Şimdi Ara

LOL'e başlayayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oynayacak bir oyun arıyorum LOL'de karar kıldım. Oyunu önceden biraz oynamıştım fakat pekte bilgim yoktur. Oyuna nakit falanda çekebilirim o konuda sıkıntı yok yani. Fakat benim Türkiye şampiyonalarına dahi katılmış bir arkadaşım TR'de oynama dedi. Bu konu hakkında biraz yardıma ihtiyacım var. Ben TR'de başlamak istiyorum açıkçası. Sizlerden yardım bekliyorum oyuna başlayayım mı, yoksa hiç bulaşmayayım mı? Yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.

• oyuna başla, oyun eğlenceli de oyundan yakınanların tamamı oyunu oynayanlardan şikayetçi. f2p bi oyun olduğu için her türlü insan var oyunda ama küfreden, ana bacı kayanlar çok göze batıyo. westte başlama konusunda sana kalmış fakat ben tr yi öneririm. westte oyunlar bi sessiz bi gurbet bi yabancı geliyo. kimse oyunda konuşmuyo, neden böyle yaptın oyunu kaybetcez desen report diyip daha da laf etmiyolar. tr de ben oyunlarda eğleniyorum açıkçası, oyunda flameri sakinleştirip oyunu kazandırınca aldığım honorların sayısı hiç te az değil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiki aklım olsa LOL e hiç başlamazdım.Sen sen ol gel bu sevdadan vazgeç hiç bulaşma.Eğer çok oynamak istiyorum sıkılıyorum diyorsan west başla tr de oynamayı öğrenemiyorsun.En azından insanlarla kavga etmeye vaktini harcamazsın.Tr de plat olmaya ayıracağın süreyi westte gold olmak için harca en azından oyunu daha iyi öğrenirsin tr ye nispeten.
  • westte konusmuyorlar , tek başınasın. Ve oyun sonu 4x report yıyosun

• Westte başla oyunu Türkçe yap. Bu sayede TR'ye nazaran daha az sinirlenirsin ve çok daha az ergenlerle muhatap olursun. Gang attığın lanede kill aldığın zaman KS attın diyerek rakibi besleyen olmaz mesela. Anneye küfür eden olmaz,küfreden bil ki Westte oynayan Türktür. Sözde annelerimiz kutsal ya! İyi iş çıkartırsan takım akadaşların tebrik eder,low demez.

• Trde %50 çöp ise westte %30 çöp. O da oyuncu fazlalığından yani westtede flamer blamer adamlara denk gelebilirsin. Sana kalmış.

• Hiç başlama kanser tetenoz su çiçeği guatr verem kabakulak kızılcık olursun bırakmak istesen bırakamazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna kendini kaptırma zaman gecirmek için oynuyorsan ne ala yok ben oyun oynarken herşeyi devlet meselesi yaparım diyorsan geçmiş olsun..
  • bırakın gelsin
  • başlama bağımlılık yapar,düzenin bozulur!

• Başlama coluk çocukla uğraşmak istiyorsan oyna

• Eğlenmek istiosan başla hemen indirekoy yarın güzel free champlar gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trnin Tek sevdıgmı tarafı Heroların Pasiflerinin ve Aktif skillerinin ne işe yaradıgını çok daha iyi kavrayıp ona göre karaktere daha hakim olabiliyorsun.
    AYnı Şekilde itemleride cok daha iyi kullanabiliyorsun.

BU bir avantaj ama dezavantajlarıda cok fazla Bir kere Denge yok.Ya cok ağır eziliyorsunuz yada cok ağır eziyorsunuz. Kısaca TR=There is No Fun.
  • Arkadaşın varsa Trde oyna yok soloq takılcam diyorsan west de başla ama en iyisi hiç başlama :D
  • sakın başlama benden saana tavsiye. şu anki aklım olsa bu oyuna başlamazdım
  • Benden sana tavsiye asla Başlama biz kendimizi yaktık sende yakma ben sezon 1 sen beri oynuyorum oyun başlangıçta çok güzeldi oyuncu kalitesi denilen bir şey vardı küfürleşme yoktu Saçma sapan çoluk çocuk oynamıyordu.Şimdi map Değişti oyun daha çok strateji döndü strateji işi beyin gerektiren bir konu bir o kadarda Tecrübe tr başlıyacam diyorsan bu sayıda oyuncu sayısı çok az oynuyacağın çoğu maçtan keyif almazsın.bu oyuna başlamamak en iyisi ne sinirlenirsin hemde zamanını daha verimli kullanırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.