Şimdi Ara

Lost'a Devam etsem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ne diyorsunuz herkes yok bozuyor yok betbatlasti diyor. Devam etsem mi?

Not:3.sezonda birakmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimin ne dediğinin ne önemi var diyecemde izlerken şartlandırıyosun kendini zaten ben bugün bitirdim 3.sezonu bana göre taş gibi sezondu sonrasını bilmiyorum
  • Bende 4.sezonun ortalarında bırakmıştım ama benimkisi yoğunluktan dolayısındandı.Bence devam et
  • Bana göre ilk sezonların tadı yoktu son sezonlarda.Özellikle finali beni tatmin etmemişti.Ama buna karşın devam edin derim.Bir çok dizi izlememe rağmen her bölümünü merakla beklediğim,acaba ne olacak dediğim sayılı dizilerdendir.
  • 3.sezondan sonra bırakan ilk defa birini görüyorum.O finalden sonra hiç merak etmedinmi kardeş ne olacağını.Bence devam et ama fazla bişey bekleme
  • Anlamıyorum milletin dediğine göre niye şüphe duyuyorsunuz? Devam etmek geliyorsa içinden et beğenmezsen etme.
  • Bana kalırsa olay 3.sezondan sonra başlıyor, işler karışmaya başlıyor, izle kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devam et
  • Efsane dizi, devam edin hocam.
  • Bence devam etmelisin...
  • Devam ediyorum. 3.sezon 3'üncu bolumdeyim. Ama keske digerleri ortaya felan cikmasaydi hatta olmasaydi keske. Boyle ilk bolumlerdeki gibi olaylar daha cok sariyordu bana

• Daha desmondun dejavulari var usta nereye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: srsblck

3.sezondan sonra bırakan ilk defa birini görüyorum.O finalden sonra hiç merak etmedinmi kardeş ne olacağını.Bence devam et ama fazla bişey bekleme

Şimdi sezon 3. finalini hatırlamak için baktım da harbi en heyecanlı sezon finaliydi o Jack sakal yapmış dedim noluyor lan Lost neydi bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Devam ediyorum. 3.sezon 3'üncu bolumdeyim. Ama keske digerleri ortaya felan cikmasaydi hatta olmasaydi keske. Boyle ilk bolumlerdeki gibi olaylar daha cok sariyordu bana

Kardeş çok şanslısın bence bu arada 15.bölümden sonra 3.sezon müthiş hele bir finali var anlatamam spoiler yememeye dikkat et iyi seyirler
  • 4.sezon 5.bölüm olması lazım tek kelimeyle mükemmeldi oralara gelmeden bırakma derim
  • Üçüncü sezona kadar gelmişsin devam etmeni öneririm.Bundan sonra bırakırsan izlediğin üç sezonu boşa izlemiş olacaksın.
  • Ben de ilk 3 sezonu izleyip biraktim. Tekrar baslamaya karar verdim senin gibi ama ilk 3 sezonu unuttum. Kim öldü kim kaldi adada neler oldu vsvs.

İlk 3 sezonu anlatan ozel bolumler var mi bildiginiz ? Lostta daha once neler olduguna dair.

• quote:

Orijinalden alıntı: srsblck

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Devam ediyorum. 3.sezon 3'üncu bolumdeyim. Ama keske digerleri ortaya felan cikmasaydi hatta olmasaydi keske. Boyle ilk bolumlerdeki gibi olaylar daha cok sariyordu bana

Kardeş çok şanslısın bence bu arada 15.bölümden sonra 3.sezon müthiş hele bir finali var anlatamam spoiler yememeye dikkat et iyi seyirler

3.sezon finali nasildi pm atar misin.

• Tabiki devam hocam
  • beyle bende bırakmıştım 7-8 ay önce ama kaçıncı bölümde kaldığımı hatırlamıyorum charlie ölüyor millet toplanıp dağa felan çıkıyordu en yüksek tepeye radyo istasyonun oraya kaçıncı bölüm bilen varmı hatta John Locke üvey babasını görmüştü varmı bilen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.