Şimdi Ara

Lol simgesi kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayari kapatıp fişinden çektim sonra açtıgım zaman League of legends simgesi kaybolmuş sanki silinmiş gibi bir şey oyunu baştan silip kuruyorum tekrar yaptıgım zaman yine gidiyor (bilgisayari kapatmayınca gece açılıyor o yüzden kapatıyorum)

bu sorun sizdede oluyor mu ?

http://i.hizliresim.com/ZDPkla.jpg

• Bazen böyle yazılımsal hatalar oluşabiliyor. Simgesinin gitmesi açılmadığı anlamına gelmez. Açmayı deneyip denemediğini yazmamışsın, eğer açılmıyor ve bir hata veriyorsa hatayı bizimle paylaş. Kısayolların simgelerinin kaybolması genelde kısayolun bağlı olduğu Exe dosyasının kayıp olmasından veya aradaki uzantının kopmasından kaynaklıdır. Oyunu bir de yüklü olduğu dizinden yönetici olarak çalıştırıp deneyin.

Orijinalden alıntı: MakeMeLaugh

Bazen böyle yazılımsal hatalar oluşabiliyor. Simgesinin gitmesi açılmadığı anlamına gelmez. Açmayı deneyip denemediğini yazmamışsın, eğer açılmıyor ve bir hata veriyorsa hatayı bizimle paylaş. Kısayolların simgelerinin kaybolması genelde kısayolun bağlı olduğu Exe dosyasının kayıp olmasından veya aradaki uzantının kopmasından kaynaklıdır. Oyunu bir de yüklü olduğu dizinden yönetici olarak çalıştırıp deneyin.

oyun çalışıyor ama neden böyle oluyor anlamıyorum
  • Sağ tıklayın, özellikler deyin. Özelleştir menüsü altında simge değiştir deyip simgeyi manuel olarak oyunun kurulu olduğu yerden siz seçin. Eğer hala olmuyorsa oyunun kurulu olduğu yere gidip sağ tıklayın ve kısayol oluştur deyip masaüstüne yine manuel bi kısayol oluşturun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.