Şimdi Ara

Lol'e yeni başladım bir sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6.level'e geçtim. Bu level'e geçince eski şampiyonlar gitti, darius falan geldi. Eskiden garen, aatrox, ashe, master yi falan vardı şimdi yok.

Her level'de şampiyonlar degisecek mi ?

Bir de ben saldırı gücü yüksek olan, kılıçlı şampiyonları seviyorum ve iyi oynuyorum. Garen'le oynadım hep, sonra Aaatrox ile oynadım, Master Yi ile oynadım. Ve şimdi de Darius ile oynuyorum.

Sizce 6.level için en uygun ve kolay karakter hangisi ?

• ilk 5 lvl için belli bir şampiyon havuzu veriyor. 6 lvl dan itibaren her hafta salı günü yürürlüğe giren ve 1 hafta boyunca kalan haftalık ücretsiz şampiyonlar veriyor. Oyunun geri kalan kısmında her hafta haftalık ücretsiz heroların değişmesi haricinde başka bir olay olmayacak.
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Peki ileride master yi'yi seçebilecek miyim ? Veya darius ile oynayabilir miyim ?

Şu an master yi ile oynamak istiyordum ama yok, kaçıncı level'de gelir ? Ya da o, dedigin gibi ücretsiz karakterdi de sadece 1 hafta mı kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Peki ileride master yi'yi seçebilecek miyim ? Veya darius ile oynayabilir miyim ?

Şu an master yi ile oynamak istiyordum ama yok, kaçıncı level'de gelir ? Ya da o, dedigin gibi ücretsiz karakterdi de sadece 1 hafta mı kaldı

Her hafta 10 farklı hero veriyorlar. İlerde yine karşılaşacaksındır mutlaka. Fakat tarih belirtmek yanlış olur. İP biriktirip bu heroları da alabilirsin ilerde.
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Oyunda IP, RP denilen bir olay vardır ki kesin biliyorsundur. Bilmiyorsan ile o IP ve RP ile o şampiyonu sınırsız bir şekilde açabilirsin. Haftalıklar özel bir programlar ile yapılır. Her salı günü değişir. Yeni gelen karakterler geldikten 2 hafta sonra otomatik haftalığa sayılırlar. Ve evet o şampiyonları almadığın sürece 1 hafta kalmış olacak.
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    İP ne kadar birikmis bilmiyorum. Oyunlarda iyi yardırıyorum genelde.

Sence ilk hangi saldırı şampiyonu almalı ? Darius, aatrox, master yi falan ideal olur mu ilk basta ?

Büyücüleri, uzaktan saldıranları kontrol edemiyorum fazla.
  • Master Yi için 450ip biriktirip marketten satın alacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • warwick oyna kolay oynaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferx01

warwick oyna kolay oynaması

Onu oynadim cok iyiydi ama gitti simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatrazhan

Oyunda IP, RP denilen bir olay vardır ki kesin biliyorsundur. Bilmiyorsan ile o IP ve RP ile o şampiyonu sınırsız bir şekilde açabilirsin. Haftalıklar özel bir programlar ile yapılır. Her salı günü değişir. Yeni gelen karakterler geldikten 2 hafta sonra otomatik haftalığa sayılırlar. Ve evet o şampiyonları almadığın sürece 1 hafta kalmış olacak.

Bilmiyordum ama ogrenmis oldum simdi. Peki her karakterin İP'si farkli mi ? Lol'de iyi karakter-kotu karakter var mi ?

O halde her karakteri denemek lazim biraz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zaferx01

warwick oyna kolay oynaması

Onu oynadim cok iyiydi ama gitti simdi.

450 ıp warwick al bence
  • sağ ustte ıp ve rp gorunuyor..soldakı rp , sagdakı ip puanı. Ashe warvıck master yı garen bunlar 450ip

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Tabii ki her karakteri bilmek gerekir. O karaktere karşı oynarken ne yapman gerektiğini anlayabilmen için. Bi' de LoL'de kostüm denilen birşey var. Ya arkadaşların sana atar ya da sen alırsın. Bu da RP denilen oyun parası (yatırılan)

Fiyatlar şöyle

Şampiyon:

450 IP - 260 RP

1350 IP - 585 RP

3150 IP - 790 RP

4800 IP - 880 RP

6300 IP - 975 RP

Yeni gelen şampiyonlar geldiklerinin ilk haftası 7800 rp

Kostümler

520 RP
    750 RP
    975 RP
    1350 RP
    1780 RP - Efsanevi
    3260 RP - Destansı

Yani neredeyse tüm şampiyonları üşenmeden en az birer kez oynayıp bilmek lazım.
  • Alcatrazhan kullanıcısına yanıt
    Her karakterle 2 maç yapmaya calısıyorum. Sevdiklerim ve sevmediklerim var.

Genelde savascı, tank sevdigimi farkettim. Nişancıları ve büyücüleri iyi oynayamıyorum.

Su an master yi aldım, warwick 'i de almayı düsünüyorum.

Sevdiklerim ;

Aaatrox (buna çok alısmıstım)

Caitlyn (lvl çabuk artıyo)

Darius

Master Yi

Warwick (en iyi oyunu bununla çıkarttım)

Volibear (bununla da en iyi oyunumu çıkarttım)

Sevmediklerim ;

Garen

Lee Sin

Nautilus

Kostüm alamıyorum daha. 400 rp var. Ama parayla alınıyormus. Fiyatlar da çok pahalı değil. İleride alırım belki.
  • Ben öncelikle rolleri ve lane leri öğrenmeni öneririm. Sonra yatkın olduğun rol ve lane e karar verip ona göre karakterler almanı tabiki.

Bir süre hiç champion almayıp önce deneyebildiğii kadar dene bence çeşit olarak. Hangisini oynamak hoşuna gidiyorsa, o ve benzeri karakterleri seçebilirsin haftalık rotasyondaki. İstediğin zaman pm atabilirsin yardımcı olabilirim online olduğum sürece. Her soruna cevap verebilirim.
  • Sağ üstte Oyna tuşunun yanında yazıyor IP(İtibar puanı) muhtemelen 2000 civarıdır dükkana girip 450+450 vererek master ve warwick alabilirsin voli ve aatrox 6300 olduğu için biriktirmen uzun sürer.
  • hocam sen düz ad tanky herolar seviyorsun. ad tankyler genelde jungle ile top lane yani üst koridor oynar.

şimdi önünde 2 seçenek var

1. sadece ad yogunlasmak (assasin)
    2.sadece tanky yogunlasma (fighter tank )

master yi sadece ad bir assasindir mesela jungle yapabilir.

voli darius aatrox ise tam tank degil ama fighter girer

masteri yi sevdiysen yani sadece ad Talon Zed Rengar Kha zix var oyunda ad 4 şampiyon

Zed zordur bayagı oynamak lazım çözmek için alıp batırabilirsin yani orta koridor gider 6300 ip 975 rp dir

Talon ap yani senin deyiminle büyücüleri counterlar ( counter zorlar diyelim ) prolaşmak pek uzun süre istemez sadece ne zaman girmen gerektigini ve kombonu iyi tutturman lazım ( kombo art arda atılan skiller diyelim )

Rengar Top lane yani üst koridor ne kadar önermesemde jungle da gider alışması çok kolay degil çok zorda degil çok güçlü bir herodur latede adcleri yani senin deyiminle uzaktan vuran silahlı adamları ) çok rahat alır üst koridorda karsısında tanky varsa zorlanır ultiyle rahat gank atar sadece kombosunu çok iyi ve su gibi kullanman lazım

Kha zix Jungle ve ne kadar önermesemde top lane gider alışması ortadır çok zor degil skilleri 3 kereligine mahsus güçlendirilebilir bundada skilleri ve kombonu bilip su gibi kullanman lazım

ilk olarak kha sonra rengar sonra talon ve son olarakta zedi almanı öneririm başka sorun varsa yaz yardımcı oluruz

• quote:

Her karakterle 2 maç yapmaya calısıyorum. Sevdiklerim ve sevmediklerim var.

Genelde savascı, tank sevdigimi farkettim. Nişancıları ve büyücüleri iyi oynayamıyorum.

Su an master yi aldım, warwick 'i de almayı düsünüyorum.

Sevdiklerim ;

Aaatrox (buna çok alısmıstım)

Caitlyn (lvl çabuk artıyo)

Darius

Master Yi

Warwick (en iyi oyunu bununla çıkarttım)

Volibear (bununla da en iyi oyunumu çıkarttım)

Sevmediklerim ;

Garen

Lee Sin

Nautilus

Kostüm alamıyorum daha. 400 rp var. Ama parayla alınıyormus. Fiyatlar da çok pahalı değil. İleride alırım belki.

Ben sana o zaman Laneleri ve Şampiyonları anlatmaktan başlayayım.
    Top : Üst koridor. Karşıda Ormancı/Jungle varsa karşına tek rakip gelir. Sizde de jungler varsa sizde de tek giderler. AD ve tank şampiyonlar gider.
    Jungle : Ormancı, görevi ormanı temizleyerek kasmak. Bi' de lanelere gank atmaktır. Lanelerin rakibi almasına yardım eder. Yani ADC'den sonra Carry gibi. Bide unutma GANG değil GANK. AP, Tank, AD şampiyonlar gider. Önemli değil hangisinin gittiği.
    Mid : Orta koridor. Çoğunlukla AP şampiyonlar gider. En önemli lanelerdendir.
    Bot- ADC : Alt koridor. ADC kritik hasarlar vermek için vardır. AD kasar. ADC'de en önemli şey farm yapmaktır. Carry olabilir.
    Bot- Supp : Alt koridor. ADC'ye destek çıkar. Yardım eder, ward atar, kill aldırır.

AD : Attack damage- saldırı gücü
    AP : Ability power - yetenek gücü
    ADC : Attack Damage Carry - saldırı gücü taşıyıcısı.
    Supp : Support- Destek

• Alcatrazhan kullanıcısına yanıt
    Saol hocam. Herkes mid, top,bot falan yazıyordu ben aval aval bakıyordum.

LOL dışında oynadıgın bir oyun var mı tavsiye ettigin peki ?
  • Yeni başladıysan her karakteri oynamaya çalış. Belli karakterleri benimsediysen onlarla sürekli oyna ve oyununu geliştir oynanış videolarını izleyebilirsin bu seni gaza getirecektir ama bir karekterle ustalaşmak bile 50 oyun alabilir. Tabi bu sırada edindiğin tecrübe ile sana karşı oynayan şampiyonların yeteneklerini kendin oynamadan bile öğreneceksin ve ilk kez oynasan bile sana alışık gelecek.
    Oyun sırasında takım arkadaşlarınla iletişim kur ve küfürsüz oynamaya çalış. Eğer lanede(koridorda) zorlanıyorsan defansif oyna ve gank(ormancının rakibe pusu kurması) gelmesini iste.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.