|
Herkese selamlar. League Of Legends oyununu sezon 4 den beridir oynamaktayım. Sezon 6 ya kadar farkli farkli rollerde oynasamda sezon 6 dan itibaren bugüne kadar full adc oynadım, ve sizlere neden adc oynamamalısınız bundan bahsedicem.. Türkiye sunucusunda gerçekten support oynayan insanlar çok ama çok az genelde yanınıza autofill supportlar gelir, özellikle düşük elodaysanız. Support denilince akla gelen sup sampiyonlari Naut, Tresh, Nami gibi şampiyonlar olsa dâhi yaniniza gelen support autofill olduğundan dolayı Brand, Lux, Vel'Koz tarzı ucube şampiyonlar alırlar. Dolayısıyla kendileri genelde adclerden geride oynarlar. Kendileri apc yani ability power carry oldukları için rakip adcyi 6.seviyeden sonra tekledikleri için genelde size kill kalmaz, ve bottaki olası 2v2lerde sizden geride oynadiklari için ilk siz ölürsünüz ancak kendileri apc olduklari için siz öldükten sonra killeri toplarlar. Daha sonrasında bu nedenden ötürü doğrudan flame yapmaya başlarlar bu supportlar ve size; "sen adc bilmiyorsun, çok kötüsün" vs... demeye başlarlar. Daha sonrasında beraberinde gelen mağlubiyet ile birlikte takımdaki tek suçlu siz olursunuz... Sezon 6 dan beridir bilfiil adc oynamamdan dolayı diğer lanelerde yeterince iyi olmamama rağmen adc oynamayı ân itibariyle saydığım bu sebeplerden ötürü bırakıyorum. Eğer zamaninda adc main degilde farkli herhangi bir laneyi mainlemiş olsaydım şu an çok daha yüksek elolarda oynuyordum. Ek olarak tahminen 8/1/3 oynayan 13 level bir adc iseniz 1/6/2 oynayan 12 level bir suitkastcı ya da büyücüden tek yiyebilirsiniz. Evet adcler kirilgandir ama bazen o kadar kirilgan oluyorlar ki; karsinizdaki adam sizden her anlamda (itemde, farmda, goldda, levelde) geride olmasına rağmen tek yiyebilirsiniz. Son olarak oyunda kite mekanigini ogrenmek için yillarca emek vermeme rağmen riotgames wasd kontrolllerini getirerek verilen emeğe saygısızlık yaptığını düşünüyorum. Bu anlattıklarımı hangi eloda olursanız olun her adc muhakkak yaşamıştır. Türkiye sunucusunda bu ucube supportlar nedeniyle adc oynanmaz. Saygılar, sevgiler... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
Hızlı