Şimdi Ara

LOL'ü iyi derecede oynamak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu sene 19 yaşımda üniversiteye gideceğim. Yanımda mutlaka laptopum olur.
    30 levellik bir hesabım var, ashe main, ashe'nin main olmasından anlarsınız zaten pek iyi oynayamıyorum.

Profesyonel oyuncular oyun içindeyken oyun kamerasını çok güzel yönetebiliyorlar, bende o yetenek yok, sabit uzaklık kamerasında ya da orantılı kamera uzaklığında oynayınca ister istemez kötü oynanıyor.. Bu sorunu nasıl aşabilirim?

Her hero'yu tabiki deneye deneye öğrenirim ama build dizemiyorum, bilgim yok çünkü. Hazır buildlerde olmaz çünkü karşıdaki heroya göre dizmek lazım.

Ağır lowum yani kısaca, nasıl aşabilirim bunu ünide oynarım arkadaşlarla unrankedım şuan ligin ne deseler yandık

• Yasuo banla win rate artar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ashe main olmasından anlarsınız iyi olmadığımı demişsin de, Ashe en zor AD Carry'lerden biridir bilgin olsun.
  • Match up/trade/farm/build öğrenmek 1 yıl sürer. Anlatılabilecek şeyler değil bunlar kendin mantığını çözerek öğrenmen gerekiyor. Her heronun her rakibe karşı farklı buildi olur, farklı oynama stili olur, farklı bir şekilde trade yapmaya çalışırsın vs.
  • LaMorel kullanıcısına yanıt
    Hocam Ashe en düz karakter hiç bir oynama zorluğu yok :) Ha zaten bir yakalandı mı gank üstüne gank artık
  • Bunun için oyundaki her heroyu bilmen lazım.İtem dizmek için yani.Bunun içinde birçok video izleyeceksin,yada çok oyun oynayacaksın.İtemleri iyice oku öğren.Netten oku öğren.Milyon tane rehber var.Hangi şampiyona karşı ne item dizilmeli nasıl oynanmalı,oynanış videolarında sürekli öğrenirsin bunları.
    -
    Kamera işine gelirsek.Bahsettiğin şey Y harfine basıp basmamak herhalde.Biri otomatik seni izleyen kamera.Kapalı halindeyken ekranın kontrolü farende.Buna alışmak için ya lolde alışacaksın yada bir strateji oyunu bulacaksın.AoE,Wc3 gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6-8-10 Üçgeni

Hocam Ashe en düz karakter hiç bir oynama zorluğu yok :) Ha zaten bir yakalandı mı gank üstüne gank artık

zamanla olur böyle şeyler dostum. ben şuan smite oynuyorum mesela 30dk lık oyunun 10dk sı item ları okumakla ve tanımakla geçiyor. sabit build yapma sadece. Bi ara otur ciddi ciddi bütün item ları oku hepsini tek tek öğren league wiki de sayfalarca açıklama yapılıyor zaten. mesela mercury bot un işe yaramadığı cc ler var oyunda bunları öğren. Bol bol aram oyna. böylelikle istemeyerek te olsa mekaniğini kavramaya başlarsın sevmediğin için oynamadığın bir çok heronun. sana tavsiyem. sıfırdan boşver herşeyi ve agresif oyun nasıl oynanır onu öğren. Challanger oyuncuların çoğu agresif oyunculardır mesela. Farmda öne geçersin ve karşı jungler sana odaklanır takımının baskısını azaltırsın. Mid,top,bot farketmez agresif oyun her zaman kazandırır. Bol bol yayın izle ama gidipte plat1 tr oyuncularını izleme. 300-400 izleyici sayısında challanger tonla adam var aç onları izle hem izleyen sayısı az olduğu için yardımcı da olurlar. Kendi başına öğrenirsin oyunu en nihayetinde bir musibet bin nasihattan iyidir. Benim öğrendikten sonra abartısız iki kat lane kazanma şansımı arttıran şey bir videoda gördüğüm, lane i ne zaman pushlayıp ne zaman base atacağın olmuştu. Ve bu bilgileri daha 5-6 aylık oyuncuykan çözmüştüm ben. ilk yılımın sonunda da plat olarak bitirmiştim. oyunda izleyici olarak diamond adamların oyunlarını izliyordum her oyun hepsini eklerdim illa ki kabul edenleri çıkıyordu arada beraber oynuyorduk ama genel olarak ne zaman soru sorsam cevaplarlardı. bir oyun kaybederdim mesela match history me bakarlardı karşıda çok fazla tank var senin de tank gitmen gereksiz olmuş bidahakine biraz damage agırlıklı git böyle durumlarda tarzı yardımlarda bulunurlardı. Bunu deneyebilirsin. hem onlar egolarını tatmin ederler hem de sen öğrenirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki hocam haklısınızdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

zamanla olur böyle şeyler dostum. ben şuan smite oynuyorum mesela 30dk lık oyunun 10dk sı item ları okumakla ve tanımakla geçiyor. sabit build yapma sadece. Bi ara otur ciddi ciddi bütün item ları oku hepsini tek tek öğren league wiki de sayfalarca açıklama yapılıyor zaten. mesela mercury bot un işe yaramadığı cc ler var oyunda bunları öğren. Bol bol aram oyna. böylelikle istemeyerek te olsa mekaniğini kavramaya başlarsın sevmediğin için oynamadığın bir çok heronun. sana tavsiyem. sıfırdan boşver herşeyi ve agresif oyun nasıl oynanır onu öğren. Challanger oyuncuların çoğu agresif oyunculardır mesela. Farmda öne geçersin ve karşı jungler sana odaklanır takımının baskısını azaltırsın. Mid,top,bot farketmez agresif oyun her zaman kazandırır. Bol bol yayın izle ama gidipte plat1 tr oyuncularını izleme. 300-400 izleyici sayısında challanger tonla adam var aç onları izle hem izleyen sayısı az olduğu için yardımcı da olurlar. Kendi başına öğrenirsin oyunu en nihayetinde bir musibet bin nasihattan iyidir. Benim öğrendikten sonra abartısız iki kat lane kazanma şansımı arttıran şey bir videoda gördüğüm, lane i ne zaman pushlayıp ne zaman base atacağın olmuştu. Ve bu bilgileri daha 5-6 aylık oyuncuykan çözmüştüm ben. ilk yılımın sonunda da plat olarak bitirmiştim. oyunda izleyici olarak diamond adamların oyunlarını izliyordum her oyun hepsini eklerdim illa ki kabul edenleri çıkıyordu arada beraber oynuyorduk ama genel olarak ne zaman soru sorsam cevaplarlardı. bir oyun kaybederdim mesela match history me bakarlardı karşıda çok fazla tank var senin de tank gitmen gereksiz olmuş bidahakine biraz damage agırlıklı git böyle durumlarda tarzı yardımlarda bulunurlardı. Bunu deneyebilirsin. hem onlar egolarını tatmin ederler hem de sen öğrenirsin.

Benimde yardım ettiğim bir gümüş arkadaş var ve cidden egomu tatmin etmek için yapıyordum oda benim hakkımda öyle mi düşünüyor acaba

• Jinx yada Caitlyn oynamaya basla bence.
  • Lolü en iyi 45 derece açıda oynayabilirsin
  • lowsan adc oynama ,pozisyon alman çok önemli , sup için de baya bi oyun atman lazım , çünkü mapi,botu,oyunu okuyan supportardır.ne zaman drake ,tf ,baron gideceğini support belirler çünkü oyunu okur.
    jungle ,mid,solo düşünebilirsin
  • bende sabit kameraya alıştım kötü oynadığım maçta oluyo iyi oynadığım maçta diğer türlü alışırsam dahamı iyi oynarım
  • quote:

Kite öğren sonra konuşalım bunları
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    İlk moba türü oyunun League of Legends mı ?
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum zaten öğrenmek amacıyla açtım konuyu :)
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşa sormuşsunuz ama bende cevap vereyim, benim ilk moba oyunum.
  • 6-8-10 Üçgeni 6 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa kilitli ekran oynuyomus ya ondan sordum
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sabit uzaklık'ta yani sabit kamerada oynuyorum ki ne diyecekseniz banada deyin işte
  • 6-8-10 Üçgeni 6 kullanıcısına yanıt
    öyle oynama diyeceğim ne diyeceğim kamera klitli oynamak sıkıntı bide skilleri smartcast kullan yani e ye bastıktan sonra mouse ile hedef seçme adamın ustune gotur mouse ımlecını e ye bas bunlara alışırsan daha ıyı bır player olablrsn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.