Arkadaşlar kafama birşey takıldı.Bi düşman heroyla yanyanayız mesela.Tarafsız yaratık kestik.Sadece kesene mi exp gider yoksa paylaşılır mı?
counterjungle neden yapılıyor mübarek din kardeşim
Onu bilemem de metin2 de paylaşılıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu
Bu sorumun cevabı değil :D . Counter jungle dediğimiz olay gidip karşı jungledaki büyükleri temizleyip küçükleri bırakmak ve ya karşı jungler ı jungleda basmak redini bluesunu falan çalmak değilmidir? benmi yanlış biliyorum? yeniyimde biraz. Eğer bildiğim gibiyse sorumun cevabı bu değil :)
Tarafsız yani paylaşılır bence
Paylaşılmaz. Sadece kendi takımından biri keserse exp alıyosun
quote:
Orijinalden alıntı: HQ_QK
quote:
Bu sorumun cevabı değil :D . Counter jungle dediğimiz olay gidip karşı jungledaki büyükleri temizleyip küçükleri bırakmak ve ya karşı jungler ı jungleda basmak redini bluesunu falan çalmak değilmidir? benmi yanlış biliyorum? yeniyimde biraz. Eğer bildiğim gibiyse sorumun cevabı bu değil :)
gittin adam redini alırken sen çarp atıp kaçtın, buradaki amaç redi almak ve seviye almasını önlemek mesela. çünkü sen aldığında exp paylaşılmıyor rakiple.
Paylaşılmaz. Sadece kendi takımından biri keserse exp alıyosun
Bende öyle düşünmüştüm zaten.100 de 99 böyledir.Mantıklı olanda böylesi zaten.Arkadaşlarla tartıştıkta :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HQ_QK
quote:
gittin adam redini alırken sen çarp atıp kaçtın, buradaki amaç redi almak ve seviye almasını önlemek mesela. çünkü sen aldığında exp paylaşılmıyor rakiple.
Red gitmiş yemişim expini :D
Bu işin şakası tabi earlyde junglerlar arası seviye farkı baya bi önem arz edebilir :) Haklısın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme