Şimdi Ara

Lol hakkında sorularım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
4
Favori
8.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, biriken altın ile baseden aldığımız eşyalar hani sol alttaki bara yerleşiyor ya. Onları aktif hale getirmek için 1-2-3-4-5-6 numaralı sayılara basmamız gerekiyor mu yoksa alınca direk aktif olmuş oluyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Beyler, biriken altın ile baseden aldığımız eşyalar hani sol alttaki bara yerleşiyor ya. Onları aktif hale getirmek için 1-2-3-4-5-6 numaralı sayılara basmamız gerekiyor mu yoksa alınca direk aktif olmuş oluyorlar mı?

Aktif-Pasif diye yazar zaten.Potları,wardları ve aktif itemları senin basman gerekiyor.Pasif ise kendi gerektiği zaman aktif oluyor.
  • quote:

Beyler, biriken altın ile baseden aldığımız eşyalar hani sol alttaki bara yerleşiyor ya. Onları aktif hale getirmek için 1-2-3-4-5-6 numaralı sayılara basmamız gerekiyor mu yoksa alınca direk aktif olmuş oluyorlar mı?

aldığınız itemların aktif ve pasif bazı ek özellikleri olbiliyo. eğer aktif özelliği varsa 1-2-3-4-5-6 yı kullanmanız gerekir. aynı skiller gibi. zaten pasifse otomatik işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

aldığınız itemların aktif ve pasif bazı ek özellikleri olbiliyo. eğer aktif özelliği varsa 1-2-3-4-5-6 yı kullanmanız gerekir. aynı skiller gibi. zaten pasifse otomatik işler.

Ona dikkat etmemiştim, bakayım yanlarından hangisi aktifmiş ya da değilmiş diye.

Şimdi baktım da, sağlık iksirinin yanında bir şey yazmıyor, ona tıklamamız gerekiyor mu?
  • Oyunu öğrenmek için kesinlikle stream izlemelisiniz arkadaşlar. Hızlı ve çok yararlı

Ayrıca şu KıL arkadaşımıza çok yüklendiğinizi düşünüyorum, adam yardım ediyor yok öyle yapmasın diyorsunuz, trollüyor kıl diyorsunuz, üzülüyorum valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

Oyunu öğrenmek için kesinlikle stream izlemelisiniz arkadaşlar. Hızlı ve çok yararlı

Ayrıca şu KıL arkadaşımıza çok yüklendiğinizi düşünüyorum, adam yardım ediyor yok öyle yapmasın diyorsunuz, trollüyor kıl diyorsunuz, üzülüyorum valla

Attığı ilk mesaj ortada. Her neyse, konu şahsi mesele için değil oyun için açılmıştır kardeşim.

Saol tavsiyen için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Ona dikkat etmemiştim, bakayım yanlarından hangisi aktifmiş ya da değilmiş diye.

Şimdi baktım da, sağlık iksirinin yanında bir şey yazmıyor, ona tıklamamız gerekiyor mu?

Gerekiyor evet.Zaten aktif olarak pek fazla item yok.Oynadıkça alışırsın olanlara.Botlarla oyna,stream izle öğrenmek istiyorsan.

Oddone online.

http://tr.twitch.tv/tsm_theoddone

• Arkadaşlar genelde LUX karakterini alıyorum... R'deki skilli kullanacağım ancak bu yeteneği henüz öğrenmedin diyor, nasıl açılıyor bu skill?
  • R ultimate skillin oluyor senin.Karakterin(lux) oyunda 6 level olmadan önce öğrenemezsin onu.En fazla 3 puan verebilirsin ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

R ultimate skillin oluyor senin.Karakterin(lux) oyunda 6 level olmadan önce öğrenemezsin onu.En fazla 3 puan verebilirsin ayrıca.

Hocam zaten 6 levelim. Ona verebiliyorum ama istediğim kadar değil.

Mesela oyunda seviye atladıkça + veriyor ya skillere verebilmek için.. İlk 3 skilin üstünde + çıkıyor R de çıkmıyor. Hadi biriktiriyorum, 5-6 puanım oluyor, 1 tanesini R ye verebiliyorum, kalanları veremiyorum. İlk 3 skile vermem gerekiyor.

Bunun 1 kuralı mı var, mesela ilk 3 skille belli miktar puan vermeden R skiline veremiyoruz gibi.
  • quote:

quote:

R ultimate skillin oluyor senin.Karakterin(lux) oyunda 6 level olmadan önce öğrenemezsin onu.En fazla 3 puan verebilirsin ayrıca.

Mesela oyunda seviye atladıkça + veriyor ya skillere verebilmek için.. İlk 3 skilin üstünde + çıkıyor R de çıkmıyor. Hadi biriktiriyorum, 5-6 puanım oluyor, 1 tanesini R ye verebiliyorum, kalanları veremiyorum. İlk 3 skile vermem gerekiyor.

Bunun 1 kuralı mı var, mesela ilk 3 skille belli miktar puan vermeden R skiline veremiyoruz gibi.

6'dan önce veremiyorsun R'ye.6,11,16'da birer puan verebiliyorsun.Kural bu yani oyunda.

• quote:

quote:

quote:

6'dan önce veremiyorsun R'ye.6,11,16'da birer puan verebiliyorsun.Kural bu yani oyunda.

Ha tamam şimdi anladım 6 level dediğin ana karakterimin leveli değil yani oyundaki 6. seviyeden bahsediyorsun... Tamamdır hocam ayıktım

• Arkadaşlar oyun oynadıkça daha zevkli bir hal alıyor, giderek öğreniyorum... Şimdi size 1 kritik sorum daha var. Oyunda itibar puanı diye bir şey varmış, benim bundan haberim olmadığı için hiç kullanmadım. Sanırım bunlar harcanarak rünler alınıyormuş. Ben şimdi bu itibar puanının hepsini harcayıp bir sürü rün alayım mı? Sonuçta boş puan olarak orada duracağına, rün olarak kabiliyetim olması lehime değil mi?
  • Rün almana gerek yok düşük levelda.Champ. açabilirsin beğendiğin olduysa denediklerinden.3 kere geri verme hakkın var beğenmezsen champ.i.
  • quote:

Arkadaşlar oyun oynadıkça daha zevkli bir hal alıyor, giderek öğreniyorum... Şimdi size 1 kritik sorum daha var. Oyunda itibar puanı diye bir şey varmış, benim bundan haberim olmadığı için hiç kullanmadım. Sanırım bunlar harcanarak rünler alınıyormuş. Ben şimdi bu itibar puanının hepsini harcayıp bir sürü rün alayım mı? Sonuçta boş puan olarak orada duracağına, rün olarak kabiliyetim olması lehime değil mi?

20 olana kadar rune alma. Şampiyon alıp, öğrenmeye ve öğrendiklerinle sürekli oynamaya bak. Ayrıca mutlaka twitch.tv'den stream izle ve solomid.net 'ten alışana kadar buildlere bakarak oyna. 20'den sonra başlarsın rune almaya zaten o levela kadar çoğu kişide rune olmuyor, pek de bi üstünlük sağlamazsın.

• lehine de alma sen. Cunku runeler seviyeleri var. En iyisi lvl 30 ol. Sonra ozamana kadar bırıktırdıgın parayla full rune sayfanı gonul rahatlıgıyla kur. Emınol 30 dan once oyle cok fark etmıyo runelerının olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar champ al demişsiniz de, zaten oyuna başlarken 8-10 tane seçme şansı veriyor.. Neden boşuna itibar puanı harcayayım ki onun için :) Ancak bazen oyuna girerken bu karakter başka bir kullanıcı tarafından seçildi demeyecekse o zaman alayım. Yani sadece ben seçebilirim, hem de tek bir karakter üzerinde yoğunlaşırım.
  • Bizim basedeki tüccarın etrafında mavi bir ışık belirdi bir şey alamıyorum ya.. 8 bin altın birikti anasını satayım harcayamıyorum

Bunun sebebi nedir?
  • Arkadaşlar bir sorum daha var. 10 level ve 30 level birisi aynı klas heroları alsa ve 1 vs 1 maç yapsalar. Oyunculuğun önemi tabi ki çoktur ama 30 level olan, bariz olarak avantajda mıdır? Levelin önemi çok mu yani oyunda?

Sormamın sebebi ise, şuan çok az adam öldürebiliyorum hatta zor hayatta kalabiliyorum, kendimi avutuyorum 5-10 level aldıktan sonra bunlar azalır diye.
  • quote:

Arkadaşlar bir sorum daha var. 10 level ve 30 level birisi aynı klas heroları alsa ve 1 vs 1 maç yapsalar. Oyunculuğun önemi tabi ki çoktur ama 30 level olan, bariz olarak avantajda mıdır? Levelin önemi çok mu yani oyunda?

Sormamın sebebi ise, şuan çok az adam öldürebiliyorum hatta zor hayatta kalabiliyorum, kendimi avutuyorum 5-10 level aldıktan sonra bunlar azalır diye.

Level'in önemi şöyle fark eder rün sayfası var 30 level de bu sayfanın tamamını kullanabiliyorsun oynadığın karakterin özelliklerine göre güçlendirici şeyler alıp ekliyorsun ve masteries. sen 10 puan kullanırken o 30 puan kullanıcak spell de flash olmucak gibi gibi.Oyuna yeni başladığını düşünürsek 20-25level arası az çok çözmüş olursun k/d/a oranlarında da artış olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.