Bildirim
Ağ bağlantısı simgesi kayboldu.. :s
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Denetim Masası > Ağ ve İnternet Bağlantılarım > Ağ Bağlantıları > Yerel Ağ Bağlantısı > Sağ tık > Özellikler >
Bağlandığında bildirim alanında simge göster seçeneğni işaretleyin > Tamam -
çalışma grubu bilgisayarlarını göstere bi tıklamayı dene -
quote:
Orjinalden alıntı: eMr...
Denetim Masası > Ağ ve İnternet Bağlantılarım > Ağ Bağlantıları > Yerel Ağ Bağlantısı > Sağ tık > Özellikler >
Bağlandığında bildirim alanında simge göster seçeneğni işaretleyin > Tamam
+99999999
quote:
Orjinalden alıntı: h4rml3ss
çalışma grubu bilgisayarlarını göstere bi tıklamayı dene
Ne alaka anlayamadım
-
quote:
arkadaşım orayı biliyorum ama yukarıda belirttiğim gibi ordada ağ bağlantı simgesi yani eternetin simgesi yok -
quote:
Orjinalden alıntı: zeus1907
quote:
arkadaşım orayı biliyorum ama yukarıda belirttiğim gibi ordada ağ bağlantı simgesi yani eternetin simgesi yok
Hocam o zaman sende sorun varpeki internet kablosunu çıkartınca işaret ortaya çıkıyormu...
-
sorun olduğu için buraya yazdım zaten
kabloyu çıkarıp takmak bişeyi etkilemiyor. internet çalışıyor tek problem simgenin yok olması. -
o zaman senin işletim sisteminde sorun var hocam... -
masaüstünde sağ tuş özelikler tıkla " masaüstü " ikonuna tıkladıktan sonra masaüstünü özelleştir e tıkla ağ bağlantılarım simgesini Chek et tamam ... bir de böyLe denermisin... -
Benimde bir sorunum var. Ağ bağlantılarım /Ağ bağlantılarımı görüntüle dediğimde hiç bir simge görünmüyor.Hemen her yolu denedim. Yardımcı olurmusunuz? Teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: jony
Benimde bir sorunum var. Ağ bağlantılarım /Ağ bağlantılarımı görüntüle dediğimde hiç bir simge görünmüyor.Hemen her yolu denedim. Yardımcı olurmusunuz? Teşekkür ederim.
Keşke konuyu hortlamamış temiz bir sayfa açarak yeni bir konunu açsaydın bari neyse sormuşsun bir kere
peki sen internete girebiliyormusun ki ve birde aygıt yöneticisine girerek ağ bağdaştırıcılarında ethernet kartın gözüküyormu
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
sorun olduğu için buraya yazdım zaten
kabloyu çıkarıp takmak bişeyi etkilemiyor. internet çalışıyor tek problem simgenin yok olması.
hocam bu arada sizin sorun ortadan kalktımı acabakabloyu çıkartıığın zaman mutlaka ağ bağlantısı işareti gözükmesi lazım üzerinde çarpı işareti olarak olmaması çok anormal birşey yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 18 Aralık 2009; 1:09:05 >
-
konu eski ama bilgisayarın internet bağlantısı var ki şu an yazıyorum :D aynı problem kullandığım bilgisayar da mevcut :/
sağ alt köşede bağlantı bilgisayar simgesi yok çözümü bilenler yönlendirebilir mi. -
sorun yaşayanlar için çözüm,
quote:
Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
Çalıştır kutusuna cmd.exe yazın ve Tamam'ı tıklatın.
Aşağıdaki komutları yazın.
regsvr32 netshell.dll
regsvr32 netcfgx.dll
regsvr32 netman.dll
bilgisayarınızı yeniden başlatın.
-
Helal olsun xinetron adamın dibisin -
Teşekkürler xinetron -
xinetron helal olsun hocam, derdimize derman oldun.
Allah yar ve yardımcın olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X