Şimdi Ara

'Lords of Shadow 2'ye 4 Puan Vermeniz İçin Aptal ya da Kör Olmanız Gerek' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya yürüsün gitsin 4 puan bile fazla verdiğim paraya acıdım nerede ilk oyun nerede bu oyun.Hatalarından ders çıkartmak yerine kibirli açıklamalar yapmakta nasıl bir karakterdir anlamış değilim...Yahu robotla dövüştük daha ne olsun ya sen git draculayı robotla dövüştür sonra gel bize artistlik yap oldu...Rezalet..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynadım acayip önyargı ile oynamıştım ama harbi iyi oyun yahu 8 i kafadan alır robot düşmanlar olmayaydı iyiydi ama grafikler seslendirmeler fasa fiso harbi iyi
  • oyun çok güzel beyler kamera açıları bazen sıkıntı olabiliyor ama çok emek harcanmış gerçekten son zamanlarda bu kadar kapsamlı bi oyun görmedim açık dünya oynanışı var istersen görevi bırakıp karakteri güçlendirmek için başka mekanlara gidebiliyoruz şimdi sayamıyorum ama artıları eksilerinden çok çok fazla verilen emege yazık böyle puan verilmez

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyuna düşük puan vermelerinin nedeni ilk oyunla kıyaslanarak olabilir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle KESİNLİKLE haklı. Puanla, değerlendirme çok saçma bir hale döndü. 8 puan alan "Mükemmel oyun" - "Herkesin oynaması gerekir", 7 puan alan "Çöp". Orta güzellikte, normal oyun diye bir kavram kalmadı. Kesinlikle puanlar ve puanlar dikkate alınarak yapılan yorumlar dikkate alınmamalı.

    Trend konusunda da haklı. Eğer ilk inceleyen kötü derse tamam o oyun artık kötü. Üstüne orta güzellik kavramının olmamasıda eklenince çoğu iyi oyun, kötü diye anılıyor.

    Oyunu bitirmedim henüz, ilk oyuna göre kötü olduğu da ortada ama KESİNLİKLE 4 puanı hak etmiyor. Yani bir oyunun 10 üzerinde 4 alabilmesi için, en yüksekle 5 puan olabilmesi için oynanabilirliğinin oynanamayacak derecede kötü, PS2 grafiklerine yakın, animasyonlarının kaskatı, 1-2 müzikden oluşuyor olması gerekir.Yani matematiksel bir derecelendirme bazı kriterlerin baraj olması gerekir.

    İlk oyunun çoğu oyuncu o kadar iyi olmasını beklemiyordu.Çok iyi çıkınca çok şaşırdılar.Aynı etkiyi, şaşınlığı 2'den de beklediler, olmayınca yerde yere vurdular. Bunun farkında olupta yerden yere vurmak ayrı birşey ama,farkında olmamak aptallık olarak nitelendirilebilir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • oyunu oynamadim ama 4/10 nedir abi?!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • artik inanmiyorum ben zaten bu salak inceleme sitelerine. gerçekten çok taraflı incelemeler var. özellikle ign/gamespot gibileri

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynamadım ama oyun yapımı zahmetli bir iştir.Eğer yapımcıya adil davranılmıyorsa,sonunda dayanamayıp patlamıştır.
  • Valla ben oyunu oynadım o kadar çok düşük bir puanı hak edecek bir oyun gibi görünmüyor.
    6-7 gibi bir puan alabilir bence oyun. Eksikleride baya var. Kamera açısı bile sorunlu oyunun ama oyundaki o dövüş sahnelerinde o kadar zevk veriyor ki anlatamam. Bunun sebebi ise vuruş hissinin olmasıdır.
  • oyun güzel ama modern ögeler işi bozmuş.
  • Oyun normal şartlarda 6-7 puan olabilir ama anladığım kadarı ile bir önceki oyuna göre rezalet ve daha önceki haberde birisi bunun Enric Alvarez'in suçu olduğunu söylüyordu.Bana kalırsa suçun kendi üstüne kalmaması için başka yerlere ateş püskürtüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunuz -- 3 Mart 2014; 22:22:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sırf demosundan bile oynanışları beğendim ama açıkçası benim için oynanış mekanizmasının yanı sıra hikaye de çok önemli.Baktım sonu dandik bitti yapıştırırım 10/1'i
  • Valla oyun elime geçti şu sıralar daha oynama fırsatım hiç olmadı.Oynamadan bişey diyemiycem valla. Açıkcası ben ilk oynu fazla beyenmemiştim.Yani bana çok sıradan gelmişti ama ilerleyen bölümler de Oyun acayip derece de açılıyomuş ben ilk bölümlerinden bıraktım oynamayı birazda kamera açısı baymıştı beni düz bir kamere açısına sahipti isediğim gibi kontrol etirememek sıkılmama sebep olmuştu. 2. Oyunun demosunu oynadım açıkcası ilk oyundan daha çok eylenceli geldi bana şaşırdım şimdi bakalım Oyunu oynamaya başlayınca anlıycam artık.
  • ben 10 verdim. kontrollukopya.com :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • çok boğucu bir havası var oyunun bazen öff diyip alt+f4 atıyorum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.