Şimdi Ara

Lol pbe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyunda hep botlarla oynuyorum. kendime normal game girmede güvenemiyorum çok tecrübemin olmamasından. geçen girdiğimde nocturneyle quadra kill aldım baya sevindim falan ama diğer elde afk falan oldu oynayamadım bi arkadaş bana oyundaki eksiklerimi gidermek için yardım etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FranbuazliBrokoli -- 13 Ağustos 2012; 1:49:32 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bırakmış olmasaydım premade normal game girebilirdik adc supp şeklinde. Hem benim w/l oranım düzelirdi hem senin ki de iyileşirdi daha iyi rakiplerle eşleşirdin. Ama malesef oyunu bıraktım tek tavsiyem rp ile hero ip ile rune al ad rune ve mastery yapıp solotop ya da mid graves oyna sürekli farm yap. 8. Dkda bf sword çıkıyordum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 13 Ağustos 2012; 1:52:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RebornTengu

Ya bu pbe beta olduğu için oyunlarda dikkate almıyor millet trollemek için giriyor zaten yeni çıkan bir heroyuda botlarla denemek en mantıklısı.

evladım bu saçmalıkları başına kim sokuyor? hep o enişten dimi easti bıraktım hep pbede oynuyorum, leaver var ama bir tane bile troll gelmedi. zaten hangi mantıklı insan beta serverin trollenmek için gerçek serverdan daha iyi olduğunu düşünebilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 13 Ağustos 2012; 3:12:50 >
    PBE ping düşürme
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.