Oyunu indirmiş olan birisi benimle iletişime geçerse yaparım. Oyun yok bende maalesef şuan |
Lost Records: Bloom & Rage Türkçe Yama (3. sayfa)

-
-
Ben torrentten indirdim şimdi site ismi vermek yasakmı bilmiyorumda oyunun ismini yazıp skidrow reloaded yazdımı çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.skidrowreloaded.com/lost-records-bloom-and-rage-v2-00-127924-p2p// link bu abi güvenilir
Yasak olabilir. Hem korsan olduğundan hem de indirmem vakit alacağından indirmiş birisini bulsam daha hızlı olur ama son çare indiririm artık istiyorsanız
-
Hocam gerekli dosyaları tarafınıza iletebilirim. Steam versiyonu mevcut bende.
Rica etsek bir arkadaş kaset 1'e ilişkin kayıt dosyasını yükleyip linkini paylaşabilir mi? Her nedense yeni oyun olarak başlıyor.
Not: Gerek kalmadı. Çok zor buldum ama buldum, birisi yüklemiş ve çalışıyor, direk 2.bölümden başlayabiliyorsunuz. Buyrun:
https://drive.google.com/file/d/1Tr98oTmUF1ZXq9zI5FFGVGAqYI7a5FzO/view?usp=drive_link
Kayıt yolu da şu şekilde: %LOCALAPPDATA% \Bloom&Rage\Saved\SaveGames
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 17 Nisan 2025; 0:29:53 > -
inşaallah türkçe yama çıkar ikinci bölümde ne olacak çok merak ediyorum bu oyun yamasız oynanmaz
-
önceden biri oynadıysan o dediğin yerde senin kendi kayıt dosyan vardır onu koy başkasının oynadığını oynama kendi kararlarını oyna bende de ilk önce yeni oyundan başlattı sonra eski savemi yeni gelen saveyi silip içine attım oldu kendi sevimle oynucam türkçe yama bekliyorum saat 3 oldu daha gelmedi
-
Sizce orda kendi kaydım olsa bunları yazar mıydım ve o kadar arayıp durur muydum?! Allah iyiliğinizi versin :-)
-
Çok fazla merak etmeyin, büyük beklenti içine girmeyin, ben bu oyunun bir yönüyle ciddi bir nitelikli dolandırıcılık özelliği olduğunu düşünüyorum. Çünkü kayda değer bir şey ortaya koymuyor, günlük sıradan diyaloglarla dolduruyor ve sadece ara ara merak uyandırıyor, bu da en sinir olduğum şey, insanı aptal yerine koymaktan farksız. Şimdi 2. bölümde olacak diye merak etti insanlar ama anlaşılan bu bölüm de ilkinden pek farklı değil ve aynı minval üzere gidiyor ki, yabancı yorumlarda ikinci oyunda birşeyler belli olur umarım (!!??) şeklinde yorumlar yapılmış. Bu çok can sıkıcı aslında bunu öğrenmek çünkü e pes yahi, kandırıldıklarını ve vaad ve takdim edildiği gibi bir içerik sunulmadığını ve sunulmayacağını anlamak için kaç kaset izlemeleri gerekiyor bu insanların anlamıyorum! Gameplay videosuna şöyle bir göz gezdirin, çok yeknesak ve monoton görünüyor. Ama işte yine de o kadar mesai harcadık, ikinci bölüme de bakmak gerekiyor ne yazık ki. Aşağıdaki video fikrimizi teyid ediyor.
https://www.youtube.com/watch?v=2t3-nS9ZdwQ
Bir steam yorumunun bir kısmının çevirisi:
"... bu oyunun sonunda, kelimenin tam anlamıyla üçüncü bölüme atıfta bulunduğunu düşündüm. Öğrendiğimde, bu oyunun sonuydu. Bu, bu sonun ne kadar bitmemiş ve tatmin edici olmadığını özetlemenin en özlü yoluydu. Gerçekten hiç sonu yok. Hikaye çok ilgi çekici, ancak hiçbir şey hakkında çok az şey öğreniyorsunuz. Tüm kızlar ve kişilerarası ilişkileri hakkında çok şey öğreniyorsunuz (bu arada, bunu seviyorum, bu konuda son derece iyi yapılmış) ancak oyunun tüm doğaüstü yönü bir soru işareti. Bu nedir? Nereden geldi? İyi mi kötü mü? Bu sorularınızın hiçbirine cevap alamayacaksınız. Oyun, büyük bir uçurumda bitiyor, muhtemelen bu oyunda neler olduğunu ayrıntılı olarak açıklayan bir devam oyunu olacağını ima ediyor, ancak bu iyi bir şey değil. Bir devam oyunu, selefinin hikayesini bitirmek zorunda olmamalı, ancak ona eklemeler yapmalı. Bu oyunun devamı, kelimenin tam anlamıyla bu oyunun başladığını bitirmek zorunda çünkü hiçbir kapanış sağlamadı."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostideas -- 17 Nisan 2025; 6:14:34 >
-
sıfırdan başlayıp ilk checkpointe gelince save dosyası oluşuyor klasörü ile. eski save klasöründeki 0GameSave.sav dosyasını yenisindeki ile değiştirince sorun düzeldi. nasıl ve neden böyle bir şey oldu anlamadım ama sorun düzeldi
-
aynen bendede öyle oldu şimdi türkçe yamayı bekliyorum oynamak için ne zaman çıkar
-
Bugün yetiştirmeye çalışacağım arkadaşlar yamayı, ikinci kısmın save dosyasını atan arkadaşa da teşekkür ederim. Benimde işime yarayacak
-
Teşekkürler sabırsızlıkla bekliyorum abi
ikinci kısmın yamasını sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden emeğinize sağlık
-
-
Türkçe Yama V3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte İkinci Kaset çevirisi yapılmış ve çeviride düzenlemeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
Hocam çok teşekkür ederiz, elinize emeğinize sağlık. İyi ki varsınız.
-
Emeğine sağlık hocam bu son güncel yama da iki kaset birden var değil mi ?
-
Teşekkürler, rica ederiz. İyi oyunlar dostum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X