Şimdi Ara

LOL YUZUNDEN BURAKLA KAVGA ETTIM ;(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben cok buyuk bir oyun tutkunuyum nerdeyse her oyunu cok iyi oynarim loldede cok iyi support oynuyorum diger lanelerde cok iyi degilim 5 senelik cok sevdigim bir arkadasim var her gece onla beraber lol oynuyoruz ismi burak. Burak eski bir lol oyuncusu ilk basladigi zaman lise yillarinda profesyonel oyunculuga dogru giderken ailesi burak oyun oynarken cok gergin oldugunu gozlemlemis ve bu sorun gunluk hayatinada yansimaya baslamis yemek masasina oturdugunda yemek yerken stresli bir bicimde durmadan ayagini salliyormus yemegini hizlica bitirp tekrar oyuna donuyomus ailesi bir sure bu davranislarini goz ardi etmis ama birgece burak seri atlama macinda sinirlenip bilgisayara yumruk atinca odaya babasi gelmis ve bir sure bilgisayar oynamasini yasaklamis burak lol oynamadigi donemde lolun kendine kotu geldigini boyle daha mutlu oldugunu farketmis tekrar bilgisayarina kavustugunda lol oynamak aklindan bile gecmemis bu karantina gunleri nedeniyle buraga yaklasik 15 gun once tekrar lolu indirttim ve oynamaya basladik ben zaten oynuyordum cok duzenli olmasada burak oyuna uzun bir aradan sonra ilk defa girdi 3-5 gunluk alisma sureci cok keyifli gecti zaten cok yakin arkadastik oynarken turlu turlu konulardan konusup cok guzel zaman geciriyorduk fakat burak gun gectikce lolde az konusmaya basladi kisa ve net cevaplar vermeye basladi son gunlerde nerdeyse hic konusmuyodu sadece ben oldugumde yada kendi oldugunde kufur ediyodu bende buragin durumunu bildigim icin sakin ol kanka oyun bu falan gibi yatistirici cumleler kuruyodum fakat iki uc gundur takimiza cok kotu oyuncular geliyor ve cok mac kaybediyoruz ve buragin bu asabi cumleleri soylemleri iyice artti son macta hep support oynuyorum degisiklik olsun diye adc oynadim cok guzel oynayamadim burak bu sefer cok kufur etti ve ustume geldi bende ona kufur ettim ve rankimin ondan yuksek oldugunu soyledim arkadaslarimizin oldugu gruba buragin kotu oynadigi maclari atip bende ona kufur ettim sonra grupta kavga etmeye basladik lol yuzunden cikan kavga farkli konulara geldi kavga dahada buyudu ve burak bidaha seni gormek istemiyorum diyip gruptan cikti lol yuzunden en yakin arkadasimi kaybettim suan cok mutsuzum bana tavsiye verebilcek abilerim ablalarim varsa cok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.