Şimdi Ara

YAA UFF BU OYUNUNDA HILESI BULUNMUS YAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HILE YI BILEN , BULAN , YAPAN WARSA 2 CIFT SOZUM WAR !!!

KIMSENIN EMEGINI YEMEGE HAKKINIZ YOK ULEYNN INSANLAR HAFTALAR HATTA AYLAR WERIOR SIZ 2 DK DE 5000 K GOLD YAPIONZ BNDE GORDM HILELERI HACK TARZI DEEL AMA YAPMAYIN TURKLERIN ADINI KIRLETIONUSS

BN OGRENDM NEYMIS UNION DA BISILER YAZIOMUSSUN 5,000,000 GOLD BIDE BI SI DAA WARMIS her yazısta 1 lvl atlıomussun ... ARKDASLAR BILEN WARSA YAPMASINNN

DROP iT On mE - Forewer SRO lvl 49-- 3M gold

• Arkadaşımm Vallah Bende Anlamıyomm Bu İşi Ben Atlps de Yeni Char Açtımm Nerdeyse Gunde 13-18 Saat oynuyorumm... Anca 35 olabilbimmm... Bu Adamlar Hiçmi Yemezz İçmezler uyumazlar mıı anlamadınn daha aksam adamın tekini gördümm 56 olmuşşş... Ne denirr buna Tabii Sövülürrr... adamalarr bott Kullanıyorr Yaaaa

EagleTurk Squadron Eğitim Filo Pilotu JET_onesadsong
  • şifreyi bilen sölesin herkes kullansın lvl 70 olsun sonra oyunu bıraksınlar bizde rahat rahat oynayalım
    Serwer:Greece
    lwl:60
    Race:Hybrid int sword-shield
  • bide imzada bizi nie union a yazmadın DANGER_TURKS hemde 3 lwl guild iz sizden fazlayız
  • quote:

HILE YI BILEN , BULAN , YAPAN WARSA 2 CIFT SOZUM WAR !!!

KIMSENIN EMEGINI YEMEGE HAKKINIZ YOK ULEYNN INSANLAR HAFTALAR HATTA AYLAR WERIOR SIZ 2 DK DE 5000 K GOLD YAPIONZ BNDE GORDM HILELERI HACK TARZI DEEL AMA YAPMAYIN TURKLERIN ADINI KIRLETIONUSS

BN OGRENDM NEYMIS UNION DA BISILER YAZIOMUSSUN 5,000,000 ****IDE BI SI DAA WARMIS her yazısta 1 lvl atlıomussun ... ARKDASLAR BILEN WARSA YAPMASINNN

Yalanında bu kadarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizler İmparatoru -- 18 Temmuz 2006; 12:25:13 >

Orjinalden alıntı: Lunix

Arkadaşımm Vallah Bende Anlamıyomm Bu İşi Ben Atlps de Yeni Char Açtımm Nerdeyse Gunde 13-18 Saat oynuyorumm... Anca 35 olabilbimmm... Bu Adamlar Hiçmi Yemezz İçmezler uyumazlar mıı anlamadınn daha aksam adamın tekini gördümm 56 olmuşşş... Ne denirr buna Tabii Sövülürrr... adamalarr bott Kullanıyorr Yaaaa

Arkadaşım alpheste kimse 56 değil en yuksek lvl 51 o da zaten bizim guildde.Kim sana 56 demişsse kesmiş yada sen yanlış görmüşsün.Zaten o adam full int 51 lvl yavaş bile sen neyden bahsediyosun.Eğer bot kullansaydı şimdi 54 bile olmuştu.Yemem yemem meselesine gelince ticket olmadan lvl atlaman zor.Bu arada bizim Guildin ismi RoyaLegend

BEN ANLIMIN TERİYLE 1 YILDA 3 TANE LWL 62 ÇAR KASTIM KNİGHTTE

İTEM DİZECEM DİE CANIM ÇIKTI

NE ZAMAN BU DUPECİLER KOPXCULAR ÇIKTI PİYASAYA

ONCA ÇABALARIMI BİR KENARA BIRAKIP

OYUNU BIRAKTIM SIRF BU HİLECİLER YÜZÜNDEN KNİGHTİN MOKU ÇIKTI

ŞİMDİ SİLK ROADA BAŞLIYACAĞIM İNŞALLAH BURADADA HİLECİLERLE KARŞILAŞMAM

YAA UFF BU OYUNUNDA HILESI BULUNMUS YAA

Ben Meşur 3000 Çiçek kesme görewimi yapıodum bi 600 tane falan kalmıshtı. Bulduğum yerde üçgen gibi bi ÇiçekleR çıkıodu sırayla. Sıraya pat küt hızlıca kesiodum. Sonra oraya bi alman geldi. O kesmeye başladı KS yapmadı ama Yaratıklarıma dadandı. Ben dedim ki ;

-İlk önce ben geldim..Git ..
    -Dün ben burdaydım baya durdum. Dün burdan ayrıldım..
    -Ben sni görmedim..
    -Tabiki..
    -Giiiit...(Bu arada gitmesi için KS yapmaya başladım)
    -Neden Türk İnsanlar her zaman KS yapıo ve neden her zaman PaRAMIZI soruyo?

Bende bişi demedim çektim gittim...

• joymax bu konuda çok hassas K2 Network gibi değil bence bu oyun gelmiş geçmiş en iyi online olucak
  • ARKADASLAR MAALESEF UZULE UZULE DIORM KI DOORU BU DUN KUZENIM LVL 1 DE ACTI OLYPUS DA BUGUN 24 DU NASIL OLUOO HMDE DUN AKSAM UZERI FLN ACTI HILESINI BILIOOOO YAPMA DEDM SN KARISMA DIOOO KUZEN SANA SESLENIOM YAPMAAAA BN 1 KERE DENEDM OLDU WALLA AMA BIDAA YAPMICAM 5,000,000 GOLD OLDU HARBY KURT ALCAM

• Ayrıca şöyle bişi var adam 70 defa yazsın şifreyi lvl 70 olsun ne işe yarıcak...

Sp=0
    Kıyafet yok
    Silah yok

artık int ve hp ile dolaşır oyunun ortasında...

ya gidin işinize joymax oyuna şifre koyacak kadar salakmı

kral arkadaşıma sesleniyorum : yalan söyleme barii be

• quote:

Orjinalden alıntı: servantesjr

Ayrıca şöyle bişi var adam 70 defa yazsın şifreyi lvl 70 olsun ne işe yarıcak...

Sp=0
    Kıyafet yok
    Silah yok

En mantıklı cevap..

Orjinalden alıntı: archerxx

quote:

Arkadaşımm Vallah Bende Anlamıyomm Bu İşi Ben Atlps de Yeni Char Açtımm Nerdeyse Gunde 13-18 Saat oynuyorumm... Anca 35 olabilbimmm... Bu Adamlar Hiçmi Yemezz İçmezler uyumazlar mıı anlamadınn daha aksam adamın tekini gördümm 56 olmuşşş... Ne denirr buna Tabii Sövülürrr... adamalarr bott Kullanıyorr Yaaaa

Arkadaşım alpheste kimse 56 değil en yuksek lvl 51 o da zaten bizim guildde.Kim sana 56 demişsse kesmiş yada sen yanlış görmüşsün.Zaten o adam full int 51 lvl yavaş bile sen neyden bahsediyosun.Eğer bot kullansaydı şimdi 54 bile olmuştu.Yemem yemem meselesine gelince ticket olmadan lvl atlaman zor.Bu arada bizim Guildin ismi RoyaLegend

Vallah Arkadşımm Adamın Kıyafett Baktım Gelişmişş. Lvl Kaçç Diye Sordum 56 Dedi Bende Ondan Yazdımm......

• belki bugun buna bi çözüm yaparlar olmaz inş
    yani oynayan binlerce kişinin emeğine yazık ya
    kimbilir kaç kişi oyunu bıraktı bu yüzden

bi yandan bakınca lvl 70 olup 999,999,999 goldun olsa fenamı ama onu çilesini çekmeden kazanmanın bi anlamı yok
    Imagination, life is your creation...

You are my doll, rock'n roll, feel the glamour in pink,
    Kiss me here, touch me there, hanky panky...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthun Maurits

quote:

Orjinalden alıntı: servantesjr

Ayrıca şöyle bişi var adam 70 defa yazsın şifreyi lvl 70 olsun ne işe yarıcak...

Sp=0
    Kıyafet yok
    Silah yok

En mantıklı cevap..

silah ve kıyafeti para hilesi ile npc den alırlar sp de haklısın kardeş onun da hilesini bulur bu adiler takma kafana
    Imagination, life is your creation...

You are my doll, rock'n roll, feel the glamour in pink,
    Kiss me here, touch me there, hanky panky...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

quote:

Seni keklemiş o zaman o herif.Lvl 56 yok Lvl 51 var nick'ide MailingKolor yani 56 olmsına daha 5 gun var bu adamın o yuzden kafana takma.Bir daha gorursem mastery lvlni sor ağzından 56 lafını kaçırırsa 56 nukesini at o zaman de ve atamayacağı için apışıp kalır

Vallah Arkadşımm Adamın Kıyafett Baktım Gelişmişş. Lvl Kaçç Diye Sordum 56 Dedi Bende Ondan Yazdımm......

Seni keklemiş kafana takma en fazla lvl 51 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 18 Temmuz 2006; 12:53:32 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.