Şimdi Ara

LOL exp paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafama birşey takıldı.Bi düşman heroyla yanyanayız mesela.Tarafsız yaratık kestik.Sadece kesene mi exp gider yoksa paylaşılır mı?

• counterjungle neden yapılıyor mübarek din kardeşim
  • Onu bilemem de metin2 de paylaşılıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

counterjungle neden yapılıyor mübarek din kardeşim

Bu sorumun cevabı değil :D . Counter jungle dediğimiz olay gidip karşı jungledaki büyükleri temizleyip küçükleri bırakmak ve ya karşı jungler ı jungleda basmak redini bluesunu falan çalmak değilmidir? benmi yanlış biliyorum? yeniyimde biraz. Eğer bildiğim gibiyse sorumun cevabı bu değil :)
  • Tarafsız yani paylaşılır bence
  • Paylaşılmaz. Sadece kendi takımından biri keserse exp alıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HQ_QK

quote:

Bu sorumun cevabı değil :D . Counter jungle dediğimiz olay gidip karşı jungledaki büyükleri temizleyip küçükleri bırakmak ve ya karşı jungler ı jungleda basmak redini bluesunu falan çalmak değilmidir? benmi yanlış biliyorum? yeniyimde biraz. Eğer bildiğim gibiyse sorumun cevabı bu değil :)

gittin adam redini alırken sen çarp atıp kaçtın, buradaki amaç redi almak ve seviye almasını önlemek mesela. çünkü sen aldığında exp paylaşılmıyor rakiple.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Paylaşılmaz. Sadece kendi takımından biri keserse exp alıyosun

Bende öyle düşünmüştüm zaten.100 de 99 böyledir.Mantıklı olanda böylesi zaten.Arkadaşlarla tartıştıkta :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HQ_QK

quote:

gittin adam redini alırken sen çarp atıp kaçtın, buradaki amaç redi almak ve seviye almasını önlemek mesela. çünkü sen aldığında exp paylaşılmıyor rakiple.

Red gitmiş yemişim expini :D

Bu işin şakası tabi earlyde junglerlar arası seviye farkı baya bi önem arz edebilir :) Haklısın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.