Şimdi Ara

LoL'de gpu kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gpu kullanımım hep %30'da. sorun bende mi yoksa oyunda mı ?

• gpu mu cpu mu ? gpu ekran kartıyla alakalı.
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    gpu
  • Hangi gpu? Düşük seviye kartlarda gpu fulle yakın olur üst seviyedeki kartlar oyunu sallamaz dediğiniz seviyelerde seyreder. Önemli olan fps.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Hangi gpu? Düşük seviye kartlarda gpu fulle yakın olur üst seviyedeki kartlar oyunu sallamaz dediğiniz seviyelerde seyreder. Önemli olan fps.

allah allah. aslında sistem özelliklerimi siteye eklemiştim ama burada gözükmüyor nedense.

ekran kartım hd 7850 ve oyun sakinken 60+ fps görüyorum fakat tf'lerde fps 40lara kadar düşüyor.
  • sistemi yormazsa çok düşük seviyelerde gözükür zaten ama gidipde gta5 açarsan %80+ olacaktır normal yani.
  • GPUya çok yüklenmiyor zaten lol, normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aniveum -- 16 Nisan 2016; 14:09:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Kullanımı %100 Ve Donma
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardes zamanında aynı sorun bende de vardı çözememiştim bir türlü. Ekran kartım 9800gtx+ dı gpu kullanımı %100 fps 220 civarıydı.sonra gtx560ti ye upgrade ettim. Gpu kullanımı %20-%30 du fps 120 civarlarındaydı. Ne yaptımsa düzeltememiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 16 Nisan 2016; 17:30:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolun 3d anlayışı cok kıt bir oyun, işlemci kullaniyor genellikle

İşlemcini yazar mısın

• borembo B kullanıcısına yanıt
    amd fx6300
  • qrolica kullanıcısına yanıt
    Galiba hocam sıkıntın ısınma ile ilgili, donanım kısmına acarsan konuyu daha çok yardımcı olurlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.