Şimdi Ara

LoL Oynarken Müzik Dinlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şeye yarıyor mu? Öyleyse bende dinleyeyim.

• 8tracks.com

Electronic dinlerken sakinleşiyorum ve inanılmaz kazanma sayısına ulaştım tavsiye ederim.
  • ben müzikle konsantre olamıyorum
  • Tabi yarıyor. İki isi aynanda yaparken (müzik dinlemek ve lol oynamak) Farm refleks haline geliyor o yüzden kaçırma ihtimalin azalıyor. Zaten adam gelince duruma gore farklı birşeyler yapmak zorunda olduğun için refleks olmaktan cikiyor. Ama belli kombolarda yine refleks oluyor tabi. Mesela ben annie oynuyorum dfg r w q refleks oluyor müzik dinlerken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarıyor kardeş gold premium alırsan bide %50 daha çok exp geliyormuş apostta
  • ne alaka yaw
  • Bazen gaza gelip ortaya daldığım oluyomu ama genede iyi ve motive ediyor insanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence konsantrasyon bozuluyor ayni anda hem cs hem minimap kontrolü hemde karşındakinin hareketlerini izlerken müziğe odaklanamıyorum zaten boşuna çalıyor

• Açıyorum sevdiğim sakin müzikleri, sakinleşmemi ve sinirlenmememi sağlıyor ve daha sağlıklı düşünüyorum.
  • Doğru müziklerle oyun monotonluktan çıkıyor bence sürekli lanede minyon keserken müzik dinlemezsem sıkılıyorum.
  • Konsantirasyonu bozar fedlemeye neden olabilir onermiyorum.

• Durterken cok fena moda sokuyor. Sahsen normalden daha iyi oynuyorum. Tabi guzel heyecanli drumstep muziklerle.

• Herkes electro dinliyomuş ben sıla dinliyorum şahsen qda ve maçta iken, genellikle top lane veya jg oynadığım için heyecan katıyo oyuna :D

• konsantrasyonunu düşürür
  • Her muzik dinlenmez oyunda olsa belli bir dikkat istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sakıncalı bir durumdur bu şöyle bir örnek vereyim dubstep müzik dinliyorsunuz müziğin sakinken adamı öldürmeyip patladığı an öldürmek istiyorsunuz örn. bengerekk (en enemi hes bin sıleyn) bunu yapmak isterken rakibi kaçırabilir veya yakalanıp ölebilirsiniz ...
  • Sakin müzik arada dinlerim ama hareketli müzikler cidden dikkat dağıtıyor, özellikle minimapten adamları göremiyosunuz
  • MANOWAR
  • SAKİN BİR MÜZİK OLMADIKÇA DİKKATİMİ DAĞITIYOR BENİM.
  • Müzik açarak oyuna girdim Zed ile ve coştum süperim galiba biraz .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.