Şimdi Ara

LOL FPS SABİTLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH kullanıcıları sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. Ben LoL'e girdiğimde eğer game booster açık değil ise daha base'de 15-30 FPS alıyorum. Game booster varken şarjım çok hızlı bitiyor fakatoyunun ilk 30dk'sına kadar 60 FPS idare edebiliyor (Bütün ayarlar LOW iken) ondan sonra oyun 40. dakikalara uzarsa 35-40 arasında gitmeye başlıyor FPS fakat takım savaşında gene düşüyor 50. dakikalarından bahsetmeyeyim bile 01-10 fps arası gidiyor.

Sistem özelliklerim ''bana'' yeter gibi geldi ama bilemiyorum neden kastığını. Buyrun aşağıdakiler sistem özellikleri (Laptop)

Işlemci Cinsi: Intel Core i3-330M
    Bellek: 3072MB 1067 MHz DDR3 (1 X 1024MB + 1 X 2048MB)
    Maksimum Bellek ( MB): 4096 MB DDR3
    Bellek Slot Sayısı: 2
    Sabit Disk: 320 GB SATA 5400 RPM
    Ekran Kartı: ATI Mobility Radeon HD4330 512 MB (1024 MB Hyper Memory)
    Ekran Çözünürlüğü (DPI): 1366 X 768
    Network Kartı: Ethernet LAN (10/100)
    Wireless: 802.11b/gAğırlık (kg): 2.45 kg
    Ekran Kartı Büyüklük: 512 MB - 1 GB

Bilen arkadaşlarımız varsa yada bir fikri olan arkadaşlarımız varsa lütfen ulaşsınlar
    Not: Yeni pc al çöpe at tarzı cevaplar atmayın lütfen yeni pc alacak durumum yok şuan.
     LOL FPS SABİTLEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grell. -- 25 Mayıs 2015; 9:32:45 >

• O gpu ile normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam emin değilim ama ekran kartının ayarlarıyla oynayarak bilgiyarın raminden ve hafızasından oluşturduğun hayali bellek ile bi nebze olsun rahatlatabilirsin sistemi. oyun içindeki ayarladan 30 fps e sabitlemeni öneririm ama.
  • bilgisayarı sarja kullanırsın ekran kartı devreye gırmıyor dıye bılıyorm dostum herzaman adaptör takılı olarak oyna . ayrıca ekran kartı ayarlarınıda bırdaha gozden gecir perfformans olarak optimize et tekrar dene elbet faydasını gorursun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 120 fps sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Gta5 Fps Drop Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.