Şimdi Ara

LoL'ü Bırakıyorum [Nedenleri ile Birlikte Yazdım İbret Almak İçin Okuyun] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
3.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben DotA - LoL birlikte oynuyordum. Bir süre sonra sıkıyor. Günde 2 oyun oynuyorum yetiyor. Zaten DotA'da paso random atıyorum. Artık seçmiyorum bile. Bu ara Mount Blade'ye sarmıştım o da sıktı. Rome 2'de beklediğim kadar güzel değil. Şu an o yaşlardasın biliyorum duygularını, 25 yaşına geldiğinde sıkılacaksın artık. Hatta diyeceksin ki en güzel yıllarım bilgisayar başında geçmiş :) tavsiyem git dolaş gez eğlen. Günde 2-3 saatten fazla durma başında.. Sonra bir bakıyorsun asosyal bilgisayar olmadan duramayan birisi oluyorsun.

Şu anda ben beni bilgisayarsız düşünemiyorum mesela... Kötü bu çok kötü
  • kendine hakim olmasını öğrenmelisin oyunu bırakmakla olmaz o iş yarın öbürgün başka birşeye bağlanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 16 diye dalga geçenler, belki sosyal ortamda 2 çift laf edemeyecek tiplerdendir hayat işte.
  • Yas 16 dan sonrasini okumadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Angél

Yaş 16 diye dalga geçenler, belki sosyal ortamda 2 çift laf edemeyecek tiplerdendir hayat işte.

Katılıyorum.Yaşım 16 diye bebek değilim.Olanları kavrayabilecek olgunlukta olduğumu düşünüyorum.
  • yaş 16 dan sonrasını okumadım.

bişey de yazmamış zaten
  • ben 10 yıl knight oynadım.onun kadar hiçbir şey bağımlılık yapamaz çünkü sonu yok oyunun.yaşın 19-20 olsun zaten önceliklerinin farkına varırsın.iyi olmuş,başlama herhangi bir online oyuna.
  • Gunde 12 saat calisiyorum en az iki gunde bir kiz arkadasimla aksam disari cikiyorum ben bile her gun olmasa da oynayacak vakit bulurken vakitsizlikten oyunu birakman garip geldi. O yaslarda bende deli gibi oyun oynardim hatta oyun icin(knayt onlayn) uyumadan okula giderdim. Ama yas buyudukce oyunun hersey olmadigini anliyosun sadece bos vakitlerinde yapcak daha iyi biseyin yoksa oynamaya basliyosun. Ayarini bildikten sonra birakmana gerek yok :)

Zaten o basindan kalkmadan 6 7 saat oynama evresini asinca iki oyundan sonra sikmaya basliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 12 Eylül 2013; 18:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

ben 10 yıl knight oynadım.onun kadar hiçbir şey bağımlılık yapamaz çünkü sonu yok oyunun.yaşın 19-20 olsun zaten önceliklerinin farkına varırsın.iyi olmuş,başlama herhangi bir online oyuna.

Aynen şu andan itibaren bir daha online oyun oynamam.

Beyler dayımla bir daha konuştum.Son bir şans daha vericeğini söyledi.Fikirlerini paylaşan herkese sonsuz teşekkürler.İşte bu yüzden dh'yi seviyorum.Her ne kadar birçok gereksiz tipte olsa dh nin yeri bir ayrı.
  • yaş 19 bende internet kafeye gittikten sonra bıraktım bu oyun artık iş görmez
  • Genç yaşta şizofrene bağlamışsın iyi olmuş bıraktığın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pead

yaş 19 bende internet kafeye gittikten sonra bıraktım bu oyun artık iş görmez

West'te diamond olmana rağmen helal olsun abi.#F*ckingOnlineGames.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haul007

Evet arkadaşlar.Oyuna sezon 1'de başladım.O zamanlar yaz tatilinde arkadaşımdan duyup başlamıştım.Hoşuma gitmişti.Devam etmeye karar verdim.Aradan geçen iki sezonun ardından oyun bağımlılık yapmaya başladı.Uyumadan önce lol düşünür , Derste lol resimleri çizmeye başlar oldum.Okullar kapandıktan sonra yine lole başladım , tatilin sonuna kadar her gün 6 saate yakın bir süre oynadım.1 ay önce dayım internet sitesi tasarımı işi var bir site yaparsan 500 tl civarı para var dedi.Yarından itibaren başla dedi.Bende ovv 500 tl çok iyimiş diye başladım tabi.Neyse sonra 2 gün tamamen ilgilendikten sonra üçüncü gün yine lol açtım biraz maç girdim.Ailem her ne kadar işini bitir öyle oyna dese de nasıl olsa bitiricem diye dinlemedim.Geçen gün annem dayımı aradı oyun oynuyor işini yapmıyor diye haklı olarak söyledi tabi.Sonra dayım beni aradı , kendini toparla artık üniversite sınavı geliyor.Eskiden insanlar senin yaşında ev geçindirirdi.Sen oyun oyıycam derdindesin , işi başka bir arkadaşa yaptıracağım dedi.Ben öyle kaldım , çok pişmanım , keşke hiç lole başlamasaydım beyler.Çok ciddiyim lütfen he ok , tmm qnq yazmayın abi çok pişmanım ve berbat hissediyorum.Lanet olsun lol'e başladığım güne.Artık forumu da bırakıcam.Hepiniz kendinize iyi bakın

Özet: Abi okuyun ibret alın , inanın içtenlikle yazdım.

Annene kafa at.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Evet arkadaşlar.Oyuna sezon 1'de başladım.O zamanlar yaz tatilinde arkadaşımdan duyup başlamıştım.Hoşuma gitmişti.Devam etmeye karar verdim.Aradan geçen iki sezonun ardından oyun bağımlılık yapmaya başladı.Uyumadan önce lol düşünür , Derste lol resimleri çizmeye başlar oldum.Okullar kapandıktan sonra yine lole başladım , tatilin sonuna kadar her gün 6 saate yakın bir süre oynadım.1 ay önce dayım internet sitesi tasarımı işi var bir site yaparsan 500 tl civarı para var dedi.Yarından itibaren başla dedi.Bende ovv 500 tl çok iyimiş diye başladım tabi.Neyse sonra 2 gün tamamen ilgilendikten sonra üçüncü gün yine lol açtım biraz maç girdim.Ailem her ne kadar işini bitir öyle oyna dese de nasıl olsa bitiricem diye dinlemedim.Geçen gün annem dayımı aradı oyun oynuyor işini yapmıyor diye haklı olarak söyledi tabi.Sonra dayım beni aradı , kendini toparla artık üniversite sınavı geliyor.Eskiden insanlar senin yaşında ev geçindirirdi.Sen oyun oyıycam derdindesin , işi başka bir arkadaşa yaptıracağım dedi.Ben öyle kaldım , çok pişmanım , keşke hiç lole başlamasaydım beyler.Çok ciddiyim lütfen he ok , tmm qnq yazmayın abi çok pişmanım ve berbat hissediyorum.Lanet olsun lol'e başladığım güne.Artık forumu da bırakıcam.Hepiniz kendinize iyi bakın

Özet: Abi okuyun ibret alın , inanın içtenlikle yazdım.

Annene kafa at.

o rly ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nachtmystium

ne bilgi donanımıyla 500 tl lik bir site yapacaktın ?

16 yaşındaki bir çocuktan beklenen şekilde tabiki: mynet site
  • ABİ BEN DİĞERLERİ GİBİ YARIM YAMALAK OKUMADIM AMA BEN BİR ŞEY SÖYLEYEYİM LOL DE METİN 2 GPİ BEYİNİ UYUŞTURUP BAĞIMMLILIK YAPIYO BEN ÇOĞU OYUNDA (CAL OF DUTY VB) BU OLAYI YAŞADIM EN KOLAY YÖNTEM OYUNU BİLGİSAYARDAN SİL VE HOBİ EDİN BENCE BENDEN TAVSİYE BU ARADA BENİM YAŞ 15
  • Dari al qnq tek atiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasede

quote:

Bunu daha önce kullanmamıştım ilk ve son olarak kullanıyorum .YAV HE HE

Joomla kullanarak PHP ve html ile yapıyorum değerli abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amiral2746

ABİ BEN DİĞERLERİ GİBİ YARIM YAMALAK OKUMADIM AMA BEN BİR ŞEY SÖYLEYEYİM LOL DE METİN 2 GPİ BEYİNİ UYUŞTURUP BAĞIMMLILIK YAPIYO BEN ÇOĞU OYUNDA (CAL OF DUTY VB) BU OLAYI YAŞADIM EN KOLAY YÖNTEM OYUNU BİLGİSAYARDAN SİL VE HOBİ EDİN BENCE BENDEN TAVSİYE BU ARADA BENİM YAŞ 15

Bunu yazmak için üyelik almak opmuş kardeş.Ayrıca Call of duty bağımlısı olmak daha da opmuş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kasede

quote:

Bunu daha önce kullanmamıştım ilk ve son olarak kullanıyorum .YAV HE HE

Joomla kullanarak PHP ve html ile yapıyorum değerli abi.

Güzel paraymış 500 tl yani firma ya da şirket 1 kez yaptırır en azından bu fırsatı kaçırmasaydın ders olsun değerli kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.