Şimdi Ara

gittigidiyor para iadesi hk. (acil yardım)-konu kapandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
200
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    29 mayısta gitigidiyordan bir sipariş vermeye çalıştım. Çalıştım diyorum çünkü BKM Express ile ödeme sayfasındayken hata verdi, gitti gidiyorun sayfasından baktığımda sipariş durumana düşmedi. Satıcı o saatte uyanıkmış, mailime hemen cevap verdi, şuan bize düşen bir siparişiniz yok diye. Baktım gelen bir mailde yok, aldıklarım sayfasındada görülmüyor. 1 saat sonra tekrar sipariş verdim, bu sefer aldıklarımda görülüyordu. Bi baktım kredi kartından 2 kere çekilmiş, ilkinde hata verdiğinde sipariş durumuna düşmeden kredi kartından tutar çekilmiş. 1 haftadır geri ödeme yapmalarını bekliyorum. sikayetvar da bu durumla ilgili başka şikayetlerde var. Hatta adamlara o kadar çok telefonla şikayette bulunan varki, müşteri hizmetlerine bağlanmayı sağlayan vip kodu kısmınıda kapatmışlar, sadece yazarak ulaşılabilir şuan.
    Yakın zamanda böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Cuma gününe kadar zaman tanıdım gittigidiyora, aksi takdirde BİMER yada tüketici hakem heyetine şikayette bulunacağım.
    Başka çözüm önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsksn -- 7 Haziran 2017; 10:58:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ücret iadesi yapıldı. Konu kapandı. Yardımcı olan herkese teşekkürler

Orijinalden alıntı: Tsksn

Ücret iadesi yapıldı. Konu kapandı. Yardımcı olan herkese teşekkürler

İadeniz şikayetinizden kaç gün sonra kartınıza yansıdı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.