Şimdi Ara

[Obscure Çeviri]Lost Records: Bloom & Rage Türkçe Yama | (TAPE 2 YAYIMLANDI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [Obscure Çeviri]Lost Records: Bloom & Rage Türkçe Yama | (TAPE 2 YAYIMLANDI)

Herkese selamlar! Yeni çeviri projesiyle karşınızdayız. Projenin ilk safhalarında olduğumuz için tam olarak ne zaman bitireceğimizi size söyleyemiyoruz. Oyunu çevirirken güncellemeleri görmek ve çeviride destek olmak için (tester olmak veya sunulan oylamalarda bireysel/kolektif katkı sağlamak için) Discord sunucumuza gelebilirsiniz.

Tamamen insan(el) çevirisi olarak hazırlanmaktadır.

GENEL ÇEVİRİ İLERLEMESİ: %100 (27.04.2025)

Çeviri(v2.0)

Virustotal

Pak dosyasının atılacağı yer: (\Lost Records - Bloom & Rage\UNI\Content\Paks)

Çevirilerle ilgili hataları ve eksiklikleri, discord adresimize gelerek bizlere belirtebilirsiniz.

Emeği Geçenler: belvidere, matsubara900 | Obscure Çeviri

Discord: https://discord.com/invite/n2n3FHV6SV

YAMADAN BAZI GÖRSELLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsubara900 -- 27 Nisan 2025; 17:35:41 >

• kolaylıklar diliyorum, emeğinize, zamanınıza sağlık!!!

• brumania kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler.

• Kolay gelsin

• woke oyunları sevmesemde bu oyunu merak ediyorum oynamak istiyorum kolay gelsin bekliyorum yamanızı .

• @Ethan-Winters Teşekkür ederiz.

@chris92 Bitmesine çok az vakit kaldı. Bittikten sonra test aşamasına geçeceğiz ve daha sonra Türkçe yamayı paylaşacağız.

• Çeviri süreci tamamen bitmiş olup test aşamasına geçmiş bulunmaktayız. Test aşamasını tamamladığımızda çeviriyi sizlerle paylaşacağız. Beklediğiniz için teşekkür ederiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çeviriyi tamamen bitirmiş bulunuyoruz, konuya eklediğimiz Çeviri'ye tıklayarak indirebilirsiniz. Test aşamasında birden fazla seçim olduğu ve oyuna da birden fazla kez zaman ayıramadığımız için TEST yazılı yerlerle karşılaşabilirsiniz. Buraları bize bildirmek için Discord adresimize gelerek bize bildirebilirsiniz. İleride çevirdiğimiz oyunlarda da tester olmak için Discord adresimizde de bulunabilirsiniz.

• Bazı hataların giderildiği 1.1 sürümü yayımlandı.

• Elinize sağlık, Tape 2 için de çeviri olacak mı?

• soulfly1 kullanıcısına yanıt

Merhabalar, evet Tape 2 çıktığı vakit çevireceğiz.

• Tape 2 çevirisine başladık. Konu kısa sürede güncellenecek. En kısa sürede sizinle buluşturmayı hedefliyoruz.

• Rica etsek bir arkadaş kaset 1'e ilişkin kayıt dosyasını yükleyip linkini paylaşabilir mi? Her nedense yeni oyun olarak başlıyor.

Not: Gerek kalmadı. Çok zor buldum ama buldum, birisi yüklemiş ve çalışıyor, direk 2.bölümden başlayabiliyorsunuz. Buyrun:

https://drive.google.com/file/d/1Tr98oTmUF1ZXq9zI5FFGVGAqYI7a5FzO/view?usp=drive_link

Kayıt yolu da şu şekilde: %LOCALAPPDATA% \Bloom&Rage\Saved\SaveGames

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 17 Nisan 2025; 0:30:21 >
  • Tape 2 test aşamasında.

• Tape 1'e başlamamıştım başlayayım o vakit o sırada test de bitmiş olur. Elinize sağlık.

• soulfly1 kullanıcısına yanıt

Bugün ya da yarın bitmiş olacak. Teşekkür ederiz.

• Tape 2 için çeviri yayımlandı.

• Emekleriniz için teşekkürler.

• Levaca L kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.