Şimdi Ara

Ağ bağlantısı simgesi kayboldu.. :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
29.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eternetin yeni sürücüsünü yükledim ağbağlantı simgesi hem görev çubuğundan hemde bağlantıları penceresinden kayboldu
    eski sürücüyü yükledim yine değişmedi
    internete girebiliyorum ama simge ortalarda yok, sebep ne olabilir?

• Denetim Masası > Ağ ve İnternet Bağlantılarım > Ağ Bağlantıları > Yerel Ağ Bağlantısı > Sağ tık > Özellikler >
    Bağlandığında bildirim alanında simge göster seçeneğni işaretleyin > Tamam
  • çalışma grubu bilgisayarlarını göstere bi tıklamayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: eMr...

Denetim Masası > Ağ ve İnternet Bağlantılarım > Ağ Bağlantıları > Yerel Ağ Bağlantısı > Sağ tık > Özellikler >

+99999999

quote:

Orjinalden alıntı: h4rml3ss

çalışma grubu bilgisayarlarını göstere bi tıklamayı dene

Ne alaka anlayamadım

• quote:

Denetim Masası > Ağ ve İnternet Bağlantılarım > Ağ Bağlantıları > Yerel Ağ Bağlantısı > Sağ tık > Özellikler >

arkadaşım orayı biliyorum ama yukarıda belirttiğim gibi ordada ağ bağlantı simgesi yani eternetin simgesi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

quote:

arkadaşım orayı biliyorum ama yukarıda belirttiğim gibi ordada ağ bağlantı simgesi yani eternetin simgesi yok

Hocam o zaman sende sorun var peki internet kablosunu çıkartınca işaret ortaya çıkıyormu...

• sorun olduğu için buraya yazdım zaten

kabloyu çıkarıp takmak bişeyi etkilemiyor. internet çalışıyor tek problem simgenin yok olması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman senin işletim sisteminde sorun var hocam...
  • masaüstünde sağ tuş özelikler tıkla " masaüstü " ikonuna tıkladıktan sonra masaüstünü özelleştir e tıkla ağ bağlantılarım simgesini Chek et tamam ... bir de böyLe denermisin...
  • Benimde bir sorunum var. Ağ bağlantılarım /Ağ bağlantılarımı görüntüle dediğimde hiç bir simge görünmüyor.Hemen her yolu denedim. Yardımcı olurmusunuz? Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jony

Benimde bir sorunum var. Ağ bağlantılarım /Ağ bağlantılarımı görüntüle dediğimde hiç bir simge görünmüyor.Hemen her yolu denedim. Yardımcı olurmusunuz? Teşekkür ederim.

Keşke konuyu hortlamamış temiz bir sayfa açarak yeni bir konunu açsaydın bari neyse sormuşsun bir kere
    peki sen internete girebiliyormusun ki ve birde aygıt yöneticisine girerek ağ bağdaştırıcılarında ethernet kartın gözüküyormu

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

sorun olduğu için buraya yazdım zaten

kabloyu çıkarıp takmak bişeyi etkilemiyor. internet çalışıyor tek problem simgenin yok olması.

hocam bu arada sizin sorun ortadan kalktımı acaba kabloyu çıkartıığın zaman mutlaka ağ bağlantısı işareti gözükmesi lazım üzerinde çarpı işareti olarak olmaması çok anormal birşey yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 18 Aralık 2009; 1:09:05 >

• konu eski ama bilgisayarın internet bağlantısı var ki şu an yazıyorum :D aynı problem kullandığım bilgisayar da mevcut :/

sağ alt köşede bağlantı bilgisayar simgesi yok çözümü bilenler yönlendirebilir mi.
  • sorun yaşayanlar için çözüm,

quote:

Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
    Çalıştır kutusuna cmd.exe yazın ve Tamam'ı tıklatın.
    Aşağıdaki komutları yazın.
    regsvr32 netshell.dll
    regsvr32 netcfgx.dll
    regsvr32 netman.dll

bilgisayarınızı yeniden başlatın.

• Helal olsun xinetron adamın dibisin
  • Teşekkürler xinetron
  • xinetron helal olsun hocam, derdimize derman oldun.
    Allah yar ve yardımcın olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.