Şimdi Ara

Lolü bırakamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bırakmam lazım, çok zamanımı alıyor ama bırakamıyorum. Ne yapacağız böyle?

• Ben de girmeden durmuyorum ama eğlendiğim için tabiki, birde video işine girdim gel şimdi çıkabilirsen çık. Sonumuz hayrolsun inşallah diyelim.
  • 2012den beri bırakmaya çalışıyorum. Hala başaramadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver lol bitti diyip bırakmaktansa sende bırakma farkın olsun
  • Ben her gün bırakıyorum sonra sıkılıp tekrar giriyorum işte yapacak başka bir işim olduğu sıkılmadığım gün bırakacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ders iş güç yoğunlaşınca ister istemez bırakıyorsun. mesela ben öyle bıraktım filan olayında değilim, bugün girdim baktım hesap puan erimesine girmiş
  • iş güç olsada bırakmıyorsunuz denendi onaylandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARAYI BIRAKTIM.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bırakalı 1 ay oluyordur heralde. Bırakma denemelerimde youtube'dan videolar izlemeye devam ettiğim için tekrar başlamıştım, şimdi gram istek yok zaten.
    Başlarsam(hiç sanmıyorum) script kullanarak başlarım zevkine. Plat 2 idim en son daha da yükselirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 8 Mayıs 2017; 11:53:6 >
  • yaklaşık 1 sene oynadıktan sonra oyundaki veletleri görünce bu oyunun benim yaşıma göre olmadığını anladım ve bıraktım 5 ay oldu. anlamamda 1 sene sürdü bırakmamak için her şeyi denedim ama çabuk sinirlenen sürekli küfür eder hale geldim bu oyun yüzünden. baktım bana zarar veriyor bıraktım.
  • Sigara değil bu bırakılabilir, önemli olan boş zamanını nasıl değerlendirdiğin.

Bu lol olmaz başka bir şey olur ama yine öldürürsün. İlgini sadece lol çekiyosa bilemem ama çizgi roman okumak bile şu lolden daha fazla şeyler katıyor hayata.

Dersen ki profesyonelliğe oynayacağım, sabah akşam devam.

2010 Nisandan bu yana bırakıp başladım defalarca. O ilk radeon x1050li bilgisayarda sorakanın qyu atınca donuyodu bilgisayar Mmorpgler beni daha cezbettiği için o bırakıp başlamalar oldu başka meselede buradan LLoncepti saygıyla anıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 8 Mayıs 2017; 16:41:9 >
  • Size oyunu bıraktıracak bir yöntem yazıyorum. Herkese yapmam bu iyiliği.

Adım 1-) Hesabı her hangi bir noob LoL oyuncusu olan akrabanıza (genelde kuzen veya kardeş olur bu akraba) veriyorsunuz.
    Adım 2-) Akrabanıza sadece ranked oyun oynamasını söylüyorsunuz.
    Adım 3-) Akrabanız sizin hesabınızı bronz 5'e düşürüyor.
    Adım 4-) Hesabın bronz 5 olduğunu görünce bu hesabı nasıl çıkarıcam ben buradan diyip bırakıyorsunuz oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 8 Mayıs 2017; 17:22:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Sigara değil bu bırakılabilir, önemli olan boş zamanını nasıl değerlendirdiğin.

Bu lol olmaz başka bir şey olur ama yine öldürürsün. İlgini sadece lol çekiyosa bilemem ama çizgi roman okumak bile şu lolden daha fazla şeyler katıyor hayata.

Dersen ki profesyonelliğe oynayacağım, sabah akşam devam.

2010 Nisandan bu yana bırakıp başladım defalarca. O ilk radeon x1050li bilgisayarda sorakanın qyu atınca donuyodu bilgisayar Mmorpgler beni daha cezbettiği için o bırakıp başlamalar oldu başka meselede buradan LLoncepti saygıyla anıyorum

nerden nereye

• Ben bıraktım. Gir bak istersen geçmişime

Hazreti Şaban

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Hayat yüzünüze ağır bir tokat atmadan bırakmazsınız. Aşırı ciddi bir olay yaşamadıkça, zorlukla karşılaşmadıkça, vs...

Ben bıraktım tüm oyunları. Sonradan yine başlarım oyunlara ama LoL ile devam edeceğimi düşünmüyorum. DOTA 2, CS: GO gibi zevkin doruklarına çıkaran oyunlar varken.

dota iyide .cs o kadar cok sevmeme ragmen oyun bok olmaya basladi her mac afk var her mac hile var(ozellıkle buna artık bı cozum bulsunlarya)cezalar az sanki hic caydirici degil en iyisi dota devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kantlock

Size oyunu bıraktıracak bir yöntem yazıyorum. Herkese yapmam bu iyiliği.

Adım 1-) Hesabı her hangi bir noob LoL oyuncusu olan akrabanıza (genelde kuzen veya kardeş olur bu akraba) veriyorsunuz.
    Adım 4-) Hesabın bronz 5 olduğunu görünce bu hesabı nasıl çıkarıcam ben buradan diyip bırakıyorsunuz oyunu.

Kanki ben ama kuzenin çarını bronze dan altına çıkardıydım.

• Bu nasıl bir şey anlamadım. 2013'de başladım oyuna 1-2 sene önce oyunu bıraktım ama oyunu silemiyorum alışkanlık haline gelmiş clienti açıyordum sürekli geri kapatıyordum eğlenmekten ziyade alıştığım için oynuyorum. Zaten 30 level olduktan sonra fazla rekabetten dolayı oyunun bir eğlencesi kalmıyor bence. Dereceli oyunda takımda küfür olmadan kaybettiğim oyun hatırlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nex gen

Bu nasıl bir şey anlamadım. 2013'de başladım oyuna 1-2 sene önce oyunu bıraktım ama oyunu silemiyorum alışkanlık haline gelmiş clienti açıyordum sürekli geri kapatıyordum eğlenmekten ziyade alıştığım için oynuyorum. Zaten 30 level olduktan sonra fazla rekabetten dolayı oyunun bir eğlencesi kalmıyor bence. Dereceli oyunda takımda küfür olmadan kaybettiğim oyun hatırlamıyorum.

Dimi ya riot games i bascam taramalı tüfekle yeter lan bağımlı yaptınız beni diycem
  • bırakak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

quote:

Bronzdan hesap cikartacak kadar sabrin varsa helal olsun ne diyeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

quote:

Bronzdan hesap cikartacak kadar sabrin varsa helal olsun ne diyeyim.

Teemo alıp ap oynayıp sağa sola mantar atıyordum hem de çok eğlenceli oluyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.