Şimdi Ara

LoL yükleme ekranı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler daha yeni laptop aldım özellikleri i5 2450 128bit 2gb ekran kartı 6gb ram. Özelliklerde sorun yok gibi mw3 ü çözünürlük 1600x900de herşey en yüksek seviyede kasmadan oynayabiliyorum. Ama lolde yükleme ekranı çok geç doluyor oyunda fps 60. fps 60ta artma azalma yok. benim paylaşımlı ekran kartlı onboard 800küsür ramli 6-7 senelik masaüstü bilgisayarla nerdeyse aynı sürede yükleniyor oyun. Bu yavaş yüklenmenin nedeni nedir nasıl düzeltebilirim ?
    Bu arada lol grafik özellikleride hepsi en yüksekte

Edit: ısınma falan yok buz gibi laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taltask -- 1 Eylül 2012; 0:59:35 >

• İnternetinde sorun olabilir modem resetlemeyi dene bence. Bilgisayarla alakali da olabilir tabi bu islerden pek anlamam bilmis gibi konusmiyim. Ama modem reslemeyi bir dene istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemden olacağını zannetmiyorum eastte 60ping civarı ile oynuyorum
  • gençler bir el atın sinirimi bozuyor bu durum

Aklıma bişey geldi bu sorun çift ekrankartından kaynaklanıyor olabilirmi biliyorsunuz ağır sistem gerektiren şeylerde (oyun falan) ekran kartı güçlü olanı kullanıyor gerekmiyen yerlerde boktan olan dandik ekran kartını kullanıyor makineyi yormamak için lol yükleme ekranıda çok kasmıyorsa dandik ekran kartını kullanıyor olabilirmi böyle ise nasıl çözebilirim
  • 6 gb ram yazmısın ama ramler de önemli olan mhz si ne kadar cok sa o kadar hızlı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

6 gb ram yazmısın ama ramler de önemli olan mhz si ne kadar cok sa o kadar hızlı oluyor.

yazdığımı okudunmu bilmiyorum ama mw3ü en yüksekte oynayabiliyorum yani ramin mhz si düşük olsa onuda oynayamam değil mi?

edit 1066/1333 mhzmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taltask -- 1 Eylül 2012; 1:17:23 >
  • 6 gb ram le ön bellekleme yaptıktan sonra tüm oyunları oynabilirsin ztn.mhz baska gb si baska işe yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de sorun yoktu ama şu son 2 haftada yavaş yüklemeye başladı.Normalde 20 saniye ya sürüyor ya sürmüyordu.Şimdi nerden baksan 1 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 1 Eylül 2012; 1:21:50 >
  • 2 farklı ram kullanıyorsun ve mhz ler birbirinden farklı ramlerin birbirleriyle uyuştugundan emin misin bildigim kadarıyla farklı mhz lerdeki ramler birbirleriyle uyuşmuyorlar dı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenpachii -- 1 Eylül 2012; 1:22:15 >
  • bu sitesinde yazan dalga. media marktan aldım ben zannetmiyorum farklı mhzlerde olacağını :/ laptopta acer aspire 7750g
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

quote:

Orijinalden alıntı: kenpachii

6 gb ram yazmısın ama ramler de önemli olan mhz si ne kadar cok sa o kadar hızlı oluyor.

yazdığımı okudunmu bilmiyorum ama mw3ü en yüksekte oynayabiliyorum yani ramin mhz si düşük olsa onuda oynayamam değil mi?

edit 1066/1333 mhzmiş

ben demedim sen dedin farklı mhz lerde diye:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

bu sitesinde yazan dalga. media marktan aldım ben zannetmiyorum farklı mhzlerde olacağını :/ laptopta acer aspire 7750g

İşlemci önbelleği ve ram mhz siyle alakalı muhtemelen seninkiler 4 MB ve 1066 mhz dir bu yüzden normaldir.Notebook işlemcilerinden fazla birşey bekleme.(Bu dediklerimi yeni aldığını ve sadece LoL kurup denediğini varsayarak söylüyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 1 Eylül 2012; 2:03:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.