Şimdi Ara

lol hesap satışı dolandırıldım (bimere başvuru yaptım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_31 -- 17 Temmuz 2019; 22:39:40 >

• Hukukta "keenlemyekün" diye bir kavram vardır. Türkçesi "yok". Bir olayın hükümsüz olması demektir. Bu olay hükümsüzdür. Riotun yasası bizim yasamız diye bir şey yok. Satıcı oyundaki sözleşmeyi kanıt olarak gösterir.

Riotun sözleşmesinde yazan hesaplar şirketimizin malıdır hiçbir şekilde ticareti yapılamaz ibaresi bu olayı yok sayar. Uzatmaya gerek yok bir bardak soğuk su içip kendi emeğinizle kasın hesabınızı.
  • sebebsiz zenginleşme davası açabiliyosan aç geri alırsın belki paranı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun kuralları açık ve net. HESAP ALIM SATIMI YASAK

İllegal bir iş yapıyorsan arayacak hakkında olmaz

• ödemeyi nasıl yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Oyunun kuralları açık ve net. HESAP ALIM SATIMI YASAK

Öyle bir şey yok. Adam riota başvurmamış. Hukuk yoluna gitmiş. Tck'da oyun hesaplarının satışı yasak diye bir şey yok. Ki burada davalı riot games değil hesabı satan kişi. Satıcı bir mal satıyor ve parasını alıyor. Sonra da hile ile malı geri alma yoluna giriyor. Bu basit tabirle dolandırıcılıktır. Adamın ismi cismi her şeyi açık olduğundan ceza da alacaktır.

Ha hesap satın almanın mantığını da çözemedim ya neyse. Başka birinin her şeyini bildiği bir hesabı güvenip almam ben şahsen.

• Benim gibi güvenilir insanlardan almayın sonra böyle olsun
  • Buracat kullanıcısına yanıt
    :DDDDDD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

Öyle bir şey yok. Adam riota başvurmamış. Hukuk yoluna gitmiş. Tck'da oyun hesaplarının satışı yasak diye bir şey yok. Ki burada davalı riot games değil hesabı satan kişi. Satıcı bir mal satıyor ve parasını alıyor. Sonra da hile ile malı geri alma yoluna giriyor. Bu basit tabirle dolandırıcılıktır. Adamın ismi cismi her şeyi açık olduğundan ceza da alacaktır.

Ha hesap satın almanın mantığını da çözemedim ya neyse. Başka birinin her şeyini bildiği bir hesabı güvenip almam ben şahsen.

aynen öyle yoksa ben de biliyorum oyun kurallarında yasak olduğunu

• Merhaba kardeşin.

Öncelikle bu işin peşini bırakmazsan,hakkını almak için değil de sırf o kişinin ceza alması için uğraşacaksan sonuca varırsın.
    Ama dersen ki benim amacım hesabı kurtarmak ceza almasını sağlamak değil ; işte o zaman sürünürsün. Çünkü bu işin en az 1 sene boyunca süreceğini söyleyeyim. Zaman aşımına uğrşayacak bir çok kez. Sanık mahkemeye gelmeyecek vs. vs. bunlar hep süreci uzatacak olaylar. Çok kez peşinden koşturduğum için bu kadar net konuşuyorum. Ama peşini bırakmazsan mutlaka bir ceza alacaktır.Hesabı tekrar alabilmen maalesef çok zor ya da çok uzun sürecek emin ol. Görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneaser -- 3 Aralık 2017; 14:26:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_31

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

aynen öyle yoksa ben de biliyorum oyun kurallarında yasak olduğunu

Peki o HESABIM dediğin ve satmaya çalıştığın şeyin aslında zaten senin olmadığını biliyor muydun?

quote:

İŞBU SÖZLEŞMEDE TERSİ YÖNDE HÜKÜM BULUNSA DAHİ, HESABINIZ ÜZERİNDE HİÇBİR MÜLKİYET HAKKINIZ OLMAYACAĞINI VE HESABINIZ ÜZERİNDEKİ BÜTÜN HAKLARIN RIOT GAMES’E AİT OLDUĞUNU VE HER ZAMAN DA RIOT GAMES AİT OLACAĞINI VE RIOT GAMES’İN YARARINA İŞLEDİĞİNİ VE İŞLEYECEĞİNİ BİLİYOR VE KABUL EDİYORSUNUZ. AYRICA, RIOT PUANLARI VEYA SANAL ÖĞELER KARŞILIĞINDA TEKLİF EDİLMİŞ VEYA ÖDENMİŞ BİR BEDEL OLSA DAHİ, BU BEDELDEN BAĞIMSIZ OLARAK, KİLİDİNİ AÇTIĞINIZ VEYA BİRİKTİRDİĞİNİZ OYUN İÇERİĞİ ÜZERİNDE HİÇBİR HAKKINIZ VE MÜLKİYET HAKKINIZ BULUNMADIĞINI DA BİLİYOR VE KABUL EDİYORSUNUZ. AYRICA, HESABINIZIN FESHİ VEYA SÜRESİNİN DOLMASI İLE, OYUN İÇERİĞİ, SANAL ÖĞELER VEYA RIOT PUANLARININ SİLİNMESİ DE DAHİL OLMAK ÜZERE, OYUN İÇERİĞİNİN, SANAL ÖĞELERİN VEYA RIOT PUANLARININ İMHASI, SİLİNMESİ, DEĞİŞTİRİLMESİ, BOZULMASI, HACK EDİLMESİ VEYA HERHANGİ BİR TÜRDEN BAŞKA BİR HASARA UĞRAMASI VEYA KAYBINDAN DOLAYI RIOT GAMES HİÇBİR ŞEKİLDE SORUMLU OLMAYACAKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sambasumba -- 4 Aralık 2017; 0:35:41 >

• Yahu güvenilir dahi olsa hesap almayın.

Adam en kötü ihtimalle parayı aldıktan sonra hesabı askıya aldırır. Siz de açtıramazsınız hesabı.

Yapmayın etmeyin. Sonra böyle uğraşıyorsunuz.
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Şaka mı? Şakaysa komik değilse daha da komik Adam gerçek para ile ticaret yapıyor ve dolandırılıyor. Ülke içinde şirket kuralları mı baz alınır yoksa ülke anayasası mı? Bir düşün bakalım hangisi mantıklı geliyor Evet, doğru bildin. Tabi ki anayasa baz alınarak işlem yapılır. Bu durumda riot devredışı kalıyor. İşlem savcılıkta devam eder, savcı kanıtları ister. Duruşma görülür. Muhtemelen itemci.com' un sahibi bile çağırılır duruşmaya. Savcılık 3 lira 5 lira diye ayırt etmez. İşin içinde gerçek para geçiyorsa dolandırıcılık dolandırıcılıktır. HAKKINI ARAYABİLİR.

Ek olarak şu "HESAP ALIM SATIMI YASAK" ayaklarını bir bırakın be kardeşim, lütfen. Adam aylarını yıllarını veriyor, bırakmaya karar verdiğinde emeğini satmak her türlü hakkıdır. Satış sürecinde her ne kadar dolandırılma riski olsa bile insanın emeğini satması çok doğal bir durum.

• Cazoria kullanıcısına yanıt
    Hukukta "keenlemyekün" diye bir kavram vardır. Türkçesi "yok". Bir olayın hükümsüz olması demektir. Bu olay hükümsüzdür. Riotun yasası bizim yasamız diye bir şey yok. Satıcı oyundaki sözleşmeyi kanıt olarak gösterir.

Riotun sözleşmesinde yazan hesaplar şirketimizin malıdır hiçbir şekilde ticareti yapılamaz ibaresi bu olayı yok sayar. Uzatmaya gerek yok bir bardak soğuk su içip kendi emeğinizle kasın hesabınızı.

• hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Tüm oyunlarda böyle bir şey var zaten. Hesaplar oyunun malıdır ve sebep gösterilmeksizin kapatılabilir/silinebilir. Amaç hesabı kurtarmak değil. Arkadaş parasını kaptırmış ve hakkını arayabilir. Riotun koyduğu kuralı savcılık iplemez. Burada bir dolandırıcılık yapılmış savcılık aa riot buna bakamımza izin vermiyor mu diyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Tüm oyunlarda böyle bir şey var zaten. Hesaplar oyunun malıdır ve sebep gösterilmeksizin kapatılabilir/silinebilir. Amaç hesabı kurtarmak değil. Arkadaş parasını kaptırmış ve hakkını arayabilir. Riotun koyduğu kuralı savcılık iplemez. Burada bir dolandırıcılık yapılmış savcılık aa riot buna bakamımza izin vermiyor mu diyecek

Riot her hangi bir yardımda bulunmayi ret eder. Riotun yardımı olmadan da o davayı alamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir sonuç alamazsın kardeş, geçmiş olsun. Dolandırıcılık suç olsaydı güzelim ülkemde hergün bir yeni türü ortaya çıkan dolandırıcılıkla vatandaşlar mağdur olmazdı. Savcılık parayı senin iradenle gönderip göndermediğine bakacak yani parayı göndermede zorlama var mı diyecek sende yok diyecen ve takipsizlik veya yetkisizlik kararı verecek çıkacak.
    Diyelimki savcılık işin üzerine gitti, banka dekontunu falan verdin bankaya yazı yazarlar kimdir nedir diye bilgi isterler cevabın gelmesi 1-2 ayı bulur. Hesap şahsın adına kayıtlıysa ifadeye çağrılır şahsın adına değilsede bir cacık olmaz
  • elimde bir hesap var referansım da bol isteyen varsa satayım
  • arkadaşlar üşenip gidemedim yarın buradaki adliyeye gidip bilgi alacağım bakalım ne olacak sonuçları yazarım buraya
  • Mal almış :) zaten senin olamayacak bir şeyi alıyorsun. Alırken fatura kesildimi? vergisini ödedin mi ?

Hack sitesinden hile satın alıpta, hile çalışmıyor dolandırıldım demekten farkı yok bunun. O hesabı alınca haketmediğin bir yerde olacaktın, hesaba göre kötüysen oyunu feedleyecek, hesaba göre iyiysen ve hesap kasacaksanda karşındakileri ezecektin ve diğer insanların haklarına girecektin. Birde o açıdan bakın olaya. Bu durumda karşındaki kişilerden biri seni üç kağıtçılıkla zaman hırsızlığından dolayı manevi tazminat için savcılığa verse gülüp geçecektiniz muhtemelen. Aynı durumdasınız bence. Geçmiş olsun.

Abudik gubidik işler yapıyorsunuz sonra devletin savcısını da meşgul ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 6 Aralık 2017; 21:35:56 >
  • Üstteki arkadaş çok güzel yazmış. Bilmeyenler de gelip neler neler demiş. Hayatında resmi kuruma gitmemiş adamlar gelip burada ahkam kesiyorlar.

Hesap aldım diyorsun. Adam sana soracak ki aldığın şeyin faturası nerede ? Ne diyeceksin ? 'savci abi ben itemciden aldım. ' mı diyeceksin? Riot abime sor diyeceksin,adamlar zaten hiçbir hesap hiçbir kişiye ait değildir, kullanım şartlarında var diyecek. Saçma saçma konuşmayın.

Bu atar konu sahibine değil, başlıkta çok bilmiş konuşanlar için yapıldı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.