Şimdi Ara

Lord of the Rings mi Game of Thrones mu? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
11.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Lord of the Rings mi Game of Thrones mu?

(En Son Oy Tarihi: 26.2.2023)
Giriş
    İlk 2 sezonda diyalogdan başka birşey yok devamında başlıyor zaten savaş kan vahşet.

Lord of the ringsin başındada öyle.

Her kitabın başında öyledir doğrusu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşılaştırma mantıklı değil bence çünkü şuan birisi devam ediyor birisi ise bitmiş durumda yine birisi film diğeri dizi. Birisini filmler çıktıkça 2 saat izliyosun olay bitiyor ama diğeri her hafta beklerken ayrı bi gerilim ayrı bi teoriler falan farklı kulvardalar yani.
  • Game of diyen liselidir net.

• breaking bad diyenler seri beyen
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Hem konu açıp soru soruyorsun hem de Got diyenler için attığın mesaja bak. Diğer görüşü önemsemiyorsan konu açmıcaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord of the rings gibi bir yapım bu kadar düşmeyi hakedecek kadar ne yaptı önce star wars sonra harry potter şimdi de bu dizi yüce Rabbim nelere kaldık bide oy almış küfürden başka bir şey değil

• Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Eski zaman, yeni zaman çekim teknik ve teknolojilerini geçtim Yüzüklerin Efendisini sinema salonlarına uygun(özellikle Imax) HD revize edip tekrardan sinemaya sunsalar daha çok hasılat toplar.
  • Yüzüklerin efendisi başka yapımlarla kıyaslanamaz ne film ne kitap. Yüzükleri efendisinin sadece kitaplarını ya da filmlerini kendi aralarında kıyaslayabilirsin

• Game of thronesu 15 gunde falan izledim su an 7. sezondayim buna ragmen boyle bi oylama yok bile :D

Lord of the rings der susarim

• Böyle konu açmaya utanmadınız mı? 48 kişi siz de o oyu verirken utanmadınız mı? Bloklayın beni ben de sizi bloklayayım.

• LotR için kendimi çok zorladım ama hiç bir filmini baştan sona izleyemedim. İlk kez 12-13 (?) sene önce falan cd'sini almıştı babam evde de bi türlü sonunu getiremedik. Evreni ve büyünün işleyişi hoşuma gitmiyor.

Daha önce çıktı diye LotR daha iyi olmuyor. Geçmişte kalan anılar ve hatıralar her zaman yeniye kıyasla daha güzel görünür. Aynı kitabı okuyanların diziyi sevmemesi gibi. CS 1.6'nın CS:GO'dan daha çok sevilmesi gibi.

Ha Game of Thrones mükemmel değil bana sorarsan kitap ve dizi birbirinden ayrılınca çelişkilerle doldu ve yazım hataları çıktı. Şuan hikaye basitleştiriliyor. Ama büyünün ikinci planda olması, taht entrikaları, kehanetler ve ipuçları gibi maddeler yüzünden GoT'u tercih ederim.

Zaten kişisel bir tercih sorusu sormuşsun.
  • İkisi hakkında da bir fikrim yok LoTR serisine daha fazla merakım var ama sizce nereden başlamalıyım bu seriye kitaplarını felan mı okumalı?

• şimdi bu soru mu deil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    Silmarillion - hobbit - yüzük kardeşliği - iki kule - kralın dönüşü bu şekilde gidin konunun ne kadar saçma olduğunu anlamanız için de Silmarillionu okumak yeterlidir

• Game of thrones diyenler eğer kitabı okumadan sadece diziye bakarak bu yorumu yaptılarsa

• lotr overrated, casual bir yapım
    got'un barındırdığı felsefik mesajlar bile yeter.
  • biri dizi biri film. bu karşılaşmayı hangi zeka seviyesi ile açtın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Silmarillion - hobbit - yüzük kardeşliği - iki kule - kralın dönüşü bu şekilde gidin konunun ne kadar saçma olduğunu anlamanız için de Silmarillionu okumak yeterlidir

Teşekkürler.

• brazzers mı gotr mu daha mantıklı karşılaştırma olurdu
  • Metallica vs. Megadeth gibi tür olarak ne kadar benzer gözükseler de farklı kategorideler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.