Şimdi Ara

Lol hakkında sorularım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
4
Favori
8.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BaizeN

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar bir sorum daha var. 10 level ve 30 level birisi aynı klas heroları alsa ve 1 vs 1 maç yapsalar. Oyunculuğun önemi tabi ki çoktur ama 30 level olan, bariz olarak avantajda mıdır? Levelin önemi çok mu yani oyunda?

Sormamın sebebi ise, şuan çok az adam öldürebiliyorum hatta zor hayatta kalabiliyorum, kendimi avutuyorum 5-10 level aldıktan sonra bunlar azalır diye.

Level'in önemi şöyle fark eder rün sayfası var 30 level de bu sayfanın tamamını kullanabiliyorsun oynadığın karakterin özelliklerine göre güçlendirici şeyler alıp ekliyorsun ve masteries. sen 10 puan kullanırken o 30 puan kullanıcak spell de flash olmucak gibi gibi.Oyuna yeni başladığını düşünürsek 20-25level arası az çok çözmüş olursun k/d/a oranlarında da artış olur.

Hocam benim o levele gelmem imkansız gibi yav 3 günde ancak 7 level olabildim. Kazanamıyoruz ki hiç savaş

Bir de siz savaş sırasındaki skillerinizi altın ile alırken, karşıdaki rakiplerinize göre mi alıyorsunuz.. Örneğin büyü hasarı ya da zırh, hız arttırıcı falan filan.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bir sorum daha var. 10 level ve 30 level birisi aynı klas heroları alsa ve 1 vs 1 maç yapsalar. Oyunculuğun önemi tabi ki çoktur ama 30 level olan, bariz olarak avantajda mıdır? Levelin önemi çok mu yani oyunda?

Sormamın sebebi ise, şuan çok az adam öldürebiliyorum hatta zor hayatta kalabiliyorum, kendimi avutuyorum 5-10 level aldıktan sonra bunlar azalır diye.

Level'in önemi şöyle fark eder rün sayfası var 30 level de bu sayfanın tamamını kullanabiliyorsun oynadığın karakterin özelliklerine göre güçlendirici şeyler alıp ekliyorsun ve masteries. sen 10 puan kullanırken o 30 puan kullanıcak spell de flash olmucak gibi gibi.Oyuna yeni başladığını düşünürsek 20-25level arası az çok çözmüş olursun k/d/a oranlarında da artış olur.

Hocam benim o levele gelmem imkansız gibi yav 3 günde ancak 7 level olabildim. Kazanamıyoruz ki hiç savaş

Bir de siz savaş sırasındaki skillerinizi altın ile alırken, karşıdaki rakiplerinize göre mi alıyorsunuz.. Örneğin büyü hasarı ya da zırh, hız arttırıcı falan filan.

Skilleri değil itemleri alırsın bu da karşıya göre değişir evet ama oynadığın karaktere ve takımın ihtiyacına göre de değişir karşıda ap sınıfı ağırlıktaysa m.resist ad ağırlıktaysa armor alırsın takımında tank yoksa oynadığın karakterde tank ihtiyacını karşılayacak statlara sahipse tank itemleri çekersin 1-1.5 ay da 30 olabilirsin 7 level de ne takım arkadaşlarından ne de rakipten pek bir şey bekleme çoğu senin seviyende oyunu öğrenme aşamasında ki oyuncular.

http://forum.donanimhaber.com/m_69447108/tm.htm

konu da ki video ya bir bak derim az çok yeni başlayanlar için bilgiler de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaizeN -- 23 Aralık 2012; 3:46:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

Rün almana gerek yok düşük levelda.Champ. açabilirsin beğendiğin olduysa denediklerinden.3 kere geri verme hakkın var beğenmezsen champ.i.

Kardeş bir champ aldım ama geri vermek istiyorum, şimdi söyle bakalım nasıl geri vereceğiz yoksa gitti itibar puanları
  • quote:

quote:

Rün almana gerek yok düşük levelda.Champ. açabilirsin beğendiğin olduysa denediklerinden.3 kere geri verme hakkın var beğenmezsen champ.i.

Kardeş bir champ aldım ama geri vermek istiyorum, şimdi söyle bakalım nasıl geri vereceğiz yoksa gitti itibar puanları

Shopa gir,en altta ki seçeneğe tıkla(Satın alınanlar olması lazım).Champ.in yanında Refund yazması lazım 3 hakkını kullanmadıysan.

6300lük için kullan haklarını ileride başına iş alırsın.

Ayrıca her salı free champ.ler değişir.Senin aldıkların sende kalır sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 23 Aralık 2012; 11:53:09 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_63605599/tm.htm

bu konuya bir göz atmanı tavsiye ederim,
  • level atlamalı demişsiniz ama level atlamayı sorun etme kolay atlanıyor ve 30 level son ama bence oyunda levelden çok runeler etkili runelerin tam olması şart
  • Basedeki tüccardan, aynı eşyadan birden fazla alsak yine de işe yarıyor mu? Ayrıca oyun esnasındaki karakter ekranımızı görmenin bir yolu yok mu? Yani toplam zırhım, büyü direncim şudur gibi.
  • quote:

Basedeki tüccardan, aynı eşyadan birden fazla alsak yine de işe yarıyor mu? Ayrıca oyun esnasındaki karakter ekranımızı görmenin bir yolu yok mu? Yani toplam zırhım, büyü direncim şudur gibi.

Item pasifi gelmezama verdigi adap vs gelir. C idi sanirsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay With Me -- 27 Aralık 2012; 23:11:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Basedeki tüccardan, aynı eşyadan birden fazla alsak yine de işe yarıyor mu? Ayrıca oyun esnasındaki karakter ekranımızı görmenin bir yolu yok mu? Yani toplam zırhım, büyü direncim şudur gibi.

Şuan denedim. 400 can veren kemerden 3 tane aldım ve işe yaradı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erynch

quote:

quote:

1- İnternet tabanlı bir oyun.
    2- Level atlamalı.
    3- Hayır şart değil.Daha fazla exp ve ip için boostlar var alsan da olur almasan da.

Teşekkürler cevap için... Knight online oynadığım zaman, premium olmadan servera girmek çok zordu. Bunda öyle bir durum var mı?

hayır oyun ücretsiz ve para ile oyunda üstünlük sağlanmıyor

O çok iyiymiş işte güzel oldu bu. Peki oyunda pazar kurma, ticaret olayı var mı?

@ KartalYorulmaz

Önerin için teşekkürler ama fikrini sormadım genç kardeşim. Arkadaşlar nedir bu sürekli laf sokma çabalarınız, oyun hakkında bilgim sıfır ve merak ettiklerimi soruyorum

Boşver dostum hoş geldin aramıza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erynch

quote:

quote:

1- İnternet tabanlı bir oyun.
    2- Level atlamalı.
    3- Hayır şart değil.Daha fazla exp ve ip için boostlar var alsan da olur almasan da.

Teşekkürler cevap için... Knight online oynadığım zaman, premium olmadan servera girmek çok zordu. Bunda öyle bir durum var mı?

hayır oyun ücretsiz ve para ile oyunda üstünlük sağlanmıyor

O çok iyiymiş işte güzel oldu bu. Peki oyunda pazar kurma, ticaret olayı var mı?

@ KartalYorulmaz

Önerin için teşekkürler ama fikrini sormadım genç kardeşim. Arkadaşlar nedir bu sürekli laf sokma çabalarınız, oyun hakkında bilgim sıfır ve merak ettiklerimi soruyorum

Boşver dostum hoş geldin aramıza

Teşekkür ederim, level 8 oldum bile : )

• Kostüm almanın, görselliğin dışında bir artısı var mı arkadaşlar? Bir oyuncu sağlamlık dedi, ekstra zırh seçeneği mi veriyor yani?
  • Arkadaşlar bir oyuna başlayacağım ama loading ekranında bir oyuncu bağlanmadı yazıyor hala, diğer oyuncu ise %88 de kaldı... 10 dakikadır böyle ne yapayım alt+d4 mü çekeyim?
  • quote:

Kostüm almanın, görselliğin dışında bir artısı var mı arkadaşlar? Bir oyuncu sağlamlık dedi, ekstra zırh seçeneği mi veriyor yani?

Sadece görünüşün değişiyor hocam 1 defans puanı bile katkı sağlamıyor :D

quote:

Arkadaşlar bir oyuna başlayacağım ama loading ekranında bir oyuncu bağlanmadı yazıyor hala, diğer oyuncu ise %88 de kaldı... 10 dakikadır böyle ne yapayım alt+d4 mü çekeyim?

bazen başkalarının bilgisayarının düşük olması nedeniyle yüklenmede gecikmeler olabiliyor. Sen çıkma oyundan oyun düzelir. ya da çık baştan bağlan oraya

• Bir kaç bilgiyi özet geçeyim senin için

level 20 olmadan rune satın alma

Genel karakterin her level atladığında 1 masteries puanı(türkçesi yetenek puanı sanırım) gelir. Bunu Masteries(yetenek) kısmından dağıtabilirsin.

Oyunda 2 çeşit level türü var. Oyun içi kastığın level(en fazla lvl 18) Bir de hesabının leveli(en fazla 30)
  • quote:

Kostüm almanın, görselliğin dışında bir artısı var mı arkadaşlar? Bir oyuncu sağlamlık dedi, ekstra zırh seçeneği mi veriyor yani?

Hayır sadece görselliğe etkisi vardır.Sana hiçbir şekilde fazladan Atack-Defans-Sağlamlık vs vermez.

Aynı itemden 2 tane alırsan Aktif itemleri 2 defa ard arda kullanamazsın 2 iteminde aktif özelliği aynı anda Cooldowna girer.Mesela 2 tane Guardian Angel aldın,öldün ve GA nın pasifi ile tekrar doğdun.Çantandaki iki GA da cooldowna girer.Ayrıca Unique Passive özelliği olan itemlerden 2 tane alırsan Unique Passive x2 olmaz.Mesela Rabadon Deathcap aldın Unique Passive %30 Ap arttırır, 2 tane Rabadon alırsan 1 kere %30 ap artar ikinci kere %30 ap artmaz.

Sol alt köşeden karakterinin resmine tıklarsan bilgi ekranı gelir.

• quote:

quote:

quote:

2 aynı eşyayı sakın alma.Başlarda doran stack yapılabilir 2 tane ama diğerleri yapılmaz.

Küfür yemedin mi bari 3 tane alınca ? Ben olsam söverdim.

Ayrıca net giderse veya girerken donarsa oyun çıkıp tekrar giriş yap,ekranda reconnect yazısı olacaktır.Zaman kaybetmeden girebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 28 Aralık 2012; 10:20:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 aynı eşyayı sakın alma.Başlarda doran stack yapılabilir 2 tane ama diğerleri yapılmaz.

Ayrıca net giderse veya girerken donarsa oyun çıkıp tekrar giriş yap,ekranda reconnect yazısı olacaktır.Zaman kaybetmeden girebilirsin.

Ben tankım ve can lazım, öyle değil mi? Doğal olarak o kemerden 6 tane bile alsam yerdir diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben tankım ve can lazım, öyle değil mi? Doğal olarak o kemerden 6 tane bile alsam yerdir diye düşünüyorum

Tank demek sadece can değildir hocam. Karşıda eğer çok fazla AD vuran adam varsa yani normal düz saldırılarıyla kesen adamlar varsa zırh kasıcaksın, AP yani büyüyle kesenler varsa büyü direnci. Can tabii ki önemli ama zırh ve büyü direncini unutma. (AD AP yi yeni başlayan birine ancak böyle anlatabildim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi above and beyond -- 28 Aralık 2012; 21:16:04 >

• Ben de TR serverindeyim 21 levelim istersen oyundaki sihirdar nickimi pmden atayim beraber oynayalim uygulamali olarak bildigim bir kac seyi de ogretebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.