Şimdi Ara

Lol patch atarken 282 mb ta 0 kbps (%86) da donuyor SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • durum böyle arkadaşlar 3 kez silip baştan kurdum modeme reset attım her şeyi denedim ama durum böyle lütfen bir yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.
     Lol patch atarken 282 mb ta 0 kbps (%86) da donuyor SS'li

• Böyle olmadı da bugün patch atarken 20 30kpbs ile download yapıyordu, dns değiştirdim 8.8.8.8 yaptım düzeldi. Dene bence bi olursa ne ala.
  • L.J kullanıcısına yanıt
    hocam onu da denedim benim dns yabancıydı normale çevirdim yine olmadı sağol yine de
  • tamam oldu 20 dk bekletince kendi kendine yine yüklenmeye devam etti şu an patch atımı bitti

konu silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAvY_CaNNoN -- 8 Ocak 2015; 2:05:42 >

• Tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeAvY_CaNNoN

tamam oldu 20 dk bekletince kendi kendine yine yüklenmeye devam etti şu an patch atımı bitti

konu silinebilir.

Konu niye silinsin aynı sorunla karşılaşan biri daha olabilir.

• HeAvY_CaNNoN kullanıcısına yanıt
    Iyi iyi benim de tam ayni yerde kaldi %86. Birakayim o zaman oyle yukleskn kendi kendine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorunu son günlerde çok kişi yaşıyo bunlardan biriside benim sinirlenip oyunu sildim 1-2 gün sonra tekrar sıkıldım yükleyeyim dedim aynı sorunu yaşadım bekleyince de düzelmiyor şu an o sorun üzerinde çalışıyorum yeni bilgiye ulaşan paylaşım yapsın
  • Arkadas indirdigi dosyalari rardan çıkartıp kopyaliyor ondan dolayi 0 kbps gozukuyor bunu hala anlamayanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak karşim o her seferinde oyle gorunur mak gibi kapatirsan her seferinde ayni b.kla karsilasirsin. Sabir sebat gerekli zaman ve ogretimin niteligi cok onemli. Al cayini gec oturma odana ac tvyi bu tarz benim izle bi 15 dk o atar zaten sıkma tatli canini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bende var öyle kaldı yüzde 86 da
  • kardeş bende %85 de 282 de durdu 20 dakika beklerken birşeylerle ugraştınmı öyle bekledenmi
  • clemencero C kullanıcısına yanıt
    biraz geç oldu kusura bakma hiç bir şeyle uğraşmadım bekledim kendiliğinden oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.