Şimdi Ara

LoL cafe evde kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar nasil yapabiliriz kac paraya patlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evde LoL Cafe Keyfi: LoL Cafe Nasıl Alınır ve Kullanılır?

League of Legends (LoL) severler için özel olarak tasarlanan LoL Cafe, evinizin konforunda LoL oynamanın keyfini sürmenizi sağlayan bir uygulamadır. LoL Cafe ile arkadaşlarınızla özel oyunlar kurabilir, turnuvalara katılabilir ve LoL dünyasından haberdar olabilirsiniz.

LoL Cafe Nasıl Alınır?

LoL Cafe'yi edinmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

• Resmi LoL Cafe web sitesini ziyaret edin: lolcafe.riotgames.com
    • "Şimdi İndir" butonuna tıklayın.
    • Uygun işletim sisteminiz için dosyayı indirin ve kurulumu tamamlayın.

LoL Cafe Nasıl Kullanılır?

LoL Cafe'yi kurduktan sonra şu adımları uygulayabilirsiniz:

• LoL oyun hesabınızla oturum açın.
    • Arkadaşlarınızı davet ederek özel oyunlar oluşturun.
    • Turnuvalara katılın ve ödüller kazanın.
    • LoL dünyasından en son haberlere ve güncellemelere göz atın.
    • Diğer LoL oyuncularıyla sohbet edin ve stratejiler paylaşın.

LoL Cafe'nin Avantajları:

• Özel Oyunlar: Arkadaşlarınızla özel oyunlar kurarak istediğiniz haritada ve modda oynayabilirsiniz.
    • Turnuvalar: Diğer oyuncularla yarışın ve ödüller kazanın.
    • Haberler ve Güncellemeler: LoL dünyasındaki en son haberlere ve güncellemelere doğrudan erişim sağlayın.
    • Topluluk Etkileşimi: Diğer LoL oyuncularıyla iletişim kurun, stratejiler paylaşın ve oyun deneyimlerini tartışın.

Evde LoL oynamayı daha keyifli ve sosyal bir hale getirmek için LoL Cafe'yi bugün indirin ve League of Legends dünyasını keşfedin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouCannotChangeYourFate

Arkadaslar nasil yapabiliriz kac paraya patlar

İlk olarak başvurular kapalı su an ayrıca faq da açıklandığı gibi bireysel katılım yok yani veririz parasını evde istiyorum olmuyor.

• Aslında basit.
    İnt cafeler sabit ip kullanıyor
    proxy server araştır.
  • internet kafeci tanıdığın varsa yapabiliyo diye biliyorum. bi bilişim forumunda bu cafe sistemi çıktığında bikaç kişiye 1 aylık hediye etmişti biri. biz kadıköy tripte takılıyoruz sürekli, erdal abi sistemden ayarlayınca mac adresi giriyodu sadece, bence sadece mac adresi girmek yeterli. evde 2-3 kere yanlışlıkla kafe sistemim olmuştu, muhtemelen bi yerde yanlışlıkla benim mac adresini girdiler :) ssler var bulabilirsem atıyım.

• Bizim arkadas kafe ile ortak almisti istedigi yerde sisteme girerek ip ve mac ekleyince aciyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: BRONZ5 0LP

internet kafeci tanıdığın varsa yapabiliyo diye biliyorum. bi bilişim forumunda bu cafe sistemi çıktığında bikaç kişiye 1 aylık hediye etmişti biri. biz kadıköy tripte takılıyoruz sürekli, erdal abi sistemden ayarlayınca mac adresi giriyodu sadece, bence sadece mac adresi girmek yeterli. evde 2-3 kere yanlışlıkla kafe sistemim olmuştu, muhtemelen bi yerde yanlışlıkla benim mac adresini girdiler :) ssler var bulabilirsem atıyım.

Iyimiş :o
    Tüm skinlerde açık mıydı bu sistemde?
  • Skinler açık değil, tüm şampiyonlar açık + %20 civarı ip ve xp boost vardı yanlış hatırlamıyosam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.