Şimdi Ara

Lord Of The Rings Fanlarına Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/lord-of-the-rings-gondor-univ-kaps-sweat-146098550#product-information

Bu poları almayı düşünüyorum. Alınır mı bu fiyata? Biraz fazla geldi ama değer sanki.

Fiyat 50 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir_Bilgisayarcı -- 2 Şubat 2015; 22:50:00 >

• Gondor yazısı için 50 TL mi vericen şuna. Daha iyilerini bulursun
  • LOTR fanıyım ve değmez diyorum.
  • bunları alan var mı diye düşünüyodum cidden senin gib ialnlar varsa giriyim bu işe yüzde bilmem kaç bin kar

o değilde
    niye 20 tane kartalın üstünü kapatıp 1ine frodoyu koyup, hükümdağı rush yapıp, yüzüğü tepeden atmadılar da amele gibi yürüdüler.
    Benim sorum bu saygılar

edit: evillolün anlamını bilmeyenler de varmış ya la 2.alıntıda bunu gördüm
    edit2: en çok sorulan klişe soru olduğundan yazdım sonuna evillol kondurdum daha bana laf koyma çabaları wtf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolStoryWriter -- 2 Şubat 2015; 23:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Gondor yazısı için 50 TL mi vericen şuna. Daha iyilerini bulursun

Demeyin öyle ya. Vazgeçicem şimdi bak. Ne alayım abi bunun yerine.
  • Ulan ben de bilgi sorusu sanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

bunları alan var mı diye düşünüyodum cidden senin gib ialnlar varsa giriyim bu işe yüzde bilmem kaç bin kar

o değilde
    niye 20 tane kartalın üstünü kapatıp 1ine frodoyu oyup hükümdağı rush yapıp yüzüğü tepeden atmadılar da amele gibi yürüdüler.
    Benim sorum bu saygıalr

LoL oynayan insanlar olduğu gibi benim gibi Lotr hastası insanlar da var. Zevkler ve renkler tartışılmaz bişiy demiyorum o yüzden.

Soruna gelince, çok klasik bir soru. Kartallar istendiği zaman gelen yani çağırılabilen canlılar değil. Asil yaratıklar ve sadece kendileri istedikleri zaman geliyorlar. Filmde böyle en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir_Bilgisayarcı -- 2 Şubat 2015; 22:54:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bunları alan var mı diye düşünüyodum cidden senin gib ialnlar varsa giriyim bu işe yüzde bilmem kaç bin kar

o değilde
    niye 20 tane kartalın üstünü kapatıp 1ine frodoyu oyup hükümdağı rush yapıp yüzüğü tepeden atmadılar da amele gibi yürüdüler.
    Benim sorum bu saygıalr

LOTR serisi hakkın bilgin epey az okusan neden yapmadıklarını ya da yapılmadığını anlardın.
    Ayrıca bilen birine sorma seni döver.

Sonra konuya gelirsek.
    Hocam eğer hoşuna gittiyse al yani kime ne?
    Millet FB GS paçavralarına her sene ne kadar para veriyor, sen de sevdiğin bir şeye 50 lira veriver ne olacak.
    Ben rengi sevmedim yoksa alırıdm :)

• elf gozlerin neler goruyor legolas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir_Bilgisayarcı

quote:

o değilde
    Benim sorum bu saygıalr

LoL oynayan insanlar olduğu gibi benim gibi Lotr hastası insanlar da var. Zevkler ve renkler tartışılmaz bişiy demiyorum o yüzden.

Soruna gelince, çok klasik bir soru. Kartallar istendiği zaman gelen yani çağırılabilen canlılar değil. Asil yaratıklar ve sadece kendileri istedikleri zaman geliyorlar. Filmde böyle en azından.

lotrk hastası olduğuna bir şey demedimik kardeşim bende lotr hastasıyım ama bu alacağın kazağın lotr ile bi alakası olmadığını bunu aldığın takdirde de önüne tmizlik bezinden farkı olmayan kötü bir şey geleceğini düşündüğümden öyle söyledim

lol ü de bıraktım imzada durduğunu farketmemiştim siliyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bir_Bilgisayarcı

quote:

o değilde
    Benim sorum bu saygıalr

lotrk hastası olduğuna bir şey demedimik kardeşim bende lotr hastasıyım ama bu alacağın kazağın lotr ile bi alakası olmadığını bunu aldığın takdirde de önüne tmizlik bezinden farkı olmayan kötü bir şey geleceğini düşündüğümden öyle söyledim

lol ü de bıraktım imzada durduğunu farketmemiştim siliyim

Peki teşekkür ederim yorum için

• Tisho'da kendin tasarlasana kafana göre buna 50 tl vereceğine.

http://www.tisho.com/kendin-tasarla/erkek-kapsonlu-polar_59_4 31 lira koyduğun tasarıma göre de fiyatı artar ama o alacağından çok daha kaliteli olur. Daha önce tişört tasarlayıp almıştım gayet iyi kalitesi.
  • quote:

o değilde
    niye 20 tane kartalın üstünü kapatıp 1ine frodoyu koyup, hükümdağı rush yapıp, yüzüğü tepeden atmadılar da amele gibi yürüdüler.
    Benim sorum bu saygılar

edit: evillolün anlamını bilmeyenler de varmış ya la 2.alıntıda bunu gördüm

Yine ayni soru, yine evreni sadece filmle kiyaslayan biri.

Valar, Orta Dünya'yı kendi kaderine bırakıyor mantıklı olarak.Çünkü baktığımızda insanlar, Valar'a karşı gelip, Valinor'a saldırmış bir soydan geliyorlar.Ki bunlar Sauron'la beraber takılıp, Melkor tapıcak kadar ileri gitmişlerdi.Evet belki bunlar kendileri değil ama insanların durumu ortada, insanlar doyumsuzlar.Seri boyunca birçok yerde görüyoruz zaten bunu.Isildur, yüzüğü atma şansı varken atmıyor mesela.Yine Orta Dünya'daki Noldor elfleri, Valinor'a karşı gelmiş, sırf gemiler için akrabalarını karletmiş bir soydan geliyorlar, hatta bazıları onların ta kendileri.

Sonuç olarak, olayların bu duruma gelmesinde en büyük hatalar onların.Ve şimdi kendi hatalarını kendileri telafi etmeleri isteniyor.Eru zaten etliye butluya karışmayan biri.Numenor'u çökertmek dışında hiçbir müdahelesi yok olaylara.Ona bağlı olan Valar'ın da olaya müdahale etmemesi çok da normal.Kartallar da, Valar'ın başı Manhwe'ye bağlı, o yüzden onların yüzüğü atmalarını beklemek saçmalık.Kaldı ki, kartallar birçok yerde yardım ediyorlar, bi de yüzüğüde mi atsınlar.Zaten Valar, Sauron'u yok etmek istese gelir, Sauron'un kafasını ezer.Bir Maia ne kadar güçlü olursa olsun, 14 Vala'yı yenemez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Tisho'da kendin tasarlasana kafana göre buna 50 tl vereceğine.

http://www.tisho.com/kendin-tasarla/erkek-kapsonlu-polar_59_4 31 lira koyduğun tasarıma göre de fiyatı artar ama o alacağından çok daha kaliteli olur. Daha önce tişört tasarlayıp almıştım gayet iyi kalitesi.

Site güzelmiş öğrendim iyi oldu eyw
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Tisho'da kendin tasarlasana kafana göre buna 50 tl vereceğine.

VAAAAY bi deneyeceğim çok teşekkür ederim.
  • CoolStoryWriter kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kartallarda bir ırk ve bir kralları var froda yüzük ile giderse kartalların iradesini etkileye bilir yüzügü kendiler kullanabilir sonra kartallarda yorulur ve hüküm dağı kocaman bir gözün arasında durmadan onları takıp edicektir ve aşağı inmek istedikleri anda bilmem kaç bin ork okçusu ok yardırcaktır diyelimki bir şekilde attılar havadan o yüzük oraya gitmeden havada kaparlar gerekirse volkanın ağzına etten duvar yaparlar ve en önemlisi böyle bir seriyle karşılaşamazdık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.