Şimdi Ara

Lolde küfür eden çocuğu yakaladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım stajlarım bitti evde canım sıkıldığından lole başladım neyse geçen 4 arkadaş oyuna girmişler durduk yere sataşıp küfür etmeye başladılar oyun sonu lobide küfür etmeye devam ettiler aralarından biri mekanımız yenimahalle yiyosa gelirsin diyip instagramini attı çocuğu biraz araştırdım meğer ayni mahallede oturuyormuşuz başta coluk cocukla ugrasmaya değmez dedim sonra kendime hakim olamadim gidip konusayim aklini başına alsin dedim ve bunun evinin olduğu yere gittim binalarının karşısında park var orda oturup çocuğun çıkmasını bekledim yaklaşık 2.5 saat sonra cıktı 1.50 boylarında 40 kilo bir çocuktu ben bunu görünce gülerek eve geldim.Sizce ben uyarı niyetinde çocuğun kulağını çekeyim mi yoksa olayı salayım mı karar veremedim

EDİT:Çocuğun ailesiyle görüştüm başta bizim çocuğumuz yapmaz öyle şeyler falan dediler çocukta suçu arkadaşlarına attı tabi :) sonra ettiği küfürleri gösterince babası ve annesi şoka uğradı daha ses kayıtlarıda var diyince çocuk aglamaya başladı.Lolde asıp kesen o 13 yaşındaki çocuk bebek gibi ağladı :) Babasi çocuğu hırpalamaya başlayınca olayı tam izah ettim.Çocugun birdaha bilgisayarı açabileceğini bile sanmıyorum keşke o anları videoya alma şansım olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B61B042B -- 1 Ekim 2020; 19:44:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocuğa temasta bulunma ama uyar "Bir daha küfür etme vs vs" babasına söylerse kötü olabilir. Ya da hiç elleme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam babasına söyleyeceğini sanmam ama temastan dolayı başıma iş gelebilir o yüzden kararsiz kaldim ben hic ellemesem cocuk böyle insanlara istediği gibi küfür etmeye devam edicek

• Git soyle bana lolde kufur ettin geldim veletmissin simdi gidiyorum herkese kufur etme bi gun manyagin teki gelir bicaklar de birdaha kufur etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 1 Ekim 2020; 12:8:1 >
  • Lol den yaz küfür etme falan diye daha da şımarırsa instanı buldum vs dersin ama çok üstüne gitme bence.

• Lol oynadığın için ilk önce kendi kulağını çekmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell. -- 1 Ekim 2020; 17:0:25 >
  • en iyisi çıkacaktım evine ailesine o küfürlü sözlerin çıktısı varsa ya da yoksa söyleyecekti hatta küfürden mahkemeye verirdim falan diye korkutacaktın o çocuğun bak bakalım akıllanana kadar lol e girmesine ailesi izin veriyor mu şimdi 10 gün sonra tekrar eski haline döner ne yazık ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Bu mesaj silindi.
    Aman hocam kıdemli bi fifa oyuncusu olarak 💪😂😂 tahmin edebiliyorum

O sinirle çıkarsaniz başınıza iş alirsiniz siz hapse karşısı mezara veya hastaneye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7FA365660

en iyisi çıkacaktım evine ailesine o küfürlü sözlerin çıktısı varsa ya da yoksa söyleyecekti hatta küfürden mahkemeye verirdim falan diye korkutacaktın o çocuğun bak bakalım akıllanana kadar lol e girmesine ailesi izin veriyor mu şimdi 10 gün sonra tekrar eski haline döner ne yazık ki

Dediğin çok mantıklı ssler duruyor zaten onların çıktılarını alıp tehdit ederim ailesi bir daha bilgisayarın yüzünü göstermez

• fiziksel temasta bulunma,başın belaya girer

küçücük çocuk zaten biraz gözünü korkut gönder bence

• gecen yil gonderdim bu bileti;

cevap olarak bunu yazdilar;

normalde hic ugrasmam basarim muteyi, oyun sonuda engeli ama bu kisiler discord cagirdilar ve gittim, konustum, uyardim hatta ses kaydi bile aldim izin alip.

yahu cocuk degil, bildigin 23 - 25 yasinda ki 4 kisilik ekip toplanmis ailevi degerlere sovuyor. topladim kanitlari (ses kaydi falan) ama discord ip paylasmayacagina emin oldugumun icin acmadim davayi. adam birde grupta soverken uyariyor beni "abim savci benim" diye, dedim "senden buyuk allah var. isime gelir savci olmasi, kendisi bilir kanunlari savci oldugu icin" sustu 2 saniye sonra sovmeye basladiLolde küfür eden çocuğu yakaladım 

o gunden beri bu ulkenin %90'indan tiksinirim acikcasi.

• aynı konuya benzer cs de basımıza gelmişti aynı sempt cıktık bulduk flan cocugu velet cıktı konuda cs de hile acıp troluyordu iyi bişeymiş gibi kafede yakaladık gene cs basında hile acıyor bizim arkadas ensesine tokatı yapıştırdı acıdığı için değilde biz bulduk diye aglmaya basladı :d kfgnjfgnfgfg gülmekten dövmemiştik salagı :d

• Çocuğu yakala ve seni küfürleinswn dolayı dava ettim de dayaktan daha etkili olur

• Her oyuna girdiğimde, artık ne oynuyosam cs lol ya da başka bir şey, ilk yaptığım şey herkesi mutelemek. Daha sonra kafam rahat bir şekilde oyunuma bakıyorum, dene dostum işe yarıyor cidden.

• Git yanına konuş, bana şu tarihte bu küfürleri ettin de. Seni çocuk ceza evine yollatacağım de. Hemen babana götür beni de. Git ailesine de söyle internet üzerinde sağa sola küfür ettiğini, dünyaya iyilik yapmış olursun

• Evet beyler akşam 7-8 gibi ailesiyle konuşmaya gidicem ve ssleri gösterip dava edeceğimi soyleyecegim umarım ters tepki gelmez bakalım nolacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B61B042B -- 1 Ekim 2020; 13:2:57 >
  • Git sahte bir tebligat düzenle çocuğun adresini falan biliyorsun nasıl olsa kapı önüne bırakıp git ve uzaktan izle bakalım o belgeyi alınca çocuğa ne olacak. Bir daha sövemeyecek duruma gelir. Anne baba da korkar haliyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

Aman hocam kıdemli bi fifa oyuncusu olarak 💪😂😂 tahmin edebiliyorum

O sinirle çıkarsaniz başınıza iş alirsiniz siz hapse karşısı mezara veya hastaneye

Alıntıları Göster

Aynen hocam,

Evimde sehbam var delik ddesik yumruk atmaktan kac kere cay bardagini firlatip kirdim oyun sandalyemi alip duvara carptim vs.

Cok pis bir oyun ya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.