Şimdi Ara

LoL'e geri dönüyorum, nelerin değiştiğini kısaca anlatabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuldaki oyun kısıtlamalarının tamamen anlaşılmasından önce uzun süredir (okullar açıldığından beri, preseason öncesi) LoL oynayamadığımdan dolayı metadan iyice koptum ve oyun saatlerinin anlaşılmasından dolayı hzırlığın boşluğundan da yararlanarak oyuna bolca zaman buldum. Yardım edebilir misiniz? Yardım istediğim konu başlıkları

*Yeni sezondaki meta değişikliklerinin özeti (Özellikle jungle metası, Ranger's Trailbrazer olmadan nasıl jungle dönebiliyorsunuz)
    *Yeni mastery pageler nasıl düzenlenir?
    *Yeni jungle itemlarının/meta değiştiren önemli itemların izahı
    *Support itemları

ve aklınıza gelebilecek niceleri.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 18 Aralık 2015; 17:56:04 >

• Mana huge bir şampiyon aldıysan ormanda %150 mana yenileme veren itemle başlıyorsun yanınada 150 goldluk 2 yüklü iksiri alıyorsun ,ormanın yengeçte dahil sağ veya sol -nereden başladığına bağlı olarak- tarafını temizleyip b atıyorsun,mana kullanan ormancılara avcının iksirini ve bir kaç küçük itemi alıyorsun.Gerisini yazmaya üşendim
  • Elise metada onu söyleyim.

Yeni orman düzeninde artık tank karakterler eskisi gibi iş yapmıyor. Şuanki rollerin arasında adc oyunu taşıyabilecek kapasitede, support Morgana ve Janna iş yapacağını düşünüyorum.

Yazacak çok şey var. En iyisi sen normal maç at, pasın geçsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Elise metada onu söyleyim.

Yeni orman düzeninde artık tank karakterler eskisi gibi iş yapmıyor. Şuanki rollerin arasında adc oyunu taşıyabilecek kapasitede, support Morgana ve Janna iş yapacağını düşünüyorum.

Yazacak çok şey var. En iyisi sen normal maç at, pasın geçsin

OoOoOoOo KaLaDiN ReYiZZ yine fikrimi belirttiğim için silecek misin yoksa mesajımı

Normal maç atmadan önce pro oyuncuların kullandıkları kabiliyetlere bakmanı öneririm,yama notlarını okumadıysan oku böylece ''bu nasıl oyun böyle'' diyerek oyundan soğumazsın.Kaladinin aksine ben direkt olarak normal oyun atmanı yanlış görüyorum.Oyunu kendine ve takım arkadaşlarına zehir edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteYağmurundakiÇilek -- 18 Aralık 2015; 18:07:05 >

• Peel supportlar moda, çünkü devir adc devri, adcyi korumanın önemi çok daha fazla arttı.

Jungle'da aman aman bi değişiklik yok, kampların mr'ı 0'a indi biraz apler rahat dönsün diye. Elise manyağıydın yanılmıyorsam , bayadır metada, viable falan değil bildiğimiz god tier..

Guinsoo bufflandı ve yeni masterieslerden biriyle sinerjisi çok fazla olduğundan dolayı Xin-Jax-Kayle gibi şampiyonların seçimleri arttı.

Beyle özetle
  • Teşekkürler. Okulun sıkıntılı interneti patch atar atmaz bir şeyler yapmaya başlayacağım.

Aradaki zamanda Batman Arkham serisini bitirdiğimden dolayı MOBA'lara olan klavye alışkanlığım kayboldu, bir de ona geri alışacağız artık
  • yeni hero geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değişmeyen tek şey değişimdir.
  • Bence başlama 1 ay önce bıraktım mutluyum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese teşekkürler. Saat 4-6 arası TR'de pre girmek yoluyla bana yardım edebilecekleri bekliyorum. TR'deki smurf hesabımı kastıramadım bir türlü.
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Ülkü ocaklarına bağlı olan hesabın mı ccc

• Yıldırım efendisinin hükmünü her heroya alıyolar tanklarda dahil çünkü diğerleri nerf yedi bide %45 cdr %90 crit rengar çok op

• ADC metası ve onu önlemek adına Suikastçi metası bir çekişme içinde

1 takıma 2 tank alınan zamanları geçtik :)
  • Hoşgeldin ama APC'ler öldü.Jungler Rehberi olan sendin dimi?

• Na da oynuyordu sanki arkadaş. Xd

• 5 6 maç atarsan anlarsın neler değişti ne geldi ne gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Ülkü ocaklarına bağlı olan hesabın mı ccc

İncici hesap o.

Not: ARAM atıyorum elimin alışması için. Kuzenimin hesabıyla giriyorum. Nick: wazo

@Xerneo Evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 19 Aralık 2015; 16:03:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.