Şimdi Ara

Lol gibi başka bir oyun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
9.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bloodline Champions hoşuma gitmişti indiriyordum ta ki para ödeme ekranı gelene kadar 16 Hero'dan yalnızca 4 tanesi ile oynayabiliyormuşuz para vermezsek.
  • Oyun içi oyun parası(ip gibi) biriktirerek karakter alabilirsin,ama freelerle de oynarsın her hafta değişiyor.Zevkli oyun sadece pvp yapıyorsun,ad-tank gibi sınıflar da mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

PVP üzerine kurulu creep felan yoksa kapışıyorsun direk :P Roundlar kısa sürüyor zevkli oyun pvp severler için :)

Gene Hero türleri var mı peki Carry,Support,Tank felan filan

Var
  • quote:

Bloodline Champions hoşuma gitmişti indiriyordum ta ki para ödeme ekranı gelene kadar 16 Hero'dan yalnızca 4 tanesi ile oynayabiliyormuşuz para vermezsek.

Nerden çıkardın bunu helal olsun.Toplamda 20küsür champ var.Ücretsiz rotasyonda 4ü free oluR(tank,melee,ranged,healer)(class var yani).Bir questi yapınca sana 1 tane bedava verir.Oynayarak blood coin kazanırsın onunlada bloodline yada silah (şimdi silah stat veriyo demeyesin diye görüntü sadece diyorum) yada madalyon alabilirsin.Yani teoride lol gibi para harcamadanda oynanabilir.Gayette kral oyundur.Yok creep kesim bir oyuna saatlerimi verim şans faktörüdür yok.

• Rise of Immortals'ı indirdim beta sürümdeymiş şu anda.İnternetteki yorumlara da baktım Lol oynayan birisi rahatlıkla oyunu kavrayabilir felan yazıyor.Hadi bakalım hayırlısı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atacani

HoN'u indirdim az feedledim pekte birşey anlamadım dedim lolden geliyom lolce anlatın bana ***git lolüne dediler :D:D:D:D:D

İşte bende bu cevaptan korkuyorum.Grafikleri felan lolden iyi mi hocam ?

Lol'den iyi galibada çok zor oynamak be , böle bayıyor adamı ekran bir b*k anlamıyorsun , bide şey var adamı combat armstaki gibi oyundan atma var oda çok sorun yaratır ilerde oynanmaz bu oyun bence tabi bilmediğim için diyorum , bide ekran lolde bile dar gelir bazen bunda çok şey geliyo :D
  • Benim gibi Lol'den sıkılanlar için Rise of Immortals YouTube'den 2-3 videosunu izleyin hoşuma gittim benim.Patch çekiyor şu anda.
  • sevmedim ben Rise of Immortals ı.
  • Bence oynadığın hero yu değiş.
  • HoN un grafiklerinden asla bıkmazsın baya iyidir.İçeriği lol den daha zengindir ama lol den sonra zor gelebilir.Creep denied gibi kavramlar var
  • valla onu bilmem de

eu nordicteyim en son 727 eloya düştüm (evet nası becerdigimi bilmiyorum iyide oynarım)

sonra tak etti jungle'ı çok iyi oynarım,inat etcem ya jungle alcam baktım adam inatçı solo top gidicem die

dün 727 olan elo bugun 853

biraz şansın varsa ve çok iyi oynadıgın rolü kaparsan kazanma ihtimalin baya yükselir
  • arkadaslar ben nocturne tarı herolar severim bana hero onerebilir misiniz?
  • dota 2 beta keyle denedim dota 1 den aldığım zevki alamadım özellikle modellemeler kötü olmuş stormda bıyık vs onun için şuan LoL en iyisi gibi zaten honda dota çakması nerdeyse %80i dotadan alınmış biraz değiştirilmiş
  • LoL gibisi yok gerçekten. DotA 2, HoN oynadım ve DotA'yı da 7-8 sene oynamıştım. Cidden çok oynamıştım. İki üç sene yazları oyunu severek oynayan çok arkadaşım olduğundan hep birlikte oynadık, aynı zamanda üniversite 2-3-4-5 ve 6. senelerimde de yoğun bir şekilde, kimi zaman arkadaşlarla sabahlayarak, oynamıştım. Ama LoL'ü daha çok seviyorum.

Sebebi ise hesapların kişiselleştirilmesi. DotA'da bir oyunun bir haritasını oynuyorsunuz, haliyle oyuna başladığın kadarı ile kişiselleştirebiliyorsunuz heronuzu. LoL'de ise aynı hero ile oynayan iki oyuncunun arasında yalnızca oynayış ve tecrübe farkı yok, rune'ler, samınır spell'ler, masteries, skin gibi.

Ben de yukarıda iki madde belirten arkadaşa katılıyorum. Oyuna biraz ara ver. Ben istemeyerek oyundan sıkıldığım için iki hafta oynamamıştım, hiç de aramamıştım. Ancak iki hafta sonraki gün yapacak bir şey olmadığından oynamıştım, çok zevk almıştım. LoL'ü bir sene boyunca hiç sıkılmadan oynadığımı hatırlarım.

Ek olarak, farklı build'ler deneyebilirsin. Sıkılmama sebebinin istatistiksel olarak anlamlı bir yüzdesini arkadaşlar ile beraber oynamak oluşturuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: thrust44

dota 2 beta keyle denedim dota 1 den aldığım zevki alamadım özellikle modellemeler kötü olmuş stormda bıyık vs onun için şuan LoL en iyisi gibi zaten honda dota çakması nerdeyse %80i dotadan alınmış biraz değiştirilmiş

hon dota çakması diyorsunda ona bakarsan lol de dotanın çakması bu tür oyunların babası dotadır honun 1-2 videosunu izleyip burda konuşuyormuşsun gibi geliyor bana
  • Paran varsa git diablo 3 ü al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaymert

quote:

dota 2 beta keyle denedim dota 1 den aldığım zevki alamadım özellikle modellemeler kötü olmuş stormda bıyık vs onun için şuan LoL en iyisi gibi zaten honda dota çakması nerdeyse %80i dotadan alınmış biraz değiştirilmiş

hon dota çakması diyorsunda ona bakarsan lol de dotanın çakması bu tür oyunların babası dotadır honun 1-2 videosunu izleyip burda konuşuyormuşsun gibi geliyor bana

hon dotanın çakması,oyun mekanigi tamamen aynı,itemler dotadaki itemlerin aynısı hatta dotada itemlerin özellikler degistirilidikten sonra honda aynısını yapıyodu bi patch sonra.Honun dotadan tek farkı dota heroları üstüne yeni herolar eklenmesi onun dısında bi farkı yok.Bide bir kez 30 dolar verip oyun tamamen bedava dedikten sonra lolun skin, champion satma olayında daha fazla para oldugunu görünce,lolun sistemini çakmasını yapmıslardı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cipskolakilit

quote:

Orijinalden alıntı: oktaymert

quote:

hon dotanın çakması,oyun mekanigi tamamen aynı,itemler dotadaki itemlerin aynısı hatta dotada itemlerin özellikler degistirilidikten sonra honda aynısını yapıyodu bi patch sonra.Honun dotadan tek farkı dota heroları üstüne yeni herolar eklenmesi onun dısında bi farkı yok.Bide bir kez 30 dolar verip oyun tamamen bedava dedikten sonra lolun skin, champion satma olayında daha fazla para oldugunu görünce,lolun sistemini çakmasını yapmıslardı sanırım.

oyunun bedava olmasının lol ile bir ilgisi yok ki zaten skin alma paralıykende vardı.oyun mekaniği aynı çünkü oyun zaten dota severleri üzerine çekmek için yapılmış,item guideleri falan eklenmiş shopa değişikliklerde var.herolarında 40 tanesi falan aynı ki hon da 110 tane hero var

• 5 yıl Dota
    1 yıl HON
    6-7 AY LOL

Oynamış biri olarak dota 2 yi şiddetle öneriyorum.Sesler atmosfer ve oynanabilirlik gerçekten alıştığımız dota'nın çok dışında insanı cezbediyor. Onun dışında pek bi arayış içine girme LOL iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.