Şimdi Ara

Lord Of The Rings Extended Edition (Kesilmiş Sahneler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
44.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesadüfe bak ben de birazdan başlıcam ama DVD olarak var bende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Kesilmiş sahneleride,kesmişler.Eğer film kitapla birebir olsaydı 1 film abartısız 10 saat olurdu.

bence 10 saat film başına süper olurdu ama sinema mantığına aykırı.. dizi çeksen filmin havasını vermezdi ...
    kendimi bildim bileli sıkılınca takarım 1-2-3 extend(extend versiyondan önce normalini aynı şekil izlerdim) oohh sabahlar olmasın...
    yaa hani Hobbit ve Silmarion çekilecekti vs. vs.
    usta bu film bizi sıkmaz ama artık fanların tatmin edilme zamanı geldi bence...
    artık replikleri ezberledik ... evde dışlanıyodum bi ara yinemi yüzüklerin efendisi diye
    kafayı sıyırana kadar devam..

LOTR!!! O KADARRR!!!!

• Paylaşım için teşekkürler

Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı...
  • Bu kesilmiş sahneleri içeren bluray versiyonu çıkacaktı üçlemenin ne oldu o çıktı mı ?

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Bu kesilmiş sahneleri içeren bluray versiyonu çıkacaktı üçlemenin ne oldu o çıktı mı ?

Hobbit ile ilgili film çekiliyor şı an biliyorum ama senin dediğini hiç duymadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Bu kesilmiş sahneleri içeren bluray versiyonu çıkacaktı üçlemenin ne oldu o çıktı mı ?

Hobbit ile ilgili film çekiliyor şı an biliyorum ama senin dediğini hiç duymadım...

Madem hortlandı konu söyliyeyim . Blu-ray extended editionlar 2012'de çıkacak beyler
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Madem hortlandı konu söyliyeyim . Blu-ray extended editionlar 2012'de çıkacak beyler

Eh yıkıldım

• Extendeddaki bazı yerler kitapta yoktu diye biliyorum.

Mesela Witch King'in Gandalf'ı bi hırpalaması.

Orijinalden alıntı: wosswoss

amazon.com'da blue-ray extended ön sipariş var

http://www.amazon.com/gp/product/B0026L7H20/ref=as_li_qf_sp_asin_tl?ie=UTF8&linkCode=as2&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B0026L7H20

sitelere düşmesini beklemek en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Extendeddaki bazı yerler kitapta yoktu diye biliyorum.

Mesela Witch King'in Gandalf'ı bi hırpalaması.

Evet beni gandalftan soğutsada yapıcak bişey yok halbuki gandalf alırdır

bu arada suan trilogy çekliyorum 44 gb ex bbb rip 720 lik
  • paylaşım için teşekkürler.bu arada bazı sahneler filmdede yok.birde tom bombadili filme koymak en az 1 saat uzatmak demek zaten kitabı okuyanlar bilir bazı yerler değiştirilip kısaltılmış bazı yerler tamamen kesilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelmsDeep_ -- 23 Ağustos 2011; 4:21:23 >
    İndirmeyi düşünüyorum da
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
    "Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.