Şimdi Ara

LOST a tekrar başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 buçuk ay önce bitirmiştim. Şimdi tekrardan başladım. Bakalım herşeyi anlayarak izleyince nasıl olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir kac yil bekle bence.
    O zamana kadar dusunce tarzin da degisir kacirdigin noktalari anlayabilirsin
    (En azindan ben oyle yapacam.)

• Bence de bir kaç yıl bekle. Ben izleyeli 2 yıl oldu ve çoğu ayrıntıyı unutmuşum.. Bir ara belki tekrar başlarım bir diziyi veya filmi birden fazla izlemek (istisnalar dışında) adetim olmasa da Lost bu,boru değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Bence de bir kaç yıl bekle. Ben izleyeli 2 yıl oldu ve çoğu ayrıntıyı unutmuşum.. Bir ara belki tekrar başlarım bir diziyi veya filmi birden fazla izlemek (istisnalar dışında) adetim olmasa da Lost bu,boru değil

bikaç yıl beklemem imkansız. Çok etkilendim başladım artık yapcak bişi yok
  • Ben bitireli 3 yıl oldu arada rastgele bölüm açıp izliyordum ama biryerden sonra sıktı tabi şimdi bende yeniden başlamayı düşünüyorum

• ilk 3 sezonu tekrar tekrar izlenir ama 4.5ve6. sezon çöplük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PReSTiJ_

ilk 3 sezonu tekrar tekrar izlenir ama 4.5ve6. sezon çöplük.

Hocam haklısınızda yani dharma inişitiv in olayını vermeseler daha mı iyi olurdu? Bence güzel olmuş 4-5 de tebriğe değer ama 6. Sezon ve son bölüm karalama kampanyası gibiydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence vakit harcıyorsun ama sen bilirsin. Ben Lost'u bitirememiştim 2.sezonda bıraktım sen yeniden başladım diyorsun senin yerinde olsam başka bir dizi izlerdim. Emin ol Lost'tan daha iyi diziler var onları keşfet.
  • Ben de düşünüyorum ama blogumda bir kategori açacağım her bölümden sonra o bölümde yeni eklenen sorular cevapları easter eggsleri triviaları felan da koyacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lostu izleyenler hangi siteden izlediğini söyleyebilirler mi bi düzgün site bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Da Vinci was here

Hocam bir kac yil bekle bence.
    O zamana kadar dusunce tarzin da degisir kacirdigin noktalari anlayabilirsin
    (En azindan ben oyle yapacam.)

güzel bir bakış açısı. cidden doğru hocam önceden izlediğim filmi tekrar izleyince cidden çok farklı oluyor

Barristan the Bold sana tavsıyem PC'ye torrent ten ındırmen sıtelerden guzel olmuyor ben art arda ızlıyorum pat bır bolüm olmuyor sinir oluyorsun finale kadar zar zor geldim Hd değil billmem ne bir ton sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 31 Ağustos 2014; 22:27:55 >
  • bitireli 4 sene oldu . Losttan sonra onlarca dizi izledim ama Lostun yerini hiç biri tutmadı bende tekrardan başlamayı düşünüyorum ayrıca bütün sezonlarını seviyorum
  • Lost güzel diziydi. Ben de bulamadım onun gibisini sonra. Mecburen tekrar izliyorum bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barristan the Bold

lostu izleyenler hangi siteden izlediğini söyleyebilirler mi bi düzgün site bulamadım.

filmsergisi.com da 720p su var bütün bölümlerin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.