Şimdi Ara

LOL de kısayol tuşları ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben eskiden metin2 oynardım onda wasd ile karakter sağa sola gidebiliyordu.bunu lolde ayarlamak mümkün mü ben ayarlarda bulamadım.sadece kameranın sağa sola gitmesi filan var.benim istediğim karakteri wasd ile hareket ettirebilmek. lolde mouse cok fazla yük biniyor ondan takım maçlarında kafam karısıyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

LOL Klavye Tuşları Ayarı

League of Legends (LOL) oyununda, klavye tuşlarını ayarlayarak oyun deneyimini kişiselleştirmek ve oyun içi eylemleri daha kolay gerçekleştirmek mümkündür. Oyunun varsayılan ayarlarına ek olarak, oyuncular kendi tercihlerine göre LOL klavye tuşlarını ayarlayabilirler.

LOL klavye tuşlarını ayarlamak için şu adımları takip edebilirsin:

• Oyunu başlat ve "Ayarlar" menüsüne git.
    • "Kısayol Tuşları" sekmesine tıkla.
    • Değiştirmek istediğin eylemin yanındaki varsayılan tuş atamasını göreceksin.
    • Bu tuş atamasını, istediğin yeni bir tuşa tıklayarak değiştirebilirsin.
    • Tüm değişiklikleri uyguladıktan sonra "Tamam" düğmesine tıkla.

Varsayılan LOL klavye tuşları şunlardır:

• Hareket: WASD
    • Saldırı: Sol tık
    • Yetenek Kullanımı: Q, W, E, R
    • Çağırıcı Büyüleri Kullanımı: F1, F2, F3, F4
    • Nesnelerle Etkileşim: G
    • Duvar Atlama: Alt + Sol tık

Oyuncular, kendi tarzlarına ve tercihlerine göre bu varsayılan atamaları değiştirebilirler. Örneğin, WASD yerine yön tuşlarını kullanmak isteyenler, hareket tuşlarını buna göre ayarlayabilirler.

LOL klavye tuşu ayarlarını optimize etmek, oyun içi performansı iyileştirmeye yardımcı olabilir. Tuş atamalarını kolayca erişilebilir ve doğal hissettiren tuşlara ayarlamak, oyuncuların daha hızlı tepki vermesini ve daha doğru eylemler gerçekleştirmesini sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mümkün değil
  • Smite oyna , onun dışındaki hiçbir MOBA’da o özellik yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç bir istek ilk defa karşılaşıyorum. Mouseyi iyi yönetmeye alışman lazım ben nightblue3 ün bir şeyler yaparak fareyi götürmeden saldırmasını çözemedim platin 2 seviyesinde olmama rağmen çok cahilim öyle şeyleri kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed009

İlginç bir istek ilk defa karşılaşıyorum. Mouseyi iyi yönetmeye alışman lazım ben nightblue3 ün bir şeyler yaparak fareyi götürmeden saldırmasını çözemedim platin 2 seviyesinde olmama rağmen çok cahilim öyle şeyleri kullanabilirsin.

Ayarlardan saldırı hareketi tıklamasını bir tuşa ata, o tuşa bastığında saldırır. En kolay kite tekniği budur a sol tık daha zor geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

quote:

Orijinalden alıntı: muhammed009

İlginç bir istek ilk defa karşılaşıyorum. Mouseyi iyi yönetmeye alışman lazım ben nightblue3 ün bir şeyler yaparak fareyi götürmeden saldırmasını çözemedim platin 2 seviyesinde olmama rağmen çok cahilim öyle şeyleri kullanabilirsin.

Ayarlardan saldırı hareketi tıklamasını bir tuşa ata, o tuşa bastığında saldırır. En kolay kite tekniği budur a sol tık daha zor geliyor bana

skilleri 1-2-3-4 e atadım eşya ları f1 f2 f3 e wasd ile kamerayı saga sola götürüyorum. daha rahat oluyor.yoksa mouse ya cok fazla görev oluyor her sey mouse yuklememek lazım klavye daha rahat

ancak bazen skille basıyorum skill geçmiyor klavyede sorun yok bu neden oluyordur

• Smartcast kapalıdır açman gerekir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.