Şimdi Ara

LoL Türkiye'nin en hızlı supportu budur (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size dedim V.I.P üyeyim diye dinlemediniz. 7 dakikada cevap.

• bana 1 haftada gelir anca
  • Adam mesaiye başlar başlamaz atmışsın
  • Shyvana indirimdeyken indirimin son günü ticket atmıştım 30 rp eksikti sağolsunlar 4 gün sonra shyvanayı verdiler cidden riot un bu yönü çok iyi uzun yıllar k2networkü çektikten sonra cennet gibi geliyo riot
  • Bugünlerde bir şey var galiba genelde ticket attıktan 2-3 gün sonra bakarım cevap gelip gelmemiş mi diye bugün yine aynısını yaptım adam 2 saat içinde cevaplamış.
  • vay anasını 4 günden aşa cevap gelmiyor bana
  • Bana genelde cevap vermezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • janjan88

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Adam mesaiye başlar başlamaz atmışsın

Aslında 18:37 de attım
  • inş şu rework gelen şampiyonların skinlerini iade etme konusundada bana yardımcı olucaklar ya vallaha hiç oynamadığım heroya skin almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

Shyvana indirimdeyken indirimin son günü ticket atmıştım 30 rp eksikti sağolsunlar 4 gün sonra shyvanayı verdiler cidden riot un bu yönü çok iyi uzun yıllar k2networkü çektikten sonra cennet gibi geliyo riot

k2network oyuncu düşmanıydı 15-20 ticket atmışımdır 1 kere bile işim görülmedi allah belasını versin onların
  • Kardeş sana yazık olmuş.Çünkü bir kere alabiliyorsun ve ondada en fazla 40 alabiliyordun sen 29 almışsın
  • Ben sandım madlife playz'in türkiye versiyonunu göstericen. Hafif hüzünle gözlerim yaşlı ayrılıyorum
  • kategori olarak neyi seçtin
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Shyvana indirimdeyken indirimin son günü ticket atmıştım 30 rp eksikti sağolsunlar 4 gün sonra shyvanayı verdiler cidden riot un bu yönü çok iyi uzun yıllar k2networkü çektikten sonra cennet gibi geliyo riot

k2network oyuncu düşmanıydı 15-20 ticket atmışımdır 1 kere bile işim görülmedi allah belasını versin onların

15 Ticket falan atmışımdır, hepsine 2 gün içinde dönüp olumlu yanıt verdiler. 1-2 tanesi hariç onlarda olmayacak şeylerdi zaten, şansımı denemek için yollamıştım. Oyuncu kayırma var evet ama kayırdıkları adamlara da iyi davranıyorlardı. Özledim ko yu k2 demişken

• quote:

Orijinalden alıntı: Run&Gun

kategori olarak neyi seçtin

oyun hk sorular
  • bana max 2 günde geliyorda sana 10 dakkada cevap gelmesi baya bi ilginç olmuş
  • quote:

Aynen k2 den sonra nasıl güzel çalışıyor adamlar diyorsun oraya verilen parayı bunlara vereydik ohooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: I love her

quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

15 Ticket falan atmışımdır, hepsine 2 gün içinde dönüp olumlu yanıt verdiler. 1-2 tanesi hariç onlarda olmayacak şeylerdi zaten, şansımı denemek için yollamıştım. Oyuncu kayırma var evet ama kayırdıkları adamlara da iyi davranıyorlardı. Özledim ko yu k2 demişken

KO yu oyun olarak değilde ortam , muhabbetler ve bir klanda beraber oynama birşeyler paylaşma olarak bende çok özlüyorum. Defalarca bıraktım/başladım ama hiçbirinde o eski uzun serüvenim gibi tat almadım aksine krizlere girdim... Bu saatten sonrada öyle olacağını sanmıyorum hatta kolay kolay hiçbirinde aynı ortam olmaz , ama en azından lol-dota yada online fps gibi oyunlarda reel arkadaşlarınla oynama keyfi var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.