracağım.
quote:
Orjinalden alıntı: DaNTeFe
10 Gün Deneme Var Betadayken Oynamıştım Bence Harika Bir Oyun.Yüzüklerin Efendisininde Hayranı Olduğum İçin Yeniden Kuruyorum...Int.den İndirebilirsiniz 10 Gün Bedava...Umarım Piravite Serverları Vardır Şimdi Araştıracağım.
İnşallah...Bende indircem şimdi..
wow varken hiç bi şansı yok free olursa belki bizim bebeler oynarlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme