Şimdi Ara

LOST {SPOILER İçerikli!!!} (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.082
Cevap
1
Favori
63.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ooo o çoktan indirdi de izliyor şu an kesin

jackle juilet konuşmasının sonunda Ben ve Juliet:
    -iyi iş
    -teşekkürler

olayı nedir ya ne biçim bitti dizi hay ulan yine tadı damağımda kaldı başlıyacam böyle işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 5 Ekim 2006; 23:28:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

ooo o çoktan indirdi de izliyor şu an kesin

jackle juilet konuşmasının sonunda Ben ve Juliet:
    -iyi iş
    -teşekkürler

olayı nedir ya ne biçim bitti dizi hay ulan yine tadı damağımda kaldı başlıyacam böyle işe

hakkında o kadar bilgiyi nasıl topladılar yaw ?
    sonunu bende anlamadım. belki jacki sakinleştirip yemek yemeye ikna ettiği için demiştir
  • hacı anlamadım ki ben de ya var işte bi numaraları her b*ku biliyolar..
    sakinleştirdiği içindir büyük ihtimal ama hem o kadar basit hem de gizemli bir sonla bitirmeyi nasıl başardılar anlamak mümkün değil..

nasıl bi dizi bu ya insanı öldürür
  • İLK 3 DK NEYDİ ÖYLE YAV MANYAK Bİ DİZİ BU BEEEEEEEEEE
  • -----------------------spoiler

sorma ya ilk 3 dakka dumur üstüne dumur yarattı..ben sandım ilk başta birinin flashbacki heralde..

ana sonra bi baktım herifler şehir kurmuş
  • ARkadaşlar Birşey Sorcam ben Lostu Yeni İzlemeye Başladım Daha Sezon1 Bölüm 1i İzledim de

Şimdi bu Dizi Neden Bokadar Çok Tutuluyor yani Milletin İlgisini bu dizide ne çekiyor..
    İkinci Sorumda Bu 1.Bölümde ormanda acayip bişiler oluyor..Adamı yiyor felan ağaçlar sallanıyor..Ormanda yaratıkmı var?

cvplarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

ARkadaşlar Birşey Sorcam ben Lostu Yeni İzlemeye Başladım Daha Sezon1 Bölüm 1i İzledim de

Şimdi bu Dizi Neden Bokadar Çok Tutuluyor yani Milletin İlgisini bu dizide ne çekiyor..
    İkinci Sorumda Bu 1.Bölümde ormanda acayip bişiler oluyor..Adamı yiyor felan ağaçlar sallanıyor..Ormanda yaratıkmı var?

cvplarsanız sevinirim

öncelikle aramıza hoşgeldin meraktan gebereceğine emin olabilirsin basit bir uçak kazası deyip geçme

Milletin ilgilisini ceken en büyük unsur merak olaganüstü bir senaryo var. Az önce 2.sezonun son bölümünü izledim 1.bölümden kalma izler var. Olayların birbiriyle bağlantısı muhtesem.

İkinci sorunun cevabını 3.sezonda bekliyoruz inşallah. zira o canavar ve kutup ayılarından hala ses yok...

3.sezonu izlemem yarın aksama kaldı Allahım sabır

• Benim 3.Sezona Daha Çok var ya Günde 3 Bölüm Çeksem 20gün Sonra Anca Size Yetişirim

Hadi Bakalım İnşallah Severim bu diziyi
  • Kutup ayısı ile ilgili olarak şöyle bir bilgi okudum.

....spoiler.....
    sanırım adada aynı bölgede lokal iklim değişiklikleri üzerine çalışmalar yapılıyomuş. yani adanın keşfedilmemiş kısımlarında kutup iklimi ve ekvatoral iklim yaşanıyor olabilir. bunu da dipnot olarak söyliim.
    ....spoiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Idontknow -- 6 Ekim 2006; 8:40:51 >
  • az önce bitti, izlerken bu kadar keyif aldıgım baska bi dizi asla olmadı.. son sahne hakkında fikri olan var mı? yemege ikna icin mi saol dedi acep ben.. artık haftaya kadar beklemek nedir biliyorum
  • bekliycez mecbur 5 hafta daha var sonra 3 ay ara!!şubata kadar bekle..

neyseki arada prison break var o olmasa yandık
  • quote:

ARkadaşlar Birşey Sorcam ben Lostu Yeni İzlemeye Başladım Daha Sezon1 Bölüm 1i İzledim de

cvplarsanız sevinirim

hocam adamlar 50 tane bölümü boşuna mı çekti yav allah allah

hocam iki bölüm daha izle sen..anlarsın niye tutuluyo

• quote:

cvplarsanız sevinirim

ilk sorunu bence hic sorma hele bi bitir 1.sezonu anlarsın niye bukadar cok tutuldugunu
    ikinci sorunun cvbını bizde daha bulmuş deiliz

• ilk 4dk neydi oyle be noluyoruz dedim anasını satayım
  • Valla sonunda izlemek nasip oldu zaten ilk 4 dakikayı izledim deli oldum. O uçak düşüş sahnesi mükemmeldi ama.
    Yine böyle en merak edilebilecek yerde bitirdiler deli ettiler Şu an için olay sadece 3 asıl karakterde diğerlerinden hiç bahsedilmedi...Heyecanla bekliyoruz...
  • hocam ilk 6 bölüm 3 karakter üzerine zaten..diğerleri için 3 ay daha bekliycez

kate henry gale'e vermedi ya nasıl mesut oldum anlatamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

hocam ilk 6 bölüm 3 karakter üzerine zaten..diğerleri için 3 ay daha bekliycez

kate henry gale'e vermedi ya nasıl mesut oldum anlatamam

hocam ama biliyorsun spoiler da yazılanlar var ama

Hocam ben SUN'u özledim

• Sun dizideki en iyi oyunculardan biri bence..mimikleri oyunculuğu süper kendide süper yani

ben john locke'u özledim ya quote luk konuşmalarını özledim..

charlie'nin şapşal bakışlarını özledim

sayid'in aksanını özledim..

mr.eko'nun karizmasını..

ve en çokta HURLEY'i özledim dude!
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Valla sonunda izlemek nasip oldu zaten ilk 4 dakikayı izledim deli oldum. O uçak düşüş sahnesi mükemmeldi ama.
    Yine böyle en merak edilebilecek yerde bitirdiler deli ettiler Şu an için olay sadece 3 asıl karakterde diğerlerinden hiç bahsedilmedi...Heyecanla bekliyoruz...

VAlla Serseri ne diyeyim ne söyleyeyim bilmiyorum...Şimdi başladım ve 4dk geçtikten sonra Sadece "ilk 4dk izledim hasta oldum" yazmak için foruma girdim...Bir de baktım aynı şeyi yazmışsın...

2. sezona 1.sezonla kıyaslayınca pek iyi gözle bakmamıştık genel olarak ama bu yeni bölümün sadece ilk 4 dksı bile bu diziyi bizim ne kadar sevdiğimizi hatırlattı sanırım...Mükemmel bir dizi...

• Uçak düşüşü mükemmeldi bea.

Ayrıca henry dallaması neden tşk etti uyus oldum ha..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.