Şimdi Ara

LoL için Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart: A740GM-M

DotA, LoL ve Cs harici oyun oynamam, photoshop, adobe illustrator gibi bir kaç tasarım programı oluyor geri kalanında nette sörf, dizi kısacası standart işler.

Bütçe olabildiğince minimum olması iyidir tavsiyeleri bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakingcat -- 29 Aralık 2013; 23:10:06 >

• Anakartınıza uyarsa q6600 (2.el 150 civarı diye biliyorum)
    2 gb ddr3 ram (50 tl)
    XIGMATEK NRP-VC SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI (70 tl)
    hd 7770-7750 (240-185)

Edit: Başta hdd istemişsiniz fakat bence bir süre idare edin o hdd ile .bu parçaları almaya calısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris6677 -- 12 Kasım 2013; 22:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris6677

Anakartınıza uyarsa q6600 (2.el 150 civarı diye biliyorum)
    2 gb ddr3 ram (50 tl)
    hd 7770-7750 (240-185)

Edit: Başta hdd istemişsiniz fakat bence bir süre idare edin o hdd ile .bu parçaları almaya calısın.

işlemcinin uyup uymaması önemli
    Ram ve güç kaynağını 1-2 haftaya alabilirim, bunlar haricinde önerileriniz var mı?

Teşekkür ederim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teal'c

quote:

2 gb ddr3 ram (50 tl)
    hd 7770-7750 (240-185)

Ram ve güç kaynağını 1-2 haftaya alabilirim, bunlar haricinde önerileriniz var mı?

Teşekkür ederim bu arada

Anakart modelinizi yazarsanız daha cok yardımcı olabiliriz.

Ayrıca o psu şu an vatanda %40 indirimde muhtemelen %25 indirimle 15-20 tl daha pahalıya gelecektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teal'c

quote:

2 gb ddr3 ram (50 tl)
    hd 7770-7750 (240-185)

Teşekkür ederim bu arada

Anakart modelinizi yazarsanız daha cok yardımcı olabiliriz.

Ayrıca o psu şu an vatanda %40 indirimde muhtemelen %25 indirimle 15-20 tl daha pahalıya gelecektir.

hazır bilgisayardaki anakart çöptür gibime geliyor... Destekleyeceğini hiç sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart: A740GM-M

Ağır çöp mü arkadaşlar?
  • butceni yazarmisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ BİLGİSAYAR KASIYOR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

butceni yazarmisin

Aklımda bütçe yok hocam köşede para ata ata yaza kadar falan düzeltmek istiyorum bilgisayarı.
  • mesala sana soyle bir sistem onersem
     LoL için Bilgisayar

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

mesala sana soyle bir sistem onersem
     LoL için Bilgisayar

Güzel olur hocam yavaş yavaş değiştirebilirim yalnız ben o sizin ki değilde şu lcd'yi almayı düşünüyorum.

İlk başta bir 400-500 TL biriktirip kasayı mı almalıyım? Önerdiğiniz sistemde kiler şu an bana uyuyorsa bir 200 TL'lik falan alabilirim.

Birde bu ürünleri vatan'da link olarak atsanız çook makbule geçer hocam, teşekkürler.

• AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemciyi unutmuşsunuz
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    islemciyi amd fx 8350 yap tam olur

• hp yi almani tavsiye etmem ve suan mobildeyim ama 1sat sonra toplarim sistemi

• Tamam hocam, o lcdnin gorunumine bayiloyorum ama :(.

• Ölüyü diriltmek

Yerinde olsam (o arkadaşın verdiği listeyi beğendiğini varsayıyorum ve farklı öneride bulunmamak için kendimi tutuyorum) önce o listedeki Ekran kartını, sonra HDDyi alırım hatta caviar black'e ne gerek var caviar blue alırım, daha uygun fiyata. hem bu ikisini eski kasada kullanırım bi süre idare eder. Ardından RAMler de alınabilir eski kasa da dahi kullanılır bi süre. Ama bu arada sistemde güç çeken öğeler arttı o 300w seni yarı yolda bırakabilir. 600w 750w civarı bi güç kaynağı alırdım f/p olarak bu aralar tercih edilebilir. eski sistemde de işimi görür bu sayede kasayı almak için acele etmem gerekmezdi. ha bi de haf 912 çirkin ve pahalı bir kasa diye düşünür daha uygun ve efendi bir kasaya yönelirdim. Eski kasa yeni sisteme (boyut olarak) müsaitse anakartı da alırdım ardından yeni sistemi kurardım eski kasaya. sonra indirimden güzel bir kasa kapmak için bakınırdım. Para toplayınca da ekranı yenilerdim en son. Fantazi olarak da SSD veya SSHD, yeni klavye mouse, fanlar vb...

2300tl lik sistemi çat diye önüne koymaktansa halden anlayan bi cevap vereyim istedim umarım işine yarar

dipnot: ekran kartı 300w PSUya fazla gelebilir. Lütfen evde denemeyiniz

oha, ben de işlemciyi yazmayı unutmuşum. ama sırasını biliyorsundur. anakartla beraber alırsın işte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhdk -- 19 Kasım 2013; 22:36:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hhdk

Ölüyü diriltmek

Yerinde olsam (o arkadaşın verdiği listeyi beğendiğini varsayıyorum ve farklı öneride bulunmamak için kendimi tutuyorum) önce o listedeki Ekran kartını, sonra HDDyi alırım hatta caviar black'e ne gerek var caviar blue alırım, daha uygun fiyata. hem bu ikisini eski kasada kullanırım bi süre idare eder. Ardından RAMler de alınabilir eski kasa da dahi kullanılır bi süre. Ama bu arada sistemde güç çeken öğeler arttı o 300w seni yarı yolda bırakabilir. 600w 750w civarı bi güç kaynağı alırdım f/p olarak bu aralar tercih edilebilir. eski sistemde de işimi görür bu sayede kasayı almak için acele etmem gerekmezdi. ha bi de haf 912 çirkin ve pahalı bir kasa diye düşünür daha uygun ve efendi bir kasaya yönelirdim. Eski kasa yeni sisteme (boyut olarak) müsaitse anakartı da alırdım ardından yeni sistemi kurardım eski kasaya. sonra indirimden güzel bir kasa kapmak için bakınırdım. Para toplayınca da ekranı yenilerdim en son. Fantazi olarak da SSD veya SSHD, yeni klavye mouse, fanlar vb...

2300tl lik sistemi çat diye önüne koymaktansa halden anlayan bi cevap vereyim istedim umarım işine yarar

dipnot: ekran kartı 300w PSUya fazla gelebilir. Lütfen evde denemeyiniz

oha, ben de işlemciyi yazmayı unutmuşum. ama sırasını biliyorsundur. anakartla beraber alırsın işte :D

Hocam her türlü öneriye açığım yani burda ben yaza kadar kendi pc'mi yenilemek istiyorum. f/p olarak daha iyi tavsiyelere her zaman kapım açık.

• Arkadaşlar konuya biraz daha bilgi ekledim, güncel.
  • mümkün olduğunda düşük tuttum bütçeyi.

anakart

kasa

ekran kartı

ram

işlemci

hdd

• uppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.