Şimdi Ara

LOST {SPOILER İçerikli!!!} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.082
Cevap
1
Favori
63.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bi yerde kate'in others'ın başı henry gale yani adını unuttum hani desmondla beraber kalan adam demişti ya benim kanka da bıraktı gitti beni diye o henry gale işte..her neyse kate onunla beraber olucak falan deniyor kurtulmak için mi yoksa aşık mı olucaklar ama sanmam ya kate vermez kolay kolay
    ahanda henry gale..senin sayid iyi benzetmişti
     LOST {SPOILER İçerikli!!!}

we are the good guys

• Hocam Other başı bence Hugo nun gördüğü arkadası hani şu kel var ya adını unuttum gece gece

bence bu adam bir figuran belki de ikisi de aynı kişi bile olabilir
  • hacı pm'ne cevap verdim uzun uzun

Hugo'nun gördüğü kel dediğin hangisi yavsen dave'i mi diyon hani deli hastanesinden arkadaşı yok yav onu adada gördüğü falan yok o bölüm tamamen hayal zaten..ama dikkat ettiysen ölen karının adı neydi bak hep isimleri unutuyoz gece gecehugonun hoşlandığı hani o da deli hastanesinden o bölümün sonunda gösteriyor hani..ama hugo hiç bi zaman bilemiycek ne kötü duygu be hugonun yerinde olmak istemem.bir de hugonun bindiği bir asansör çökmüş 20 kişi ölmüş ya onların arasında o karının da kocası varmış adını unuttuğum

bu arada henry nin gerçek adı radzinsky hatırladım şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 4 Ekim 2006; 3:52:54 >

• 3.Sezona ilk 6 bölümden sonra ara vereceklermiş doğru mu ?
  • hani bugündü ??
    cnbc-e sitesinde programda görünmüyor

http://www.cnbce.com/default2.asp
  • quote:

hani bugündü ??
    cnbc-e sitesinde programda görünmüyor

Eliminator, diziyi Türkiye'de yalnızca DijiTürk yayınlıyor.CNBC-E yayınlamıyor... Biz İnternetten indiriyoruz...
  • @Empyrium Lİbby Bana kalırsa Dave hayal değildi others ile mutlaka ilgisi var. Lİbby ile fazlaca bilgi yeni sezonda buluruz gibi. Ve bence Hugo onu nerde gördüğünü hatırlayacak.

@eyoruk evet öyle söyleniyor ara verilecek ama süre belli değil. daha önceki sezonlarda da aynısı yapmışlardı...

@Eliminator malesef cnbc-e vermiyor digitürkte cıkıyor. Net sağolsun Zaten diziyi bu kadar popüler kılan netten yayılması. Kulaktan kulağa gibi...
  • ilk 6 bölümden sonra 3 ay ara vericeklermiş..çocuğumu keserim.
  • tam havaya girmiştim ya, ben nasıl indireceğimi bilmiorum
  • ben öyle duydum JJ Abrams ayrılacakmıymış neymiş ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

ilk 6 bölümden sonra 3 ay ara vericeklermiş..çocuğumu keserim.

3 ay mı bunlar adamı katil eder

sözüm sana j.j.a. haftalardır bize merakta bırakıyorsun yetmedi 3 ay ara diyorsun. netten de indirsek biz de izleyiciyiz kardesim

• ben 6 bölümü de indireceğim fakat izlemeden 3 ay bekleyip verilen ara bitince seyretmeye başlıyacağım. zaten kaç aydır bekliyorum 3 ay daha beklerim ne olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liero -- 4 Ekim 2006; 18:46:07 >
  • ben o kadar sabredemem bölümler çıktığı gibi indirir indirdiğim gibi izlerim ne yalan söyliyim
  • 1 sezonun son bölümünde bunu gördüm

la bi günde hata yapmadan bitirin şu filmleri

• hata değildir o..diziyi suçlama la!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 4 Ekim 2006; 19:09:10 >
  • offf şu saatler geçsede düşse emuleye yaaa özledimmmm
  • off şu an yayında abc de amerikalılar salak diye bir deyim vardır ama şanslılarda
    ne güzel izliyorlar yaa
    yarın trackerlarda yığılma olucak..internet çökebilir
  • arkadaşlar, ben de emule yok ya..internetten bi download linki verseniz de indirsek şu lost un 3. sezon ilk bölümünü..merakla bekliyorum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Idontknow -- 5 Ekim 2006; 8:47:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

Ya kaç sene daha gider acaba bu dizi indiriyorum ama ben normal bir tv izleyicisi değilim.

Sezon finalleri çok heyecanlı oluyor kafayı yerim 3 ayda ben dizinin bitmesini mi beklesem ne yapsam

Vede kate e hastayım

Al Kate senin olsun.

Yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 5 Ekim 2006; 21:33:09 >

• abi bu bölümden bişey anlayan var mı ya ben hiçbişe anlamadım hele sonundan..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.