Şimdi Ara

WOW DA HANGİ KARAKTER İYİDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR BEN WOW DA SIFIRDAN YENİ KARAKTERLE BASLAYACAĞIM OYUNA AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUM HANGİ KARAKTERLE OYNAYACAĞIMA (ACEMİYİM)

HANGİ KARAKTERİN HANGİ ÖZELLİKLERİ İYİDİR
    SİZİN FAVORİNİZ HANGİ KARAKTER

NE BİLİM İŞTE YORUMLARINIZI YAZARSANIZ SEVİNİRİM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM....

• hangi karakter iidir diye birşey yok. Önemli olan sen hangi karakterle iyi oynuyorsun bence birkaç karakter aç oyna lvl 6-8 e kadar hem elin alışır hem karakterleri görürsün..
  • yardımcı olmasanda yorumun için sağolasın

daha önce oynamıştım ben bi kaç karakterle ama çok fazla değil

istedigim şey sıkılmamak oyundan

yakın dövüş pek sevmiyorum o yüzden druid priest ve warlock düşündüm...?
  • ben warlock oynadım uzak dövüş için süperdir fearları dotları. Priest ve lock açarsan büyük guildlere girebilirsin rahatlıkla. Mage de güzeldir ama çok mage var ondan tavsiye etmem. Druid ise uzaktan o kadar etkili değildir cat formda daha fazla dmg verir.
  • uzaktan büyü atarım öle karakterleri seviorum dersen hem de kolay ölmek istemiorsan en biisi warlockdur bence SINIRYOK a da katılıorm fearlar dotlar...çok zevkli gibi görünüosora shadow pri de çok ii..onun dotları daha ii ayrıca kullanmayı bilirsebn pvp deki en ii class bile sayılabilir ama benim favorim artık paladin şu an 34 lük oaladin im var çok zevkli bi class tavsiye ederim

• biri druidmi dedi ?? druid , neredeyse tam bir healer , biras dealer , birde caster dır . yani hybrid bi class yani oyna zevk alırsın simdi uzun uzun anlatamam :) hayvanlara fln donusursun :) güseldir druid seversin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 11 Haziran 2006; 17:01:06 >
  • priestlede oynayabilirsin ama ben druidden zevk alıorum ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shadow priest imba..
  • Sıkılmadan zevk alarak oynamak istiyorsan Mage aç...
  • Warrior gibisi yokk
  • druidin üstüne karakter tanınmam ister büyücü gibi oyna ister yakın dövüş sen bilirsin
  • Priest Çok zor ama gözünğ karartıp rank 14 kasarsan önünde kimse duramaz
  • yalnız bütün char ları yazmışız demek oluyor ki hepsi zevkli...
  • yok yok sen warlock aç ama undeadlsun ki seni başka locklar seduce etmesin hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 12 Haziran 2006; 1:03:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

yalnız bütün char ları yazmışız demek oluyor ki hepsi zevkli...

Katılıyorum, buradaki yorumlar su tezi bir kez daha dogruluyor: "hangi karakterle oynamaktan hoşlanıyorsan en iyisi odur".
  • en baştada demek istediğim oydu zaten bakın ilk cevap dedimki hepsini 6-8 lvl yap hangisi hoşuna giderse onu oyna.
  • Herkez warlock priest druid demiş nerde hunter? 2.5k aimed shotla bi magei 3 sn de öldürmek gibi bi zevk varmı? hunterda bi ranged karakter onu kimse yazmamış benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrowbarGod -- 12 Haziran 2006; 16:22:53 >
  • veya warlockla 5k soul firela instant neredeyse her classı öldürmekte ayrı bir zevk :D tabi bu crit her zaman olmuyor ve item gerektiriyor o ayrı.. şahsi fikrim en zevkli classlar rogue,warlock,hunter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 12 Haziran 2006; 18:25:06 >
  • iyi karakter diye bir şey yoktur sen ne ile vakit geçirmek istersen o senin için iyidir sana hangisi uyarsa hangisini güzel kullanabiliyorsan o iyidir
  • druid
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.