Bildirim
LoL 'da ki Hangi Şampiyon Olmak İsterdiniz.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Taric
Şaka -
Her şakanın altında bi gerçek yatar derler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyhPON jj -- 3 Şubat 2014; 3:12:01 > -
Shaco olur klonu okula gönderirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zed -
Gencler, oyuna biraz ara verin. Oyunu hayatinizin tam ortasina degil, aradaki bosluklara koyun :) Belki "bir hayalden zarar gelmez" diyeceksiniz ama emin olun hayaller ile beyninizi mesgul ederken gercegi elinizden kacirirsiniz. Demedi demeyin... -
Eskiden sorsanız zed derdim ama şimdi talon Kasılınca 35 sn lik ultimle (hatta 30) adamları teq teq alıp çıkardım. ah bide pasifim güzel olsa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
Gencler, oyuna biraz ara verin. Oyunu hayatinizin tam ortasina degil, aradaki bosluklara koyun :) Belki "bir hayalden zarar gelmez" diyeceksiniz ama emin olun hayaller ile beyninizi mesgul ederken gercegi elinizden kacirirsiniz. Demedi demeyin...
Ben de kendinizi fazla kaptırmayın diyecektim klavyemden lafı almışsınız gibi oldu
Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayın lütfen.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
Gencler, oyuna biraz ara verin. Oyunu hayatinizin tam ortasina degil, aradaki bosluklara koyun :) Belki "bir hayalden zarar gelmez" diyeceksiniz ama emin olun hayaller ile beyninizi mesgul ederken gercegi elinizden kacirirsiniz. Demedi demeyin...
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne saçma konu la -
Valla ben jinx olmak isterdim zaten cosplayını yapıyorum KONTAKT4'te -
quote:
Orijinalden alıntı: k0ZP
Her şakanın altında bi gerçek yatar derler
Öhöm konuyu çevirmeyelim şimdi yok öyle bişey
-
miss fortune'in bir skini var ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X