Şimdi Ara

Lol oynarken yenilgiyi kabullenemiyorum, Yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acayip sinirleniyorum, takım arkadaşlarımın hatalarını gerçekten çok sert bi dille dile getiriyorum ve jkendi hatalarımı görmezden gelerek tamamen onların yaptığı hataları oyunu kaybetmemize neden olarak ortaya koyuyorum. Kısaca yenilmeyi hazmedemiyorum. Ne yapabilirim bu konuda? Yenilmekten bıktım ve biliyorumki çoğu insan burada gelen takım sayesinde plat a çıkıyor ama artık tak etti. Gelen takımlar beni delirtmeye başladı. O kadar cahil geliyorki anlatamam. Rankedde hero deneyenden tut daha rün dizmemiş adamlara kadar neler yaşıyorum ben bu gold eloda. Artık benide takımın taşımasını istiyorum. Başkaları sayesinde kazanmak istiyorum. Nedne bu kadar şansızım ? Bu sezon ilk 10 maçta bile gelen takımalr adamı delirtmeye yetiyor. Arkadaşım geçen sezonu gümüş bitirmişken bu sezon plat başladı. Gelen takımlar taşıyor adamı. Bende golddan gümüş e düştüm zar zor tekrar gümüş e çıktım. Hatta o şuan ranked girmiyor 0 lp. Düşerim korkusuyla. Bana öle takımalr gelse sahi diyorum şuan çok rahat plat 1 e kadar çıkarım. Yani yetti artık. Hep karşı takım kazanıyor. Delirmeye başladım anlatamıyorum. Soloya zed alıp rengarı feedleyenmi dersin, Support alıp farm elleyen, adc yi anında satan sonra da ben sup almak istemiyordum kaldı diye mecburen aldım trolüm diyeni mi? Kafayı Yemek üzereyim.

• Ben kabulleniyorum banane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son oyunu bırakıyorum diyodun ne oldu!!

• Burda oyunla ilgili değil de kişiliğinle ilgili değiştiemen gereken şeyler var sen de farkındasın değil mi? Bunun bir oyun olduğunu unutma

• Bu eleman resmen lolün kötü örneği,dediklerinin/yaptıklarının/yaşadıklarının hiç birini uygulamazsanız iyi bir oyuncu olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barisbu

En son oyunu bırakıyorum diyodun ne oldu!!

Ünlem atmazsan öldürüyorlar sanırım seni

• Yenilgiyi kabullenemiyorsan kazanmayı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymanberry

quote:

+1 :D
  • quote:

a oyunu bırakıyorum demedim, sadece forumu bi süreliğine bıraktığımı yazmıştım. kulaktan dolma şeylerle karşıma çıkmayın.
  • Jax al taşı .nasus al stack yap. vayne al tek at . carryleyecek hero mu yok al birini oyununa bak madem öyle plat duzeyi oyun biliyosan bunlari rahatlikla yaparsin

• quote:

quote:

Sen böyle dedikçe daha çok atacak dikkat çekmeye çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinityy -- 25 Mayıs 2015; 21:12:41 >
  • lowsun
  • kazan
  • Her turlu yenileceksin zaten sunu yap soyle tasi diyenleri takma
    Birak bi arkadasina hesabini bronz5 yapsin yada 0dan hesapta oyna
    Orda oynadiktan sonra gumus gold olunca nirvanaya ulasmis gibi olcaksin yenilince sinirlenmeyeceksin sadece cehennemi gor sonra dunyanin daha iyi oldugunu farkediceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Her turlu yenileceksin zaten sunu yap soyle tasi diyenleri takma
    Orda oynadiktan sonra gumus gold olunca nirvanaya ulasmis gibi olcaksin yenilince sinirlenmeyeceksin sadece cehennemi gor sonra dunyanin daha iyi oldugunu farkediceksin

Oyuna bronz 3 başladım. Bronz 4 hesapta daha iki gün önce oynadım. Cehennemin dibinden geliyorum.

• quote:

quote:

Benim en sevdiğim troll yine de bu bölümdeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Oyuna bronz 3 başladım. Bronz 4 hesapta daha iki gün önce oynadım. Cehennemin dibinden geliyorum.

Eglenmek icin oyna ust seviyelerde olsan anlarim ilerde profesyonel olmak istiyosundur falan ama bronzsan cok care yok git trolle dalga geckufur falan etmede yada kasitli feedleme normal trolle mesela blitz al blueyi cek yeni meta de carp al cal bufflari

• kısaca arkadaş diyor ki goldum düzgün takımlar gelse çelıncır olcam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Eglenmek icin oyna ust seviyelerde olsan anlarim ilerde profesyonel olmak istiyosundur falan ama bronzsan cok care yok git trolle dalga geckufur falan etmede yada kasitli feedleme normal trolle mesela blitz al blueyi cek yeni meta de carp al cal bufflari

Sezon 3 te oyuna başladım. S4 de ilk rankedlerimi girdim ve uzun süre bronz oynadım. Gold 1 E kadar çıktım ve sonra yeni sezona doğru gümüş 3 e düştüm. Zar zor gold 5 e çıktım.

• Sen bırakmamışmıydın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.