Şimdi Ara

LoL Türkiye Mafya Graves Etkinliğinde Büyük Şok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün haberini yaptığımız gibi bugün başlayan League of Legends Hazine Avı etkinliği hiç beklenmedik şekilde sonlandı!

Daha önce yapılan duyurulara göre; League of Legends ekibi LoL Twitch TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan Çin ve Kore elemelerini takip eden oyunculara, farklı zamanlarda farklı kodlar verecek ve bu yayını takip ederek bu kodların hepsini toplamayı başaranlara da Graves'in sevilen kostümlerinden birisi olan Mafya Graves'i hediye edecekti. Ancak toplamda 15 kodun dağıtılması planlanan aktivitede işler hiç de beklendiği gibi gitmedi!

Yayının başladığı saatin devamında Riot Games'in verdiği kodlarla daha önceden duyurulan Hazine Avı sitesine giriş yapmaya çalışan oyuncular, kendi hesaplarının dışında farklı farklı hesaplarla karşılaştılar.

Böyle bir güvenlik açığı ve hata yüzünden belki de binlerce hesabın 3. kişilerin eline geçme ihtimali yayını izleyen ya da izlemeyen herkesi oldukça korkuttu!

Riot Games tarafından konu ile alakalı resmi ve net bir açıklama henüz gelmemişken, bu olaya tanık olan oyuncuların tepkisi her geçen saat artmaya devam ediyor.

İşte League of Legends'ın Facebook resmi sayfasına atılan yorumlardan birkaçı;

B.K: Abi anlamıyorsunuz galiba, ayarlara her tıkladığımızda başka kişilerin sihirdar adı ve e-maili var. Site hacklenmiş durumda, hiçbir şekilde kendi hesabımıza kod atamıyoruz. Halen yoğunluk diyorlar. Ne biçim bir ilgisizliktir bu.

T.A: Site hacklenmiş.

O.B: Milletin kullanıcı adı ve e postaları başka kullanıcılarda geziyor. Riot bu duruma bir el atın acil olarak. Eğer baya para yatıran kişinin hesabı çalınırsa başınıza dert alırsınız, mahkemeye kadar yolu var. :S

İ.K: Riot sitede sorun var, Facebook'tan login olduğum zaman başkası adına login oluyor. Ayarlara bastığım zaman başkasının kullanıcı adı ve maili var!

B.Ö: Beyler kendi hesabıma giremiyorum, başkasının hesabı görünüyor, girmeye çalışıyorum ayarlardan olmuyor.

S.K: Arkadaşlar hesabım çalınmış, e posta adresini de değiştirmişler. Yani yeni şifre alamıyorum. Bunun bi çözümü var mıdır? Riot'a ticket attım.

AliveinGames ekibi olarak her daim takdir ettiğimiz ve sevdiğimiz oyunlardan birisi olan League of Legends'ın başına böyle bir olay gelmesine gerçekten üzüldük. Umarız; yaşanan problem ciddi değildir ve herhangi bir hesap çalınma durumu olmadan üstesinden gelinir.

alıntıdır.

• riot para kazalım diye 1 kod veriyor adamları maymun gibi oynatıyordu şimdi bide bu çıktı.
  • sadece mail ve oyun için nickleri gördük, ne zararı olabilir ki? hesabım çalınmış diyende sallamış
  • güzel yazmışsın
  • Ya yemin ediyorum bu Riot türkiye ofsini acilen kapatmalı, ne kadar beceriksiz varsa toplanmış akbaba gibi
  • Kaynak?
  • keşke hacklense tr serverı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resmi bi açıklama yapılmadı daha

konu kilit üye ban forumuda oyun sitesi yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

keşke hacklense tr serverı.

ay hadi inş.
  • Bazıları doğrudur.
  • yarın saat kaçta başlıyor yayın?
  • Tr'de her şey mümkün diyorum.
  • Aynen mesela ben 4.kodu her girmeye calistigimda tr serverinde bilindik olan bir suru ergen nick ve eposta gordum.Ayarlardan da degismedi ve 40 dk boyunca ugrasmama ragmen giremedim.Alamayacam mafya gravesi Riot Turkiye.Bole biseyin olcagi belliydi zaten.Herkese mafya graves verilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.K: Arkadaşlar hesabım çalınmış, e posta adresini de değiştirmişler. Yani yeni şifre alamıyorum. Bunun bi çözümü var mıdır? Riot'a ticket attım.

Fake. Yarın siteyi düzelticeklerini söylediler panik yapmayın. Ayrıca yöneticiler paylaşım denilen şeyi unuttuğu için konumuzu silmişler. Bu saatten sonra da ben burda paylaşım maylaşım yapmam. Erken kalkıyorum zaten 8.30 da stream altta durur gördüğüm an kodu kendim için kullanırım. Boşuna millete yardım etmeye çalışıyoruz bu yöneticiler varken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

keşke hacklense tr serverı.

Süphaneke de trde oynuyom ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncuların yorumları güldürdü. Güzel uydurulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

S.K: Arkadaşlar hesabım çalınmış, e posta adresini de değiştirmişler. Yani yeni şifre alamıyorum. Bunun bi çözümü var mıdır? Riot'a ticket attım.

Fake. Yarın siteyi düzelticeklerini söylediler panik yapmayın. Ayrıca yöneticiler paylaşım denilen şeyi unuttuğu için konumuzu silmişler. Bu saatten sonra da ben burda paylaşım maylaşım yapmam. Erken kalkıyorum zaten 8.30 da stream altta durur gördüğüm an kodu kendim için kullanırım. Boşuna millete yardım etmeye çalışıyoruz bu yöneticiler varken.

+1
  • Magazin haberi gibi
  • E-Mail hesapları açıkta kalmıştı fakat hacklenme olayı biraz şirketi bir şeyler yaptırmaya yönelik bir söylem olabilir. E-Mail adreslerinin ortaya çıkmış olması hukuki bir sonuç doğurur gizlilik ilkesini yerine getiremeyen Riot suçlu durumunda olmalıdır.

Umuyorum ki kimsenin hesabının başına bir çalınma olayı gelmemiştir.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13rtn! -- 6 Eylül 2013; 20:10:22 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.