Şimdi Ara

Lost Planet şubatta PS3'te!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bizim artık achievementlarını açmaktan suyunu çıkarmış olduğumuz "Lost Planet" oyunu yapımcılar tarafından şubat ayında ps3'e çıkacağını duyurdular. şimdiden hayırlı olsun diyorum

"İlk olarak Xbox 360'a daha sonrada PC'ye çıkan "Lost Planet'in" PlayStation3'e de geleceği daha önce açıklanmıştı. Capcom'un yerel dağıtıcılarından Activison Lost Planet'in PS3 çıkış tarihini Şubat 2008 olarak gösterirken, oyunun Şubat'ın ilk haftasında çıkması bekleniyor. Oyunda oynanabilir yeni bir karakter ve 16 adet multiplayer haritası eklenen özellikler arasında."

• PS3 sahiplerine hayırlı olsun ne diyim millet Xbox360 ve PC'de suyunu çıkarttı daha PS3'e yeni geliyor komedi ya...
  • Bence konuyu yanlış yere açmışsın
  • Aslında doğru yer
  • yihuuu yaşasın

dermişim
  • Ooo büyük merakla bekliyorum

• Çok erken cikarttilar bu oyunu ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ps3'cüler bi kurban keser artık
  • 1yıl oldu lost planet çıkalı. Ps3e anca doru düzgün oyunlar çıkmaya başlıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

1yıl oldu lost planet çıkalı. Ps3e anca doru düzgün oyunlar çıkmaya başlıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Ooo büyük merakla bekliyorum

Post hamili yakinimdir.
  • Yerin dibine soktunuz PS3 ü ayıp ayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Yerin dibine soktunuz PS3 ü ayıp ayıp

Ya öyle deme harbi sinirim bozuldu bu başlığa. Bi yandan herkesin yalayıp yuttuğu bir oyun yeni PS3'e geliyor bir yandanda PS3'ün haline ağlasam mı gülsem mi diye düşünüyorum.

edit: kafam kıyak olmuş yazacağım iki kelimeyi bile yanlış yazmışım harbi bu PS3 akıllara zarar psikolojimi bozdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 20 Kasım 2007; 21:02:18 >

• Güzel haber de oyunlardan hangi birini alalım .Oyunlar Orjinal olunca cepler boşalıyo da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 20 Kasım 2007; 21:05:51 >
  • sanırım ps2 - xbox1 durumu artık terse dönüyor. bakalım 2008 ilk çeyreğinde de ps3 bekleneni veremezse ps3 ü satıp x360 elite alcam
  • subat ta killzone 2 de cıkıcak cok zor bir secim olucak ps3 sahipleri icin
  • Valla bu oyun fiyatı durumu beni xbox almaya zorluyor ama orda da 3 kırmızı var sonra o da elimde patlarsa topluca patlamış oluruz konsollarla :D
  • Yahu bu oyunda iş yok bence çıksa ne olur çıkmasa ne olur hayatta bu oyuna 100 ytl vermem takas bile yapmam tekdüze karlı oyun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxXsT

subat ta killzone 2 de cıkıcak cok zor bir secim olucak ps3 sahipleri icin

kz2 şubat damı çıkıcak?
  • Aman Tanrım! Lost Planet'ı yeniden yaşayacağım sankim, içimde öyle bir heves var nasılsa bilmiyorum, belki Capcom'un verdiği gazdandır ama sanmıyorum ya, o kadar da havalara uçmam. Capcom bizi .....de oynatıyor ve "Oley Lost Planet geliyor..." Oh ne güzel...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.