Bildirim
Lol dosyalari lazim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sanmıyorum lolde olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Komi
Piyasada cok varmis hocam Bi kac kisidende duymustum -
quote:
Orijinalden alıntı: MalcolM-X-
quote:
Orijinalden alıntı: Komi
Piyasada cok varmis hocam Bi kac kisidende duymustum
madem var göster bi kaç tane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
metin2 sanmışlar bu oyunu -
turnuva clienti dediğin şey bi yerden bulunabiliyordu ama açmak için direk riotun başından izin alman lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Börcır
turnuva clienti dediğin şey bi yerden bulunabiliyordu ama açmak için direk riotun başından izin alman lazım
Hocam Ben Cafeciyimde bana bi isteyen oluyor ve kuracak bi dostumuz var kurulum dosyasini istiyor ama oda dediginize gore su an icin cok zor -
quote:
Orijinalden alıntı: MalcolM-X-
quote:
Orijinalden alıntı: Börcır
turnuva clienti dediğin şey bi yerden bulunabiliyordu ama açmak için direk riotun başından izin alman lazım
Hocam Ben Cafeciyimde bana bi isteyen oluyor ve kuracak bi dostumuz var kurulum dosyasini istiyor ama oda dediginize gore su an icin cok zor
çok rahat bulursun da önemli olan hesabının olması yoksa turnuva clientini bulmaktan kolay bir şey yok hesapta açamazsın riot yetkilileri açar anca -
Izinsiz alırsan cezası büyük. -
pbe var ya la
farkli hero
farkli skin olacaksa olur -
açdığın an bi para cezası keserler 10 50bintl arası veya daha düşük sonra belki hapis e bile girersin öyle bişey olsa kinght online bir e bir aynısı açarlar ama açamıyorlar telif hakları var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X