Şimdi Ara

Losing streak'tan kurtulmak için yardım istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ^Title, Ranked'te baya üst üste maç kaybettim, 4 5 tanesi benim hatam olup 1 tanesi takımın salakca intilatelerinden oldu. Her neyse, napabilirim bu konuda? :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fragmented -- 25 Aralık 2011; 4:48:36 >

• Oynamaya devam et. Oynadıkça daha da iyiye gidersin.
  • Kendini geliştirmelisin. 4-5 tanesi senin suçunsa lose almaya devam edeceksin.
  • ranked oynama normal game de geliştir kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fragmented

^Title, Ranked'te baya üst üste maç kaybettim, 4 5 tanesi benim hatam olup 1 tanesi takımın salakca intilatelerinden oldu. Her neyse, napabilirim bu konuda? :/

Normalde insanlar kendilerinin çok iyi oynadığını sandıkları için takım yüzünden kaybettim .... diyorlar ama sen benim hatamdı diyebiliyorsun , demek ki daha gelişebilirsin.Normal game oyna kendini yeterince hazır hissedince ranked gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

^Title, Ranked'te baya üst üste maç kaybettim, 4 5 tanesi benim hatam olup 1 tanesi takımın salakca intilatelerinden oldu. Her neyse, napabilirim bu konuda? :/

Normalde insanlar kendilerinin çok iyi oynadığını sandıkları için takım yüzünden kaybettim .... diyorlar ama sen benim hatamdı diyebiliyorsun , demek ki daha gelişebilirsin.Normal game oyna kendini yeterince hazır hissedince ranked gir.

Normal oynamasına oynuyorum, ama orada kendini fazla geliştiremezsin eğer adamlar oyunu hiç takmayıp jungle AD Ahri giderlerse. (Başıma gelmiş bir olay 2 3 kere.) Yorumlarınız için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Normal oynamasına oynuyorum, ama orada kendini fazla geliştiremezsin eğer adamlar oyunu hiç takmayıp jungle AD Ahri giderlerse. (Başıma gelmiş bir olay 2 3 kere.) Yorumlarınız için teşekkür ederim.

iyi bildigin yani oynayıpta seni zorlayan durumlarla karsı karsıya kalıp yinede iyi oynadıgın championlarla oyna. 3 4 oyun atıp zorlanmadan kazandıgın zaman o champı ogrenemezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Öncelikle seni tebrik ediyorum kendi hatanı anladığın için. Bu forumda böyle insanları görmek güzel. Westteysen duo olarak girebiliriz. Şu kaybettiğim son maçtan sonra elonun pek bi önemi kalmadı benim için. Kaç elo olursan ol aynı adamlar geliyor çünkü. MurderMcHandsome nikim eklersen oynayabiliriz.
  • Ekledim ben seni. Tekrar teşekkürler cevaplarınız için, artık yavaş yavaş normal oyunlarda kendini deneyeceğim. :3
  • İlk yapman gereken sey tamamen kendini rankede hazırlaman aldığın heronun aldığın laneye göre runesi vs... sonra adam gibi biriyle yani duo girmen... eğer tek girersen yüzde 50 o maçı kaybedersin ama arkadasın ile girersen daha rahat kazanabilirsin... Kolay gelsin dostum.
  • beyler bir şey sormak istiyorum . takımda diyelim ki bot lane olarak iyi gittim en azından farm yapabildim sağlam bir şekilde . ama üst tarafta gangplank yada tryndamare solo gidip deli gibi feedlendi ve bu adama karşı koyabilen yok . o zaman takımın suçu mu oluyor benim suçum mu? bunu ciddi soruyorum artistlik yada laf sokmak için değil. bende başkalarını suçluyorum böyle bir durum olduğunda . ben ne yaparsam bu adamı alt edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35gta

beyler bir şey sormak istiyorum . takımda diyelim ki bot lane olarak iyi gittim en azından farm yapabildim sağlam bir şekilde . ama üst tarafta gangplank yada tryndamare solo gidip deli gibi feedlendi ve bu adama karşı koyabilen yok . o zaman takımın suçu mu oluyor benim suçum mu? bunu ciddi soruyorum artistlik yada laf sokmak için değil. bende başkalarını suçluyorum böyle bir durum olduğunda . ben ne yaparsam bu adamı alt edebilirim?

Sanmıyorum bişey yapılabileceğini :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhySoSeriouss

quote:

beyler bir şey sormak istiyorum . takımda diyelim ki bot lane olarak iyi gittim en azından farm yapabildim sağlam bir şekilde . ama üst tarafta gangplank yada tryndamare solo gidip deli gibi feedlendi ve bu adama karşı koyabilen yok . o zaman takımın suçu mu oluyor benim suçum mu? bunu ciddi soruyorum artistlik yada laf sokmak için değil. bende başkalarını suçluyorum böyle bir durum olduğunda . ben ne yaparsam bu adamı alt edebilirim?

aynen :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WhySoSeriouss

quote:

aynen :D

Feedlenen Tryn beynin kadar iyiyse ad carry filan dinlemez söylim :D:D

• quote:

Sen feedleyen adama attın suçu, ne değişicek? Adam feedlemeyi bırakıcak mı? Hadi kendisini toparladı diyelim, topdaki 5/0 Trynda'ya karşı yapabileceğiniz bir şey var mı? Demek istediğim suçu başkasına atmanızın hiçbirşey değiştirmeyeceği. Rage, flame gibi şeyler sadece takımınızın daha da kötüye gitmesine sebep olur. Troller, feederlar, leaverlar herkesin başına gelen şeyler. Size göre yanlışı olan kişiyi normal bir dille uyarmaya çalışın. Yanlışına devam ederse fazla üstelemeyin. Oyununuza bakın. En azından maç bittiğinde ''Ben elimden geleni yaptım'' diyin yani.

Yanlış anlama bu mesajı ortaya atıyorum. Amacım her yenildiği maçta bir kez bile suçu kendisinde aramayıp QQ yapan insanların artık birşeylerin farkına varmasını sağlamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla zorlama olmuyosa olmuyo sil oyunu herkes oynıcak diye bi kaide yok.
  • quote:

sende farm yap item topla sende onu ez.eğer dakika 20 filansa ilk kule verecekseniz bırak verin,çok sorun değil bu sizin daha rahat farmlamanızı bile sağlar.
  • bencede normal game de geliştir kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

quote:

Sen feedleyen adama attın suçu, ne değişicek? Adam feedlemeyi bırakıcak mı? Hadi kendisini toparladı diyelim, topdaki 5/0 Trynda'ya karşı yapabileceğiniz bir şey var mı? Demek istediğim suçu başkasına atmanızın hiçbirşey değiştirmeyeceği. Rage, flame gibi şeyler sadece takımınızın daha da kötüye gitmesine sebep olur. Troller, feederlar, leaverlar herkesin başına gelen şeyler. Size göre yanlışı olan kişiyi normal bir dille uyarmaya çalışın. Yanlışına devam ederse fazla üstelemeyin. Oyununuza bakın. En azından maç bittiğinde ''Ben elimden geleni yaptım'' diyin yani.

Yanlış anlama bu mesajı ortaya atıyorum. Amacım her yenildiği maçta bir kez bile suçu kendisinde aramayıp QQ yapan insanların artık birşeylerin farkına varmasını sağlamak.

maçta adam kendisi noob olduğu halde bana laf atmadığı sürece asla flame yapmam yada adamı rezil etmem tam tersine kavga edenleri sustururmaya çalışırım(hattamı hatta rankedda hiç kavga etmem).haklısın bende sinir oluyorum böyle tiplere ama benimde anlatmak istediğim şu : forumda hep şu söylenti var ."ratingin eğer iyi oynuyorsan yükselir , hiç bir zaman takım yüzünden kaybetmezsin " vs. Bende diyorum ki , böyle bir durum olduğunda takıma mı bağlı bana mı bağlı .. diyelim ki yukarıdaki trynda oyuna 6-0 başladı. [üstelik solo gidiyor ve muhtemelen benden 4-5 level yüksek olacak(feedlendiği için) ] bu adama karşı koymanın herhangi bir yolu olamaz ki ? Pozisyonunu iyi ayarlarsan ve takımında fazlaca cc varsa "belki" ama takımda ben flame yapmasam bile böyle bir feedleme karşısında başkaları vırvırlanmaya başlıyor bu sefer o ona laf yetiştircem diye oyunu bırakıyor öteki ona laf sokucam diye oyunu bırakıyor haydi bakalım kalk altından kimse oynamıyor herkes trollüyor.Uyarmaya çalışıyorsun ama adamlara parmaklarına motor mu takıyor nedir artık . laflarım arada kalıyor görmüyorlar bile . tak tak tak tak tak laf sokma yarışı . asla dinlemiyorlar.hele bazen düşmanlarla kavgaya tutuşuyorlar o da ayrı bir konu.

ha birde takımın direk negatif oyuncuları var. şöyle ki ;

"Omg . !?$½ you irelia . you fed gp like hell . GG WE LOST ". (direk bunu diyor ve morallerin içine ediyor . ben takmasam bile başkası takıyor başkası oyunu bırakıyor. ard arda surrender teklifleri vs.)

şuan rating olarak tam sınırdayım . en fazla 1277 ye kadar çıkmayı başardım. şimdi 1 yeniliyorum 1 yeniyorum zaman zaman kısa süreliğine top ratingden elo helle düşüyorum sonra tekrar çıkıyorum. buna nasıl bir çözüm bulmalı bilmiyorum ama kavga takımda herşeyi bitiriyor. ve solo ranked de BENCE kazanmak takıma bağlı . ha tabi gidip feedlediğimde oldu. onlar benim hatam. yada support oynayıp korkudan fazla ward koyamadım vs. hep yenilgi getirdi bunlar . ama diğer bahsettiklerim tamamen takımla alakalı diye düşünüyorum ve bu böyle nereye kadar devam edicek çok merak ediyorum. ya birisiyle birlikte girmem gerekiyor. ad ben solo top yanımdaki falan olacak yada ad support ne olduğu önemli değil. yada gün gelecek geçen seneki gibi elo hellerde sürüneceğim.

sanki konunun dışına çıkmış gibi oldum.Losing streakten çıkmayı en azından "denemenin yolu" diye sorduğunu farzerdersem, .oynayışını geliştir.geliştirmek için stream falan izleyip "Draft Pick" normal game oynayabilirsin(ranked de rating düşürmekten korkanlar orada oynuyor herkes adam gibi rollerini seçiyor bayağı güzel oluyor. çok nadir trolle rastlıyorum) rün sayfalarını arttır ki her rolü oynayabilesin. birde , kendine güvendiğin zaman "artık rank oynayabilirim" dediğin zaman her zaman taşıyıcıları sen al. ama eğer feedlenemezsen yada farmlayamazsan bu sefer takımı senden başka taşıyacak adam olmadığında direk defeat gelir.

@Ölüm Lokumu

iyi diyorsun güzel diyorsun ama . kule verdikten sonra support genellikle seni bırakıyor zaten . tek başına botta en fazla ilk kuleye gelmeden biraz kasıyorsun sonra bırakmak zorunda kalıyorsun. hatta bazen 5 kişi en arkadan dolanıp gankliyorlar.Çok zor farmlamak trynda gibi biri feedlendikten sonra.

• tek çözümü duo ya da full premade. inan bana tek girince zevki çıkmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.