Şimdi Ara

LoL Skins'in mantığını tartışalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok ben hava atacam skinimle diyosan git parayı bayıl
  • Şahsen çok sevdiğim bir şampiyona beğendiğim bir sini alırım.Mesela blitz oynarken pata küte blitz kostümü ile çok daha iyi oynadığımı hissediyorum.Şuana kadar hiç lolskins kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.Ben bir şeye para verdiğimde nedense ona daha çok değer veriyorum ve eğleniyorum.Maddi bütçenizi zorlamadığınız sürece yani israfa kaçmadığınız sürece bence oyuna para yatırılabilir.Ama kimisi içinde para yatırmanın ek bir eğlence getirisi olaya bilir onlarında lolskins kullanmasını da hor görmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

çoğu efektte hata verir lolskins ben sadece alacağım skinleri test etmek icin kullanıorm onun haricinde bazı herolarda cok komik efektler cıkartabildigindn pek yanasmıorm

+1 çoğu legendry skinde hata var efekt ve seslerinde
  • main şampiyonumun bütün skinlerini açtım hep aynı görüntüyle oynamak sıkıyor insanı lolskins zaten bana kalırsa yarım program zac le denedim mordum ölünce parçalarım yeşil yeşil dağılıyodu dahada kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maca_As

main şampiyonumun bütün skinlerini açtım hep aynı görüntüyle oynamak sıkıyor insanı lolskins zaten bana kalırsa yarım program zac le denedim mordum ölünce parçalarım yeşil yeşil dağılıyodu dahada kullanmadım

bazı hatalar var mesela ori nin topu kendindeyken skinli görünüyor ama attığında eski haline dönüyor
  • Kapalı skinleri denemek için kullanıyorum bkz reindeer kog'maw kitty cat katarina gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

gidip 40-50 lira alkole yatırırım haftada bir olmadı oyuna yatırırım ikiside aynı zevk için para harcamış oluyorum.bir farkı yok.ya da gidip 50 liraya pantalon al.50 liraya sinemaya git ya da.sonuçta zevk aldığın bir şey.

+ ∞
  • katılımlarınız için sağ olun arkadaşlar, konu gayet iyi gidiyor silinmez ise
  • Betasından beri oynuyorum oyunu. Para veren ve vermeyen eşit olduğu için bağış niteliğinde aldım kullandığım karakterlere sadece skin olarak bakmamak lazım
  • Zevk aldığım her şeye para yatırırım.
    Sigaram olsun, içkim olsun, oyunum olsun, dışarda yapılan aktiviteler vs.
    Para yatırmayı saçma olarak görenler illa ki sigarasına, alkolünede para yatırıyor. Veya benzer şeylere..
    Lolskins'e gelirsek karakterin custom skini kötüyse ve başka skini yoksa elimde açar kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 7 Temmuz 2013; 13:47:30 >
  • Bir heroyu seviyorsanız, para ayırabiliyorsanız, kostümü de beğendiyseniz skin almak mantıklı bence. Kaldı ki lolskins'te birçok skin yarım yamalak, eksik. Ama bir skini denemek ve para yatırmak istemiyorsanız o kostümü kullanmak için gayet iyi bir alternatif
  • Main herolarıma skin alırım.

Ama mesela hecarimi yeni deneyeceğim dur bi şu skiniyle oynayayım deyip lolskins kullanırım.
  • saf köylü kullanıcısına yanıt
    kimse (en azından gördüğüm kadarı ile) x adlı kişi şu skini beğeniyor, bari alayım da o beğensin diye skin almıyor. bence kimse böyle yapmıyor. önemli olan kendi göz zevkimiz,sahsen başkaları beni normal ezreal da görse pulsefire da görse benim için değişmez. ama tani şu var, şahsen skin olan birinde şunu düşünürüm, insan iyi oynamadığı karartere skin almaz. mesela bende pulsefire varsa ben ez i iyi oynuyorumdur,sevmediğim heroya neden alayım mı.

özet: önemli olan BENCE kendi göz zevkimiz. lolskins devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

quote:

Orijinalden alıntı: DpBy

tek sen görüyorsun, neyi güzel lan öylesinin... test etmek amaçlı kullanılabilir ama, gerçek skin almanın yerini katiyen tutamaz.

yoo dün karşımdaki darius ta lolskins kullanıyomuş. onunda skinini gördüm. o da beni görmüştür

Anlamadım... eğer skinler görünüyorsa -ki bildiğim kadarıyla görünmüyor- cezası perma ban şekerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellraisers

Main herolarıma skin alırım.

Ama mesela hecarimi yeni deneyeceğim dur bi şu skiniyle oynayayım deyip lolskins kullanırım.

LolSkins in mantığı budur bende öyle yapıyorum. Forum kapanabilir
  • quote:

quote:

quote:

tek sen görüyorsun, neyi güzel lan öylesinin... test etmek amaçlı kullanılabilir ama, gerçek skin almanın yerini katiyen tutamaz.

yoo dün karşımdaki darius ta lolskins kullanıyomuş. onunda skinini gördüm. o da beni görmüştür

Anlamadım... eğer skinler görünüyorsa -ki bildiğim kadarıyla görünmüyor- cezası perma ban şekerim.

bebeğim o da lol skins kullandığı için bende görüyordum sanırsam dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok be öyle bir şey olamaz. <.<

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok be öyle bir şey olamaz. <.<

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Denemek için LoLSkins kullananlara Eyvallah zira , Her oyuna LoLskins ile girmek Egoyu tatmin etmenin zavallı hali...

+1

not=hiç skin almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanDürüm

Skini sevdigin iyi oynadigin heroyu kendice zevkli ve ozel kilmak icin alirsin. Oyle programlarla olmaz o is. Hem kiside "adam skinini almis ozmn iyi oynuyor" gibi bir onyargida oluyor.

sonuc: parayla al veya normal halleri kullan programla kendini kandirma

qnq herkes sen gibi gösteriş meraklısı değil kendim göreyim yeter diyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.