Bildirim
LoL Skins'in mantığını tartışalım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
3. parti değil legal. -
Lol skins kullaniyorum.Mutluyum.Bi skin icin 15 lira parami vericem.Ha indirim oldu yine vermem.
Not:Fakirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jift
3. parti değil legal.
legal ama sonuçta Riot tarafından yapılmamış bir program hocam, ilk elden olmadığı için 3. parti deme ihtiyacı hissettim. -
Almak daha mantıklı -
Bence lolskins daha mantıklı.Ben skini kendi göz zevkim için kullanıyorum.Ama başkasının amacı gösteriştir skin alır.
Bende skin alinmasindan yanayim ozaman benim icin bir degeri oluyor..
tek sen görüyorsun, neyi güzel lan öylesinin... test etmek amaçlı kullanılabilir ama, gerçek skin almanın yerini katiyen tutamaz. -
Legal. Ve ayrıyetten şu ana kadar hiçbir oyuna gerçek para vermedim. İlk defa LoL'e para yatırıyorum ama gerçek para değil. 1780 RP daha alırsam 80-90 lira kadar para yatırmış oluyorum. Sanal para. -
oyunu önemsiyorsan ve zenginsen alquote:
Orijinalden alıntı: saf köylü
Soru basit, sizce skine para verilmeli mi, yoksa LoL Skins gibi 3. parti programlar mı kullanılmalı?
Ben satın alınmasından yanayım. -
Bazı şampiyonlar vardır çok sevdiğindir mainindir skin alırsın onun dışında lolskin akılır. Benden program çalışmıyor orası ayrı :) -
Lol skin nedir beyler, ilk kez duyuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SonMohikan07
Lol skin nedir beyler, ilk kez duyuyorum.
Oyundaki kostumlerı kullanabiliyorsun ama sadece kendin görebiliyorsun -
çoğu efektte hata verir lolskins ben sadece alacağım skinleri test etmek icin kullanıorm onun haricinde bazı herolarda cok komik efektler cıkartabildigindn pek yanasmıorm -
kendini tatmin başka birşey değil. ben de aldım ve hala da alıyorum. zevk için sonuçta. para da var. hoşuma gidiyor işte -
Sevdiğim champlara alıyorum indirim olursa, gerisi lolskins -
Skini sevdigin iyi oynadigin heroyu kendice zevkli ve ozel kilmak icin alirsin. Oyle programlarla olmaz o is. Hem kiside "adam skinini almis ozmn iyi oynuyor" gibi bir onyargida oluyor.
sonuc: parayla al veya normal halleri kullan programla kendini kandirma
quote:
Orijinalden alıntı: JesseJms
Bence lolskins daha mantıklı.Ben skini kendi göz zevkim için kullanıyorum.Ama başkasının amacı gösteriştir skin alır.
+1 -
Skin almanin baskalarina hava atmaktan baska ne faydasi var?
Her karakterin skinini alamazsın sonuçta.Lol skins den deneyebilirsin ve de insan havaya giriyor.Birilerinin görmesini istemek hava atmak için.He iyi olmuyor mu oluyor.Lol skinsde buglar da çok. Eğer maininse alırsın.Öteki karakterleri normal kullanacağına lol skinsden kullan işte takıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- mmr nedir
- valorant pre isimleri
- troll nickler
- mlbb oran hesaplama
- uyumlu sevgili nickleri ingilizce
- afk nedir
- ping düşürme
- lol kaç gb
- riot mmo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X